Şimdi Ara

Boleyn kızı serisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
12.146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu seriyi okumak çok istiyorum,aslında seri mi değil mi bilmiyorum.Kitapları alacaktım ama sanırım sıralaması yanlışmış.
    Rica etsem okuyan arkadaşlar doğru sıralamayı yazabilir mi,birde bu seri hakkındaki düşüncelerini merak ediyorum.Her kitap başka başka bir şey mi anlatıyor yoksa tek bir konu üzerinde entrikalar mı dönüyor ?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Boleyn Kızı Serisi: Sıralaması ve Okuyup Anlama Kılavuzu

Boleyn Kızı Serisi Sıralama

Philippa Gregory tarafından yazılan Boleyn Kızı serisi, altı kitaptan oluşan tarihi bir kurgu roman serisidir. Seri, Tudor döneminde İngiltere'de geçiyor ve II. Henry'nin altı eşinden ikisi olan Anne ve Mary Boleyn kardeşlerin hayatlarını konu alıyor.

Serinin kitaplarının sıralaması şu şekildedir:

1. Diğer Kız Kardeş
    2. Kraliçe'nin Oyunu
    3. Kralın Safhası
    4. Aptalın Altını
    5. Bakirenin Mirası
    6. Prenses'in Vaadi

Tudor Serisi Okuyup Anlama Kılavuzu

Boleyn Kızı serisi, Tudor serisinin bir parçası olarak kabul edilir. Tudor serisini en iyi şekilde anlamak için kitapları sırayla okumanız önerilir. Tudor serisindeki diğer kitaplar şunlardır:

• Beyaz Kraliçe
    • Kızıl Kraliçe
    • Beyaz Prenses

Boleyn Kızı Serisi Kaç Kitap?

Boleyn Kızı serisi toplamda altı kitaptan oluşmaktadır. Her kitap, Anne ve Mary Boleyn'in hayatındaki farklı bir dönemi kapsar.

Seri ile İlgili Ek Bilgiler

• Seri, İngiliz tarihindeki gerçek olaylardan esinlenmiştir.
    • Romanlar, kadınların Tudor dönemindeki yaşamları ve karşılaştıkları zorluklar hakkında fikir vermektedir.
    • Seri, tarihi kurgu hayranları ve Tudor dönemi ile ilgilenenler arasında popülerdir.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Boleyn Kızı
    Kraliçenin Soytarısı
    Bakirenin Aşığı
    Mahkum Prenses
    Boleyn Mirası
    Öteki Kraliçe
    Seri bu şekilde hocam. Okumadım seriyi fakat fırsat bulursam bir ara okuyacağım. Uzun bi seri olduğundan gözü korkuyor insanın :D
  • aşk romanımı bunlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lugat47

aşk romanımı bunlar

Bizim muhteşem yüzyıl ayarında birşey olması lazım. Tudor hanedanlığının aşk hayatına dair. Dizide vardı bi ara Tudors diye öyle bişey galiba.
  • Ricky.McFloyd kullanıcısına yanıt
    bana pek hitap etmiyor desene
  • Bu seriyi çok merak ediyorum ama heryerde farklı bir sıralama var. Hangisi doğru acaba?
  • Gerçekten herkes başka bir sıralama veriyor.Tarihe göre sıralama böyleymiş,acaba bu sıralamadan başlasam bir şey fark eder mi;
    1- Nehirlerin kadını (1430 - 1464)
    2- Kızıl Kraliçe (1453 - 1485)
    3- Beyaz Kraliçe (1464 - 1485)
    4- Mahkum Prenses (1491 - 1512)
    5- Boleyn Kizi (1521 - 1536)
    6- Boleyn Mirası (1539 - 1547)
    7- Kraliçenin Soytarısı (1548 - 1558)
    8- Bakirenin Aşığı (1558 - 1560)
    9- Öteki Kraliçe (1568 - 1587)

Pek romantizm türü olarak görmüyorum bu seriyi.Normalde romantizm türünden nefret eden birisi olarak öyle olsaydı okumak istemezdim
    Çok abartıldığı için merak ediyorum bu seriyi,umarım sıradan bunaltıcı tarihi aşk türü değildir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shaak_Ti

Gerçekten herkes başka bir sıralama veriyor.Tarihe göre sıralama böyleymiş,acaba bu sıralamadan başlasam bir şey fark eder mi;
    1- Nehirlerin kadını (1430 - 1464)
    2- Kızıl Kraliçe (1453 - 1485)
    3- Beyaz Kraliçe (1464 - 1485)
    4- Mahkum Prenses (1491 - 1512)
    5- Boleyn Kizi (1521 - 1536)
    6- Boleyn Mirası (1539 - 1547)
    7- Kraliçenin Soytarısı (1548 - 1558)
    8- Bakirenin Aşığı (1558 - 1560)
    9- Öteki Kraliçe (1568 - 1587)

Pek romantizm türü olarak görmüyorum bu seriyi.Normalde romantizm türünden nefret eden birisi olarak öyle olsaydı okumak istemezdim
    Çok abartıldığı için merak ediyorum bu seriyi,umarım sıradan bunaltıcı tarihi aşk türü değildir.

bende 7 ölümcül günah'ı çok merak ediyordum Üniversite yaşamını anlatıyor

Boleyn kızı serisi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.