Şimdi Ara

Bolu'da yangın (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
742
Cevap
5
Favori
16.509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

trollük yapma.Bölge turizm alanı ilan edilmiş ve özel idareye ait.belediye hizmet alanı dışında.

kontrol ve ruhsat turizm bakanlığına ait

• aktroller ne zaman suçu CEHAPE’ye atacaklar diye bekliyordum geldiler. Ulan hiç suçunuz yok değil mi, siz suçlu değilsiniz hep başkası değil mi.

Ulan İmamoğlu konuştu diye 1 saat içerisidne soruşturma başlatan ak militanlar 66 kişi ölmüş HALA ÖLÜ NUMARASI yapıyorlar

• Devlet kavramının öldüğü bir diğer olay. Kumpir yersin bakteriden ölürsün, su birikintisine basarsın elektrik çarpmasından ölürsün, kar tatiline gidersin yangından ölürsün. En temel işlevlerini bile yerine getiremiyorsa bu devlet dediğimiz kurumun amacı nedir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • akıncı017 A kullanıcısına yanıt

Bakanlık verilen itfaiye raporunu paylaşarak konuyu açıklığa kavuşturabilir dediğiniz gibiyse.

Zor olmasa gerek.

• Asıl suçlu bakanlık olduğu için mabadları yemiyor laf etmeye trollerin.

• akıncı017 A kullanıcısına yanıt

Bak ne buldum, 2006 tarihli

Bolu'da yangın

İKİNCİ BÖLÜM (1)

DENETİM ELEMANLARI

Denetim, Tespit ve Görüşler: (2)

Madde 5 – (Değişik: 29/9/2006-2006/11076 K.)

Turizm yatırım ve işletmelerinin denetimi, Bakanlık kontrolörleri veya Bakan tarafından görev verilmesi halinde Bakanlık müfettişlerince yapılır.

Yatırım ve İşletmeler Genel Müdürlüğü; belge talebinde bulunulan veya belgeli yatırım ve işletmelerin bu Yönetmelik ve ilgili mevzuat hükümleri uyarınca yapılacak tespitlerini, iş yoğunluğu, kaynakların etkin ve verimli kullanımı ile işin niteliğini dikkate alarak aşağıda belirtilen personel aracılığıyla da yapabilir:

a) İl kültür ve turizm müdürleri,

b) Geçici veya özellik arz eden yatırım ve girişimler için Bakan tarafından belirli bir görev ve süre ile görevlendirilecek Bakanlık personeli.

–––––––––––––––––

(1) Bu Bölümün başlığı "DENETİM ELEMANLARI VE ATANMALARI“ iken, 29/9/2006 tarihli ve 2006/11076 tarihli Bakanlar Kurulu Kararının eki Yönetmeliğin 5 inci maddesiyle metne işlendiği şekilde değiştirilmiştir.

(2) Bu maddenin başlığı " Denetim Elemanları:“ iken, 29/9/2006 tarihli ve 2006/11076 tarihli Bakanlar Kurulu Kararının eki Yönetmeliğin 5 inci maddesiyle metne işlendiği şekilde değiştirilmiştir.

1604

Bu maddenin ikinci fıkrası uyarınca yaptırılan tespitler Bakanlık kontrolörlerince incelenir. İnceleme sonucunda denetim yapılmasını veya ceza uygulamasını gerektirir bir sonuç ortaya çıkarsa Bakanlık kontrolörleri veya Bakan tarafından görev verilmesi halinde Bakanlık müfettişleri gerekli incelemeleri ve değerlendirmeyi yaparlar.

Ayrıca; Yatırım ve İşletmeler Genel Müdürlüğünce, gerek görülmesi halinde özel uzmanlık gerektiren konularda faaliyet gösteren gerçek veya tüzel kişilerin veya ilgili Bakanlık birimlerinin görüşünden yararlanılabilir.

• Beceriksiz hükümetin iş bilmezliği yüzünden 66 vatandaşımızın öldüğü KATLİAM sırasında birileri hala birilerine parti rozeti takmakla meşgulmüş...hak ettik oğlum hak ettik biz bu hükümeti

• Yangın çıkan otelin çalışanı vatandaş:

"Otelde yangın merdiveni yoktu. Olsaydı böyle olmazdı."
    x (formerly twitter)
    Haber Editörü (@HaberEditoruu) on X
    https://x.com/HaberEditoruu/status/1881662218770469276

• MRTFR kullanıcısına yanıt
    +1

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • yazık ya yeter

orman yangınından, soba ölümlerinden, sahte içki ölümlerinden, usülsüz işleri sonucu göz göre göre ölümlerden bıktık.

• VirgilSollozzo kullanıcısına yanıt
    Akpnin yan kurulusu rtük tarafindan yayin yasagi var

• Olayın üstünden daha 24 saat geçmemiş sizin histerilerinize göre tutuklama yapacaklarsa işleri zor.

tüm akpliler tutuklansın chp liler günahsız kafanızla fazla yaşamazsınız akp adaletine söverken sizin adaletinizde bir problem.

yalnız otel sahipleri ve ortaklarına acilen yurt dışı yasağı konulmalı yoksa kaçarlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 21 Ocak 2025; 16:10:59 >
  • kerimcem K kullanıcısına yanıt

Beyefendi bir an Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz hakkında yazdıklarını unuttu Oysa 1 ay önce fezlekesini almıştı bu kişi Balık hafızalılar için hatırlatayım Teleferik Kazası.

• Bu arada Kartalkaya hangi ilçe belediyesi sınırları içerisin de Dörtdivan olmasın. Eğer itfaiye raporu bu ilçe belediyesine ait ise sanmıyorum ama belediye başkanı hakkında soruşturma açılır mı? Hangi partiden ki?

• 2007 yılındaki Bolu'daki AKP'li belediye tarafından onay verilen bir otelmiş. Söyleyecek çok şey var da neyse.

• İhmallerle dolu otelin sahibi AKP'li olup, denetim yapması gereken de bakanlık olunca hükümetten ses seda çıkmıyor. Muhalefetten birileri sorumlu olsaydı, daha yangın sönmeden evine şafak operasyonu yapılıp ters kelepçe ile götürürlerdi. Konu iktidar olunca, üç maymunu oynuyorlar. Sorumlulardan bir kişi bile ceza almayacak, bir kişi bile görevinden istifa etmeyecek. Herşey halının altına süpürülüp gündem değiştirilecek. Olan, ölen onlarca insana oldu. Burada AKP'yi savunan kişilerde en ufak bir vicdan kırıntısı varsa, söylediklerime hak verir, ama zannetmiyorum. Gelecekler yine, "muhalefet böyle olmaz, yok amerikada da yangın oluyor, ingilterede 1856 yılında yangında şu kadar kişi öldü." diye konuyu saptırmaya çalışacaklar. Biraz vicdan sahibi olun. Ölüm yaklaşınca, söyledikleriniz ve yaptıklarınız, her gece kabusunuz olacak.

• Aklıma Los Angeles yangınında edilen binlerce beddualar ve keyif çığlıkları geldi. Umarım bundan sonra başka milletlerin acısıyla alay edilmez. Bu tarz şeylerin dini, ırkı, dili, ülkesi olmaz hepsi aynı trajedi.

Bolu'da yangın

Bolu'da yangın

Bolu'da yangın

Bolu'da yangın

Bolu'da yangın

Bolu'da yangın

• MRTFR kullanıcısına yanıt
    Kendi hakkından bihaber kandırılmış kesimin taptığı kurumdur devlet, kendi tanrılarından bile büyüktür ki kendi tanrılarının lafını bile devlet ve hukumet lehine çarpıtırlar. Sonuç da bu işte, benim çevreme karşı bazı sorumluluklarım olmasa yüzerek kaçardım buradan boğulma pahasına.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.