Haftasonu arkadaşlarla Bolu terminalde buluşup yedigöller milli parkına gideceğiz bir kaç gece kalmaya. Nasıl ulaşım sağlayabiliriz? |
Bolu'dan Yedigöller'e nasıl gidebiliriz?
-
-
Hiç hatırlamıyorum ama Bolu Türkiye'nin en güzel yerlerinden biri bence. İyi tatiller.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Bilgim yok ama moovit uygulamasını kullanın İşe yarayabşlir
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yıllardır Bolu'dayım. Hayatımda ne Yedigöller'e ne Abant'a gidebildim.
-
quote:
Orijinalden alıntı: -Sokak Kedisi-Yıllardır Bolu'dayım. Hayatımda ne Yedigöller'e ne Abant'a gidebildim.
Kanka herhangi bir arkadaşına sorup öğrenebilir misin benim için?
-
Hiç arkadaşım yok ki Yalnız Hes koduyla girilecekmiş artık. Başka da bir bilgim yok. Ben de hiç gitmedim, bilmiyorum.
-
quote:
Orijinalden alıntı: -Sokak Kedisi-Hiç arkadaşım yok ki Yalnız Hes koduyla girilecekmiş artık. Başka da bir bilgim yok. Ben de hiç gitmedim, bilmiyorum.
:( Teşekkürler yine de
-
Hiç navigasyon kullanmadın mı telefonunda bunun için konu açmak saçma
quote:
Orijinalden alıntı: UlusBaker
Hiç navigasyon kullanmadın mı telefonunda bunun için konu açmak saçmaToplu taşıma yok moovit kullanmak benim de aklıma geldi, birinden öğrenmem lazım internette de bir bilgi bulamadım
-
Hee araç yok mu. Fakir
Önemli Not :Toplu taşıma bulunmadığından, Milli Parka ulaşım seyahat acentaları aracılığıyla yapılan turlar ve özel araçlarla yapılabilmektedir. Kış aylarında kar yağışı ve buzlanma sebebiyle Milli Parka ulaşım yollarının kapanma ihtimali bulunmaktadır.
Milli park yolu boyunca herhangi bir alışveriş imkanı bulunmamakla birlikte Milli park içerisinde temel ihtiyaçların karşılanabileceği Lokanta ve büfe bulunmaktadır.
https://bolu.ktb.gov.tr/TR-70000/yedigoller-milli-parki.html
İmkanınız varsa araç kiralayın.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X