Şimdi Ara

Bölüm Denemesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bölüm denemelerine başlayacağım ama sizin fikrinizi almak istedim..

Sizce 1 adet fen ve 1 adet matematik denemesine kaçar dakika ayırmalıyım..Benim kafamdan geçen 1saat matematik 45 dakika fen..Kendimi zor koşullara hazırlamak için bu süreyi azaltabilirimde..Fikirlerinizi alayım mümkünse

• Ben iki dersi de yarım saatte bitiriyorum genel net olarak ikisi de 30 civarı çıkıyor. Türkçede çok oyalanıyorum ve 1 saate yakın orda gidiyor benim. Kazandığım tüm süre Türkçede gidiyor hep.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kontrollee -- 17 Ocak 2015; 0:00:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mat 30dk fen 15 20 dk

• Yarım saat iyiymiş :) Bende ilkinde bi kendimi deneyeyim bakayım kaç dk da bitireceğim.Ha birde ben dilbilgisi çalışmak için ygs ye biraz daha az zamanın kalmasını bekliyorum..Şu an türkçe denemesi çözmem saçma olur demi..Ne zamanki dilbilgisine başlarım o zamanda türkçe denemesi çözerim 5 10 tane.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SınavBitsedeGitsek

Yarım saat iyiymiş :) Bende ilkinde bi kendimi deneyeyim bakayım kaç dk da bitireceğim.Ha birde ben dilbilgisi çalışmak için ygs ye biraz daha az zamanın kalmasını bekliyorum..Şu an türkçe denemesi çözmem saçma olur demi..Ne zamanki dilbilgisine başlarım o zamanda türkçe denemesi çözerim 5 10 tane.

Şimdiden başlayıp hız kazanman lehine olacaktır.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.