Şimdi Ara

Bölüm hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
48
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar abilerim merhabalar bir tavsiyenize fikrinize ihtiyacım var. Yaşım 22 2 defa YKS'ye girdim ilkinde lisede çalışmadım 278 puan ikinci girişimde EA hazırlandım ise 300 tyt 787k, SAY 229 puan 752.069, SÖZ 301 puan 386.508, EA 298 puan 361.992 sıralama yaptım. Liseye geç başlamalarım yaşımın geçmiş olmasıyla Sözel bölüm olan Yeni Medya ve İletişim kazandım fakat Psikoloji veya Moleküler Biyoloji ve Genetik istiyordum fakat Yeni Medya ve İletişim geldi ve OBP'm kırıldı. Moleküler Biyoloji ve Genetik istememin nedeni Biyolojimin çok iyi ve severek labaratuvar ortamında çalışacağımı düşünmem fakat bir aklımda diyor ki okuduğun bölümden devam et Youtuberlik, yayıncılık gibi alana yönel fakat bunun için 4 sene bu bölümü okumaya gerek var mı bilemiyorum sizce birdaha YKS'ye hazırlanmalı mıyım Moleküler biyoloji ve genetik 270 puan civarı 400k sıralama ile alıyor istediğim üniversitede aile tarafım devam et bölümünü değiştirme yıl kaybın olur dese de nasıl bir yol izlemeliyim inanın bilmiyorum benim düşünceme göre bu bölüm gelirse birdaha çalışırım yks'ye rahat kafayla girerim demiştim 7. sıra geldi hiç çalışmadan 229 puan almam tabii obp kırılacak haliyle düşecek OBP'm ise 66 idi lisede nasıl bir yol izlemeliyim fikrinize ve tavsiyelerinize çok ihtiyacım var Teşekkürler Donanım Haber ailesi.

• ve ek olarak Yeni Medya ve İletişim seçmemin bir nedeni İkinci Üniversite olarak Yönetim Bilişim Sistemleri okumam normalde ön lisans Bilgisayar Programcılığı geliyordu bu da alternatif plandı fakat böyle bir yol izledim sizce ne yapmalıyım kafam çok ama çok karışık.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.