Şimdi Ara

Bölgemde Altyapı Yok. Ne Tavsiye Edersiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
1.114
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Balıkesir Gönen'de ikamet ediyorum. Görev nedeniyle taşındım. Yeni bir binaya taşınmama rağmen internet hizmetinin olmadığı söylediler. BTK'ya başvurdum çare olmadı.

Yakın yerlerde altyapı var ancak benim binada yok.

Bende altyapısız internetleri araştırmaya başladım. Hangi kampanyayı hangi sağlayıcıyı tavsiye edersiniz?

Superbox vb. uygulamalar gördüm ama DH'nin bilgisine başvurmadan hareket etmek istemedim.

Teşekkürler.

• Superbox vb. tavsiye ediliyor ama çok pahalı geldi. Çözüm bilen var mıdır? Kablonet bu noktada yardımcı oluyor mu?

• bedrim kullanıcısına yanıt
    Telekomda alt yapi gelene kadar kotali 4.5g uzerinden sunulan paketler var bunlar belki isinizi gorur alt yapi gelene kadar. Veya havadan internet veren firmalar varsa bulunduğunuz yerde bence alt yapı gelene kadar en uygun maliyetli internet onlar olur.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Taşınmadan önce araştırmasınız sanırım altyapı var mı yok mu? Üzgünüm ama superbox dan başka çareniz yok şuan o da ateş pahalısı zaten. Geriye tek şey kalıyor oradan taşınmak çünkü altyapının gelmesi aylar yıllar sürebiliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gönen ilçesinde Kablonet altyapısı yok. Bu yüzden şu an yapabileceğiniz tek şey kablosuz internet sağlayıcılarına bakmak, superbox - redbox olabilir. Ya da anten ile hizmet veren bölgesel sağlayıcılar olabiliyor. Onun haricinde kablolu bağlantı kuramazsınız şu an için

• Altyapı geldimi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.