Şimdi Ara

Bold 9700 alacakken 9780 geldi.. Ne dersiniz? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
11.335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • " eski mi,yeni mi ? " deseeler her zaman yeni olanı tercih ederim. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Catharacta Skua

quote:

Orijinalden alıntı: 2Berk

9780 biraz nokia samsung lara benzemeye baslamis... 9700 krom cercevesi ve arkasindaki derinin kalitesiyle cok daha kaliteli ve business duruyor.

edit : imla duzeltmesi

''cok daha kaliteli ve business duruyor.'' editde imla düzeltmeside yapmışsın ama olmamış yine.
    Herkes krom çıtaya dem vurmuş.Yani bir nevi görünüş için alan çok.Gerçekten blackberry ihtiyacın varsa kesinlikle yeni modeli almalısın.He görünüştü vs dersen sen bilirsin.

orda bir imla hatasi gormuyorum. noktalama diyorsaniz, surekli yurtdisi ile yazismalar yaptigimdan turkce karakter kullanmiyorum aliskanlik oldu isten.
    Behave!...

• quote:

Orijinalden alıntı: Catharacta Skua

quote:

Orijinalden alıntı: 2Berk

9780 biraz nokia samsung lara benzemeye baslamis... 9700 krom cercevesi ve arkasindaki derinin kalitesiyle cok daha kaliteli ve business duruyor.

edit : imla duzeltmesi

''cok daha kaliteli ve business duruyor.'' editde imla düzeltmeside yapmışsın ama olmamış yine.
    Herkes krom çıtaya dem vurmuş.Yani bir nevi görünüş için alan çok.Gerçekten blackberry ihtiyacın varsa kesinlikle yeni modeli almalısın.He görünüştü vs dersen sen bilirsin.

İphone 3 gs kullaniyorum tabi ki dis gorunus onemli ust sinif telefonlar 3 asagi 5 yukari ayni hizmeti veriyor zaten balackberrylerin ne farki var diger ust sinif telefonlardan acaba.
    Herkes mail hesabi diyecek o ozellik hepsinde var zaten

• Bold 9700 almak için başvurdum çoğu insan iphone 4 lerini elden çıkartmak yada sıkıldğı için satmak isterken ben dahil diğer arkadaşlar hala black i tercih ediyorsa özellikleri fazla konuşmamak gerekir ... zaten 1-2 nüans dışında genel özellikler eş değer sayılır
  • Bis olayi ywrine normal interneti secebilsem hic dusunmem hemen alirdim bence bis bireysel kullanicilar icin gereksiz anlik mail sart degil ve ayrica 4 gb paket yuksek sabah aksam elimden dusurmedigim 3gs ancak 300-400 mb yiyor 1 gb hayli yeterli.
    Pisman olacagimi bilsem de bold alicam ama daha vakti var.
  • Arkadaşlar aylık 30 tl çok fazla bir rakam değil ki hani bold u da kontratlı alacakanız aylık 70 tl + 30 tl bis belki çok gelebilir ama sadece bis bence büyük bir rakam değil (: ama dediğiniz gibi bold gerçekten mesleki alana göre tercih edebilecek bir telefon ama gençlerin de yeni trendlerin den ve gayette hoş , havası olan bir makine alan arkadaşlara hayırlı olsun ; düşünen arkadaşlar ise özellik takıntılı değilse kaçırmasın (:
  • ya bu vodafone neden bold 9780 kontratlı çıkarmıyor? bilen var mı? çıkar mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: reecn

ya bu vodafone neden bold 9780 kontratlı çıkarmıyor? bilen var mı? çıkar mı?

İki cihaz da hemen hemen aynı özellikleri sahip olduğunu söylüyorlar forum da vodafone da aynı donanım da ve aynı markada iki cihaz için kontrat yapacağına daha çok terch edileni seçti galiba
  • Çok bir fark yok doğru ama RIM bunu düşünüp o telefondan satış bekleyerek Türkiye'ye gönderiyorsa ve aynı kontratlı cihazlar Turkcell'de olmasına rağmen bekletmeden 9780 kontratla veriyorsa Vodafone altta kalmasın =) ki bizde iyi fiyata alalım şunu.. Turkcell "2 yıllık" müşteri kazandı sanırım bir çok..
    Vodafone 1TL'ye ve 11TL'ye telefon vermekle de meşgul olabilir.. Mail attım ama henüz geri dönüş yapmadılar bir hafta olacak..
  • Ücret seni zorlamayacaksa yeni çıkan modeli al tabiki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noxco

Ücret seni zorlamayacaksa yeni çıkan modeli al tabiki.

Bunu demek için girdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Merty.

quote:

Orijinalden alıntı: Noxco

Ücret seni zorlamayacaksa yeni çıkan modeli al tabiki.

Bunu demek için girdim.

Peki ne kadar bir fiyat farkı var ?
  • Daha ucuz ki
  • Merhaba şu an elimde yurtdışından aldığım bb9780 siyah var üzerinde hiçbir yabancı gsm operatörünün logosu yoktur.Fiyatı 920 tl'dir.ilgilenenler bana ulaşabilir.Htc Desire Hd konusundaki arkadaşlar beni gayet iyi tanırlar bir çok kişiye ben satmışımdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mmt_cskn
    Merhaba şu an elimde yurtdışından aldığım bb9780 siyah var üzerinde hiçbir yabancı gsm operatörünün logosu yoktur.Fiyatı 920 tl'dir.ilgilenenler bana ulaşabilir.Htc Desire Hd konusundaki arkadaşlar beni gayet iyi tanırlar bir çok kişiye ben satmışımdır.

Piyasada garantili 1050 liraya satilan bir telefon icin pahali geldi bana 100 lira fark az garanti olmayan icin degmez bence.
  • 9700 daha pahali turkcellden fiyatlara bak. Nasil is anlamadim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LouisVuitton
    9700 daha pahali turkcellden fiyatlara bak. Nasil is anlamadim.

Gelis fiyatlari yuksek ellerindekini satinca yeni gelenler daha ucuza satilacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mavkan -- 24 Şubat 2011; 19:01:07 >
  • Dün araştırdım bugün sanırım ben de gidip bi 9780 alıcam. Yalnız hala hesap yapıyorum:) Gold plus hattımı aşağı çekip ilave Bis ve ayrı cihaz mı almalıyım yoksa TİM' lerin kampanyadan direkt cihaz mı almalıyım diye:(
  • Turkcell tavsiye edilen satış fiyatı
    BlackBerry Bold 9780
    1.097 TL
    BlackBerry Bold 9700
    1.316 TL

http://www.turkcell.com.tr/bireysel/cihazlar/akillitelefonlar/turkcellblackberry

9780 neden daha ucuz ? bilen var mı ?

Bide 9780 24 aylık mega 77 TL diyorlar bunun için de sadece telefon mu var yoksa görüşme dk sms falanda var mı sitede göremedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dream216 -- 25 Şubat 2011; 17:09:44 >
  • Cihazın maliyeti düştüğü için ucuz.
    77Tl içinde sadece 4GB internet var.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.