Şimdi Ara

Bold 9700'de OS 6.0 deneyimleri ..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.043
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • En stabil sürüm 6.0.0.448 deniyor.. Siz ne kullanıyorsunuz?
    Artılarını az çok biliyoruz gayet kullanışlı, ama eksileri nelerdir?

Kullanıcıların tecrübeleri nelerdir? 9700 de 6.0 kullanılmalı mı?

• Koca forumda o.s 6 kullanan yok mu şimdi ?!
  • Ben kullanıyorum herhangi bir sıkıntı yok
  • Batarya az gidiyor gibi geldi bana 5.0 a göre ne derece etkili bilemiyorum... onun dışında sorunsuz kullanıyorum 2 haftayı geçti ne şişme ne kilitlenme sorun yaşamadım...
  • Rim Os 6'yı resmen piyasa sürdü mü? Kullandığınız sürüm lisanslı mı?
  • "Leaked" yani lisanslı değil henüz 9700 ler için...
  • quote:

Orijinalden alıntı: CanTuran

"Leaked" yani lisanslı değil henüz 9700 ler için...

Hayır yanlışınız var. Turkcell tarafından onaylanan bb 9700 0s 6.0.0.448 yazılımı şu anda resmi olarak indirilip kullanılabilmektedir. Aşağıdaki linkten indirebilirsiniz.

http://www.turkcell.com.tr/c/oth/servisyazilimlari/bbbold9700.html

• Güzel bak bundan haberim yoktu... Teşekkürler bilgi için...
  • Rim kendi sitesinde yayınladı mı peki?
  • bu güncellme dosyası için kullanılan hat(turkcell,avea) vs fark etmez deil mi?aveanın ki çok yavaş iniyorda
  • Çok soru sordum ama Curve 9300'e de yüklenebiliyor mu OS 6?
  • Arkadaşlar Yüklemeyi yaptım ama gerçekten cihazı çok fazla yavaşlattı,özellikle menü ve facebook kullandığım zaman cihazda donmalar yaşanıyor.sizde bu tür sıkıntı yaşanıyormu?Yakın zamanda bir güncelleme ile bu sorun çözülebilirmi?deneyim ve bilgilerinizi merakla bekliorum:):):)
  • ben leaked den memnum olduğumdan yüklemedim... bişe olursa yüklerim tcelldekini...
  • Biz evde arkadaşın 9300'e yükledik OS 6.0.0.448 versiyonu kusursuz çalışmakta.. herhangi biryerden bul açıklamalı anlatım yükle derim ben..

quote:

Orijinalden alıntı: ozanthejacques

Çok soru sordum ama Curve 9300'e de yüklenebiliyor mu OS 6?
  • Teşekkür ederim. Rim'inkini beklemeyi düşünüyorum yine de.
  • bende yaklaşık 3-4 haftadır os6 kullanmaktayım. telefon güniçinde sürekli elimde herhangi bi donma yada kötü bi problemle karşılaşmadım. gayet stabil.
    banada sanki batarya ömrü uzamış gibi geldi. bide ayar seçenekleri biraz içiçe sıkıştırılmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rabesantrata

bende yaklaşık 3-4 haftadır os6 kullanmaktayım. telefon güniçinde sürekli elimde herhangi bi donma yada kötü bi problemle karşılaşmadım. gayet stabil.
    banada sanki batarya ömrü uzamış gibi geldi. bide ayar seçenekleri biraz içiçe sıkıştırılmış.

İlk başta bana da öyle geldi... mail ayarlarını yaptıktan sonra biraz azaldı gibi ....
  • valla gayet güzel. çok beğendim. iyi yapmışlar. ama telefon arada sapıtabiliyor. bir şeyi seçmek için mavi şey çıkıyor ya o arada kayboluyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.