Şimdi Ara

ALINIK HTC ONE , DROİD DNA , BUTTERFLY / S , XPERİA Z / Z1 / ZL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Alınık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    ÖNCELİK BAŞLIKTA BELİRTTİGİM CİHAZLARDIR

ELİMDEKİ OPTİMUS G E970 ( 2GB RAM SNAPDRAGON 6ÇİPSET VE HAFIZA KARTLI OLAN MODEL ) İLE TAKAS EDEREK ÜSTE PARA VERİP ALICAM NAKİT ALICAKSAMDA FİYATININ UYGUN OLMASI LAZIM

htc one
    htc butterfly s
    htc butterfly
    htc droid dna
    lg optimus g
    lg optimus g pro
    lg optimus g2
    lg nexus 4
    lg nexus 5
    sony xperia z

vs vs vs bu tarz cihazlar arıyorum

uygun tekliflerinizi verirseniz alıcam yoksa çokta gerek yok

detaylarını bu şekilde maddeler halinde yazıp gönderin...

-ürününüz paralel ithalatmı distiribütör ürünümü

-yurt dışı kayıtlımı nasıl kayıtlı

-pasaport kayıtlıysa kayıt evrakları varmı yokmu

-aksesuarları varmı yokmu

-kozmetik durumu nedir

-tamir görmüşmü

-istediginiz fiyat

KARGO İLE ALICAKSAM KESİNLİKLE BENDEN AZ REF.I OLAN KİŞİYE PARA GÖNDERMEM SİZDE PRENSİP VARSA BENDE DAHA FAZLASI VAR BU KONUNUN TARTIŞMASINA GİRMİCEM ÖNCE ÜRÜN GÖDERMİCEK KİŞİLER KESİNLİKLE PM ATMASINLAR REF.I BENDEN FAZLAYSA OZAMAN İŞ DEGİŞİR...

KAPATTIGIM ESKİ HESABIM + KULLANDIGIM TEK HESAP OLAN BU HESABIMDAKİ REF.LARIN TOPLAMI DİKKATE ALINICAK...

eski hesap ref.larım

http://forum.donanimhaber.com/memberReferences.asp?memID=557620

şuanki ref.larım

http://forum.donanimhaber.com/memberReferences.asp?memID=1298172

+ ref. istegi gönderipte cevaplamayanlar var cevaplarsalar sevinirim buradanda onlara sesleniyorumen az bi 10tanede öyle var :)

52 + 65 =117 ... 118 REF I OLAN ADAMA ÖNDEN HER TÜRLÜ PARA GÖNDERİRİM....

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lanetliforum -- 31 Mayıs 2014; 17:09:14 >

• arkadaşlar teklif verirken detayları yazarsanız memnun olurum mesela sıfırı 1176 liraya dahi bulunan g2 ye 1200 lirada istemeyin rica...

ürününüz paralel ithalatmı distiribütör ürünümü

yurt dışı kayıtlımı nasıl kayıtlı

pasaport kayıtlıysa kayıt evrakları varmı yokmu

aksesuarları varmı yokmu

kozmetik durumu nedir

tamir görmüşmü

ve istediginiz fiyat

detaylarını bu şekilde maddeler halinde yazıp gönderin...
  • Vay bee Windowscuya bak listede 1 tane wp cihaz yok:)
    listede alınası olan 3 cihaz var mustafa htc butterfly s
    htc butterfly
    htc droid dna

gerisini salla
    hee alıp 3 gün kullanıp satacaksan başka tabii:)
    lumia 925 verem
  • windows bize az kelek atmadı abi hatırlıyon askere gitmeden önce benim kadar windowsun peşine düşüp bişeyler yapmaya çalışan toplasan 10tane adam bulursun türkiyede

s1 çipsetli cihazlara win 8 vericez dediler vermediler sonra s2 çipsetlilere vericez kesin alıcaksınız o cihazlar için özel tsarladık pişman olmicaksınız dediler gittik titan aldık adamlar titanı mort ettiler bir haftada 1000 lira tekli,fleri çevirip vermedigimcihazı iki hafta sonra 750ye satmıstım hiç unutmuyorum gelde şimdi bunları unut ah ulen ah azmıs gold kart için çin sitelerinde dosya kovaladık :D hele orhan abinin dil paketi sayesindeaz ekmek yemedik windowsdan ama kelek attılar bize unutamıyorum dertliyiz abi biliyn forumdaki muhabbetleri .:D
  • Haklısın bilmem nedendir o titanı sevemedim gitti:)
    cihandan alıyordum son anda vazcaydım.
    Geçen gün elime ne geçti biliyor musun?geçti dediğim 10-15 dakika kullanma fırsatı buldum:)spv c500
    arabanın muaynesi için tüv de beklerken adamın birinin telefonu çaldı konuş filan kapattı telefon elinde hiç yabancı gelmiyor:)telefonunuzun markası ne dedim pek bilindik bir şey değil dedi bi baktım c500
    ben biliyorum dedim biraz karıştırabilirmiyim dedim sağolsun verdi hala wm5 ile kullanıyor:)
    tertemiz satarmısın dedim yok dedi dili ingilizce bunu türkçe imkanı var dedim sitenin adresini verdim bilmem ne yaptı.
    bak sen yinede wp 8.1 dene bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Microsoft Edge -- 28 Mayıs 2014; 0:18:14 >
  • wp9 la dpnicm bn o sisteme kadar her sistem gecici ara sistemler biliyosun bakalim wp 9 daha dogrusu pc vevtelefon ortak yazilimi phone ibaresinin kalkica windows 9 neye benzicek:))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alın benden size cihaz önerisi ozaman :)
    http://www.sanalpazar.com/Windows-Mobile-5.0-I-mate-Spl-Smartphone__isp21026398
    hemde kim satıyor dersiniz ? Aflika tanıdık geldimi ? :)))
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • tanimazmiyiz erkan abinin ilani burdanda gormustum zaten 3hafta once falan noyeti bozmadimda degil zaten spl ye:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.