Şimdi Ara

BOLD TOUCH 9930 KAYITLI 420 lira yaptım...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• SNAPDRAGON S2 ÇİPSET 1.2 GHZ SCORPİON İŞLEMCİ ADRENO 205 GRAFİK BİRİMİ

• 768 MB RAM 5MP KAMERA NFC ÇİPİ İLE YAKIN TEMAS İLETİŞİM TEKNOLOJİSİ 4G

• DOKUNMATİK EKRAN OPTİK TUS VE FULL QWERTY KLAVYE VS VS CANAVAR Bİ CİHAZ...

GARANTİ : YOK ULUSLAR ARASI GARANTİ DURUMU BB DE NEDİR BİLMİYORUM

MENŞEİ: VERİZON CİHAZI

SİM KİLİT: YOKTUR

YAZILIM: EN GÜNCEL OFFİCAL YAZILIM KURULU CDMA VEYAHUT GSM SİM KART SECİMİNİ ZATEN CİHAZ KENDİSİ ALGILIYOR İŞLEM YAPMAYA GEREK YOK HATTINI TAK KULLAN

AKSESUAR: XPERİA ARC KULAKLIGI ORJİNAL SARJ VE USB KABLOSU SERT ARKA KAPAK YANLARI SİLİKON OLANDAN VE DERİ KILIF

KENDİ 8GB DAHİLİ HAZIASI MEVCUT ZATEN AMA İSTEYENE 32GB CLASS 4 50LİRAYA YADA 16GB CLASS 10 HAFIZA KARTIMI 30 LİRAYA VERİRİM YENİ ALDIM FATURASI MEVCUT SANDİSK

FİYAT 420lira yaptım

TAKAS : VARDIR ANCAK KİMSE KENDİ CİHAZINI ALTIN YERİNE KOYMASIN... BEN UYGUN TUTTUM SİZİN CİHAZINIZIDA ALIP SATICAM FİYATA GÖRE BELİRLERİM... TAKASTA 450YE SAYIP 350YE SATAMİCAM CİHAZLA TAKASLASAM BEN NE ANLADIM O İŞTEN NAKİT SATAR 350YE ALIR 350YE SATARIM DAHA İYİ...

cihaza imeisi atılan cihazın faturasıda mevcut olaki telefon kapanır yada calınırsa bu faturayı kullanırsınız :)

BOLD TOUCH 9930 KAYITLI 420 lira yaptım... BOLD TOUCH 9930 KAYITLI 420 lira yaptım... BOLD TOUCH 9930 KAYITLI 420 lira yaptım...

BOLD TOUCH 9930 KAYITLI 420 lira yaptım... BOLD TOUCH 9930 KAYITLI 420 lira yaptım... BOLD TOUCH 9930 KAYITLI 420 lira yaptım...

BOLD TOUCH 9930 KAYITLI 420 lira yaptım...

NOT:bu yaptıgım son indirim yüzünden xperia arc kulaklıgı fiyata dahil degildir........................

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lanetliforum -- 26 Haziran 2013; 12:23:59 >

• fiyata kandil indirimi yaptım herkesin kandili mübarek olsun bir haftalık fiyat 450liradır...
  • indirim yapıp 420 yaptım forumda daha ucuzuda yoktur isteyen alır :)
    fiyatta indirim istemeyiniz rica ile yazıyorum buraya

bu fiyatların üzerine 32gb kartı isteyene 50liraya veririm...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lanetliforum -- 26 Haziran 2013; 1:42:56 >
  • evdo şebekesini kullanamayız burada zaten.

cdma ve 3g şebeke geçişleri için menü var ister otomatik ayarlıyorsun ister elle 3g yada evdoya geçiş yapıyosun ayrıca sim kartıda otomatik tanıyıp cdma mı 3gmi seciyor...

14.4mbps hızı bu veri indirme hızı tabiki cihazın hızının yanında veri işleme yetenegininde o hıza ayak uydurması lazım yoksa android cihazlarda oldugu gibi çift çekirdek bile alsan duvara vurucak kadar kanser eder adamı

768mb ram ve 1.2 ghz işlemci ile bu hız gayet yeterli oluyor:) takır takır her sayfayı acıyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Takaslı 1 aylık lumia 920
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.