Merhaba. Ben Meslek lisesi 12.sınıf öğrencisiyim ancak Bilgisayar bölümünde okuyorum ve okuduğum bölümü seçtiğime pişman oldum ayrıca üniversite sınavına sözelden gireceğim çünkü sayısala karşı yeteneğim yok ama sözelci olduğumu söyleyebilirim çünkü etrafımdaki insanlarda bunu destekliyor. Çözdüğüm testler de öyle. Sonuç olarak kendi alanım dışında tercih yapsam bile katsayı değişmediği için bu fırsatı değerlendirmek istiyorum. Sözel bölümlerden hangilerini önerirsiniz ? Biraz uzun oldu ama yardımcı olan herkese teşekkür ederim. Umarım güzel anlatmışımdır.
reklamcılık bu aralar çok popüler araştır derim.onun dışında insanlar öğretmenlikleri düşünüyor coğrafya edebyat vs.
quote:
Orijinalden alıntı: fastrap450
reklamcılık bu aralar çok popüler araştır derim.onun dışında insanlar öğretmenlikleri düşünüyor coğrafya edebyat vs.
Reklamcılığı bende düşünüyorum zaten öğretmenlik öldü diyor okuldaki hocalar bile , o yüzden bi endişe var fakat başka önerin var mı ya da başka bi bilgin ?
yani sözelde meslek sayısı sınırlı bildğin üzre radyo tv falan seçme hiç reklamcılık iletişim tasarım gibi bölümler var araştr bunlar popülaritesi artıyor
Anladım , tamam reyiz araştırıyorum zaten ama kararımı verdim gibi gibi. Bir şeyler şekillenmeye başlıyor kafamda ama hadi hayırlısı bakalım.
bilgisayar ı niye beğenmedin ben de üni de bilgsayar la ilgil ibir bölüm istiyorum da ondan sordum?