< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Bolu’nun doğal güzelliklerine yoğun ilgi: Ziyaretçi sayısında rekor artış!
-
-
Çalışan kazanır.
-
daha öncede çok gittim abant favorim cennet gibi.
-
Bu ne ya, leş gibi yeşillik ve doğa?
Bir dahaki seçimde AKP alır umarım, döşerler betonu her şey olması gerekene döner.
-
Tanju'dan sonra burayı da ele geçirirlerse burayı da arap şehrine çevirirler.
-
Akpli modu: Hemen o karşıki dağdaki ağaçları traşlayıp otel dikilmeli. Para kazanmadıktan sonra doğal güzellik neye yarar!
-
Gerçekten çok güzel yerler, özellikle son baharda yedi göller müthiş oluyor. Karadeniz'de bile o ahengi göremedim.
-
CHP belediyesi olduğu nasıl da belli, doğaya dokunulmamış, terörize edilmemiş, 1 tane fistanlı çöl bedevisi yok. Cennetten bir köşe resmen
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yangın çıkarıp, doğal afet denilip sonra ormanlık alan vasfını kaybetti deyip sonra imara açarlar. Böyle daha gerçekçi olur.
Tanju Özcan CHP li değil, adamı partiden atmaya çalıştınız şimdi de yalakalık mi yapiyorsunuz?
Bu adam bizzat kendisi "6 oku oraya ben koymadım" demişti ve ben halka hizmet için geldim dedi.
Akp ile CHP arasında fark yok, kureselcilerin uşağısınız. Tanju Özcan yada Muharrem İnce gibi kişiler CHP genel başkanı olmadıkça oy vermem bundan sonra.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nikita7404 -- 14 Ocak 2025; 0:43:8 >
Bunlar sadece bilinen yerler; irili ufaklı 150'den fazla göl ve gölet mevcut. Daha şelaleleri, mesire alanlarını, yaylaları saymıyorum.
10 yıldır dağ bisikleti ile çoğuna gittim ama hala gidemediğimiz yerler mevcut. Bitiremedik vallahi...
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Tanju'dan sonra burayı da ele geçirirlerse burayı da arap şehrine çevirirler. |
CHP belediyesi olduğu nasıl da belli, doğaya dokunulmamış, terörize edilmemiş, 1 tane fistanlı çöl bedevisi yok. Cennetten bir köşe resmen
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X