Şimdi Ara

BOLU Abant Dağ Evi Kiralık İlan Dolandırıcılığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
5.581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar başımıza geldi, sizin böyle bir planınız var ise dikkatli olun diye bu başlığı yazıyorum.
    Birkaç aile olarak bir aktivite yapalım diye düşündük. Piknik olarak başlayan planlarımız bir arkadaşımızın şu benzeri bir ilanı görüp bize iletmesiyle şekil değiştirdi. Bize de oldukça mantıklı geldi ve bir arkadaşımız görüşmeye başladı. İsmini Kadir Yılmaz olarak veren satıcı epey detaylı bir şekilde villayı anlatmış. İki katlı olduğu, 4 yatak odasının olduğu, doğalgaz ile ısıtıldığı ama şöminenin olduğu, mangal gereçleri, tencere tavanın olduğu gibi bir sürü şey anlatmış. Tabi hoşumuza gitti ve fiyat günlük 500 TL idi. 5 aile gidince neredeyse kişi başı 50 TL gibi bir rakama geliyordu. Çocuklar için park yatak ve mama sandalyesini hazırlayabileceklerini belirttiler. Yani anlayacağınız her şey mükemmeldi.
    Ödeme olarak tüm ücreti peşin ve önden istediler. İlk başta vermek istemedik ama hem evi kaçırmamak hemde diğer ailelere ayıp gibi düşüncelerle dayanamadık, tamam dedik. Western Union ile Yunanistan Arfan Muhammed ismine göndermemizi istediler. Gönderdik. Gitme günü gelince buluştuk. Ama elimizde net adres yoktu.( Abant Otelinden anahtarı vereceğiz denmişti, inanadık.) Arayalım adres alalım dedik. Telefonlara cevap vermediler. Bekledik yok açan yok. 20 dakika kadar sonra telefon açıldı ama bir bant kaydı çıktı. Ramazan bayramımızı kutladı. Adamlar birde bizimle dalga geçtiler. Tabi sonrasında polis, savcılık, siber suçlar falan uğraştık ama hala ilanları fink atıyor. Buradan sizleri ve buraları okuyacak herkesi uyarmak istiyorum bu oyuna gelmeyin.

Bu arada ilanları sadece aşağıdaki linklerde değil, milliyet emlak gibi çok saygın sitelerde bile var.

Kullanılan isimler :
    Kadir Yılmaz,
    Ali Kınık,
    Adnan Sert,
    Sema bişi unutuum,
    Ayşe ata.

Kullanılan Numaralar :
    507 5425218
    538'li bir numar vardı ama bulamadım.

Kullanılan Firma İsmi :

Antalya Mut Turizm

Hala günceller bir iki örnek
    İlan 1
    İlan 2
    İlan 3 Bu ev resimleri italyadaki bir eve ait mesela :)
    İlan 4

Linklerin ölmesi ihtimaline karşı :

BOLU Abant Dağ Evi Kiralık İlan Dolandırıcılığı BOLU Abant Dağ Evi Kiralık İlan Dolandırıcılığı BOLU Abant Dağ Evi Kiralık İlan Dolandırıcılığı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi malemsteen -- 17 Aralık 2014; 12:40:08 >

• Kardesim hala ilanları varsa buluşup yakalasana

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun bilgilendirme için teşekkürler. İlanlardan ekran görüntüsü alıp paylaşırsanız ilerleyen zamanlarda o ilanlar kapansa bile elimizde görüntü olur hiç değilse benzer ilanlardan kaçınmış oluruz.
  • unforgiven1127 kullanıcısına yanıt
    Doğru diyorsunuz, teşekkürler. Mesaja resimler eklenmiştir.
  • Elemanı sırf meraktan aradım, italyadan ev resmi olduğunu söyledim, hafif endişe ile yok efendim o değil mail adresinizi verin, görsellerini atayım dedi.. :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İstanbul Kiralık Tekne
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.