çok pahalı ya, aynı sözleşme şartılarına samsung galaxy tab var
klasman olarak bir değiller ama bu cihaz için pahalı gibi geldi bana
sozlesmesiz yok mu , boyle cok pahali
çıplak cihaz 1100 civarı 18 ay abonelikle 1494'e geliyor. Bu durumda 400 civarı ek biniyor ki 18'e bölündüğünde bis için 22 lira aylık yapar. Bence normal bir fiyat. Turkcell'den daha cazip olduğu kesin.
Yahu ben turkcell'den aldım 7-8 gün önce 12 ay 119tl taksitle, cihazın kendisi 1050-1100 TL civarı. Vodafone çok daha uygun paket yapmış neye pahalı diyosunuz?????
Kaldı ki benim en çok işime yarayacak paket 500tl herkesle, 5000dk ayda 25 TL iken mecburen numaramı da değiştiremediğim ve kampanyalara dahil olduğum için turkcell'deki paketim heryöne 500dk sadece, yalandan 2 gün akşam tcell'lilerle ücretsiz ve kampanya taahhütlü 49 tl. Üstelik üstüne bir de mesaj paketi alırsam ki en uygunu 3000 mesaj 11TL ( o da aynı ay içinde bitirilmeli yoksa öbür aya devretmeyip yanıyorrr!!) toplam 60tl vermem lazım Hattaaaa tcell'de BIS 4GB ile sınırlı, vodafone'da sınırsız BİS deniliyooorrr
Vodafone'a teşekkür etmeniz lazım bence!!!!!!!!!!!
quote:
Orijinalden alıntı: nungor
çıplak cihaz 1100 civarı 18 ay abonelikle 1494'e geliyor. Bu durumda 400 civarı ek biniyor ki 18'e bölündüğünde bis için 22 lira aylık yapar. Bence normal bir fiyat. Turkcell'den daha cazip olduğu kesin.
Kendi mesajımı düzelteyim... Biraz araştırma ile Vodafone'un Blackberry kampanyalarının göründüğü gibi avantajlı olmadığını anladım. Zira Vodafone BIS sınırsız gibi gözüksede bu sadece Blackberry üzerinden yapılan internet çözümleri için geçerli. Normal internet data kullanımınız ekstra ücretlendiriliyor. Oysa Turkcell BIS 4GB'a kadar her türlü internet kullanımını içeriyor. Bu durumda Vodafone'da örneğin Youtube'dan birşeyler izleseniz ekstra fatura yazıyor. Vodafone kampanyasını hesap ederken aylık 8 TL sınırsız cepnet paketini de hesaba katmak gerekir ki doğru bir hesaplamaya ulaşılsın. örneğin 18 aylık 1494'e geliyor ama buna 18x8 cepnet faturası da eklenmeli bence. Bu da 144 lira ek maliyet demek. Bunu gözardı etmeyin. Şimdi ben hattımdan çok memnun bir Vodafone kullanıcısı olarak bu kampanyadan soğudum.
arkadaş haklı vodafone da bis kısıtlı ama turkcell de iste4rseniz cihazı bilgisayara modem olarak kurup vınn gibi 3g internet kullanabiliyorsunuz + video radyo ve wap sayfalarıda ücretsiz. bunları vodafone da yapın ay sonunda faturanın yanında bi tepsi kol böreği de gelsin
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme