Şimdi Ara

Android 4.4.3 Optimus G E 970 hafiza kartli olan model 599 lira

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
813
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    CİHAZ : AT&T OPTİMUS G E970

KAYIT : fake imei kayıtlı kayıttan düşme gibi bir sorun asla yaşamazsınız yasarsanızda teminat benim.

KOZMETİK : cihaz sıfır ayarında ekranda bir tane kılcal çizik var 2tanede arka cam kısmında kılcal çizik var bunun dısında herhangi ne bir çizik ne de bir toz tanesi yoktur zaten kılcal çizikleri söylemesem yada ekrana ekran koruyuu taksam kesinlikle göremiceniz çizik oldugu için rahatlıkla sıfır diye satabilirdim ancak ben söyleyipde satıyorum

YAZILIM : en güncxel yazılım olan android 4.4.3 sürümü yüklüdür

ÖZELLİKLER : Quad core 1.5ghz krait hafıza krartı destegi ( trde satılan e975 lerde yoktur ) 16gb hafıza 2gb ram ve adreno 320 gpu gibi üstün özelliklere sahip 4.7inçlik ergonomik bir cihaz

AKSESUAR : şarj aleti usb kablosu

sanalpazar hesabimi kapattim o yuzden sanalpazar satisim yoktur.

NAKİT SATIŞLARDA KESİNLİKLE ÖNDEN ÜRÜN GÖNDERMEM KOMİSYON SİTESİ SATIŞLARIM YOKTUR HESAPLARIMI KAPATTIM VE ASLADA AÇMAYI DÜŞÜNMÜYORUM ÇOK ÇOK LAZIM OLURSA YİNE FORUMLARDAN TANIDIGIM GÜVENDİGİM KİŞİLERİN KOMİSYON STELERİNDEKİ HESAPLARINI KULLANIRIM

TAKAS İÇİN KARGO İLE ALICAKSAM KESİNLİKLE BENDEN AZ REF.I OLAN KİŞİYE PARA YADA CİHAZ GÖNDERMEM SİZDE PRENSİP VARSA BENDE DAHA FAZLASI VAR BU KONUNUN TARTIŞMASINA GİRMİCEM ÖNCE ÜRÜN GÖDERMİCEK KİŞİLER KESİNLİKLE PM ATMASINLAR REF.I BENDEN FAZLAYSA OZAMAN İŞ DEGİŞİR...

KAPATTIGIM ESKİ HESABIM + KULLANDIGIM TEK HESAP OLAN BU HESABIMDAKİ REF.LARIN TOPLAMI DİKKATE ALINICAK...

eski hesap ref.larım

http://forum.donanimhab...rences.asp?memID=557620

şuanki ref.larım

http://forum.donanimhab...ences.asp?memID=1298172

+ ref. istegi gönderipte cevaplamayanlar var cevaplarsalar sevinirim buradanda onlara sesleniyorumen az bi 10tanede öyle var :)

52 + 70 =122 ... VE DAHA NİCELERİ

123 REF I OLAN ADAMA ÖNDEN HER TÜRLÜ PARA GÖNDERİRİM....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lanetliforum -- 21 Haziran 2014; 18:39:00 >

• bu cihazı alan arkadaşa ekran koruma filmi ve arka koruma kabı satabilirim.
  • hocam birkaç tane resim koyar mısın?
  • malesef foto koyucak cihazim yok. zaten neyin fotosunu koyayim cihaz bende sifir ayarinda diye yazdim ilana. kilcal cizik var ki oda fotoyla cikicak bi cizik degil darbeli kusurlu bi cihaz olsa foto koymak icin elbette cabalarim. hem elimde foto koyucak cihaz suan yok hde zaten yazdigim gibi foto koymam gereken bi detayi yok sifirini nasil aliyorsaniz o sekildeki bi cihaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam 2 gb lık model mi bu ?
    http://www.att.com/shop/wireless/devices/lg/optimus-g-black.html#fbid=3iChCfYsiyW
    Bu ilan daki model mi yani ?
  • evet model o.
    http://m.gsmarena.com/lg_optimus_g_e970-5062.php

gsm arenadan tum ozelliklerine bakabilirsin genel olarak satilan optimus g lerden en buyuk farki hafiza karti takilabiliyor olmasi

• ayrica cihaza suan 4.4.3 kitkat kurdum. en guncel yazilim bu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam fiyat çok iyi

• eyv sagolasin aynisindan gecen ay 2tane sattim 700e buna maliyetine yazdik ama bedava arpa versen ustune para isteyen arkadaslar var bizde:)

• Ayrıl da gel mustafa ayrıl da gel wp bu tarafta
  • bugun android 4.4.4 sızdırılmış versiyonu yükledim ama tel çok kasıyordu kitleniyordu bazen rom çaktım 4.4.2 ye döndüm tekrardan. biara müsait bi zamanda suna düzgün bi kernel çakıcamda o zamanı nezaman bulucam bilmiyorum hafta içi toplantı yapıcam biraz bi kaçtane eleman alıcam işe onlarla ilgilenicem birde stajyer alıyoum yanıma endüstri mühendisi onlada ugrasıcam bakalım bismillah dedik rom yükledik kernel ne ara olur bilmiyorum :D
    millet hafta sonu tatil ypıyo biz iş iş iş :)))
  • pm
  • cepladım
  • Kardeş bende de bu cihazın aynısı var. Orjinal romu var 4.03 mü ne siz nasıl yüklediniz hocam bu yazılımı? İngilizce olduğu için ve rom atamadığım için satmayı istiyordum ama güncelleyebilirsem satmam canavar gibi alet

• bu cihazı custom rom atmak için bilgisayara dahi ihtiyacın yok şuan biraz işlerim var yarın toplantı yapıcam o yüzden biraz dosya hazırlıyorum kendi foumumuzda yaptıgım kısa bi anlatımı koyayım bu şekilde marketten indiricen 3 tane uygulama ile root edip recovery yükleyip htta rom dahi atabilirsin...

http://www.ctrlpda.com/showthread.php?92150-Lg-Optimus-G-e970-i%C3%A7in-Root-Recovery-ve-Rom-y%C3%BCkleme-%28-HERSEY-TEL-%C3%9CZER%C4%B0NDEN%29

anlatım ban ait az biraz ugrasırsın ama rom kurmasıda dahil 15-dakkanı almicak bi işlem bazı romların çalışması için kernel yüklemen lazım onuda yine pc ye ityiacın olmadan yaparsın sadece hangi romu kurucana karar ver yeter ben 4.4.2 aokp ye döndüm hem stabil hemde şarjı sabahtan aksama kadar 3-4 saat müzik dinleyip nete girdigim halde normal günlük kullanımla %15 düştü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lanetliforum -- 22 Haziran 2014; 22:08:20 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.