Şimdi Ara

Bölüm Seçimi(Boss Fight'a geldim galiba )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Klasik bir konu . Benim sayısala yeteneğim vardı ya da öyle düşünüyordum , lise 1'e kadar . Lise 1 de zaten tüm senemi boşlayarak ,pc başında geçirdim . Geleceğimi fifa da youth player arayarak heba ettim . 3 zayıfla geçtim sınıfı , kimya fizik matematik . Diğer dersleri sayısala kafam çalışıyor sanıyorken sözele kafam bastığından geçtim galiba , çünkü onlara da hiç çalışmadım. kümeleri bile bilmiyorum ama sorsan en hızlı gelişen , bonservisi en az olan oyuncuyu bilirim (özeleştiri ) Neyse Beşiktaşı 4-5 sene çalıştırdıktan sonra dedim bir derslere bakayım , ne durumdayım en azından onu bileyim . Ve bu sayede öğrendim ki hiç bir şey bilmiyorum sayısal derslerden ( biyoloji hariç ) ( Hoca güzeldi gözüne girmek için sınavdan bir gün önce uyumadım , çalıştım ) . Ve ve okul başladı yaz bitti , sınıf öğretmenimden öğrendiğim kadarıyla bölüm seçmeme çok kalmamış. Biraz hocalarla konuştum bu konuda . İngilizcem iyi(Sayısalcı abilerim/ablalarım okumaya devam etsin lütfen ) ve Dil bölümünü seçersem zorluk yaşamam diye düşünüyorum , ingilizce hocam da onayladı bunu . Yani dersleri severek takip ediyordum , ingilizce şarkı dinlemekten ciğerim solmuş , game of thrones, breaking bad bitirmişim 2-3 kere .Gayet mantıklı geldi bana. Kafaya takınca bir şeyler öğrenmeden bırakmayan biriyim ve ingilizceyi gerçekten sağlam bir şekilde öğrenmek için her şeyi yaparım , okul dışında da kendimi geliştirmeye çalışırım . Ama google da biraz araştırınca zor olduğunu ve iş imkanlarının pek olmadığını öğrendim , doğruluğu tartışılır. Yani ingilizceden sıkılırmıyım bilemiyorum , sonradan da işsiz kalmak çok koyar bana ayrıca . Bir de 4 yıl okuyup işsiz kalmak çok çok fena olur .(Bayağı kafam karışık yazdıklarımı okuyunca çok karmaşık yazdığımı fark ettim) Bunun yanı sıra biyoloji ve kimya derslerini seviyorum lise1de pek dinlemesemde hep ilgiliydim bu derslere , ancak matematikten tam emin değilim ve emin olduğum tek şey fizikten anlayamadığım . Hırslı biriyim , yazın 4-5 saat çalışmaya ayırabilirim gerekirse. Ailemi de hayal kırıklığına uğratmak istemiyorum , bunu da belirtmek istedim .

Genel olarak ;

1- Matematik ve fizikten eksiklerimi kapatabilmem için neler yapmam gerekli?

2- Dil bölümünü seçersem nelerden rahatsız olabilirim ve iyi bir üni.den mezun olursam (Dinimiz amin) nasıl bir gelecek beni bekliyor olur? (umarım zivkovic'in ki gibi olur ) (Fifa )

3- Sayısaldan hangi mesleklere yönelebilirim kendi yeteneklerime ve sevdiğim derslerle orantılı olarak ?

Sözel ve eşit ağırlıkçı abilerim/ablalarımı da unutmuş değilim onlar da tavsiye verirlerse çok yardımları dokunurlar bana , zira kafam çok karışık . Haa bir de geçen seneden dolayı motivasyon eksikliğim var , konular birbirleriyle bağlantılı bundan dolayı anlamakta zorluk çekiyorum ,bu yüzden ilk soruma verilen cevaplar çok çok önemli .

Tembel biri değilim sadece kafam karışıktı geçen sene , bunu kimseye anlatamıyorum sonra neden çok tepki veriyorsun , haklıyım bence . Bu sene çok çalışıp en çok neyi sevdiğimi ve neye yeteneğim olduğunu öğrenmeye çalışacağım .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AdrenS -- 16 Ekim 2015; 22:51:42 >

• up up !!
  • Sene sonuna kadar bekleyeceğim .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.