Şimdi Ara

Bölüm Sonu Canavarı'nın Forumu Açıldı! (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
188
Cevap
0
Favori
18.196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hiç iyi bi haber değil ne güzel burda hepsinden konuyoduk şimdi iki forumda birdan takılmak zorunca kalcaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BSC DH bünyesinden ayrılmayı mı düşünüyor acaba ?

Bu arada hayırlı olsun.
  • ASP uzmanı arıyorlardı sanırım BSC forumu aranıyormuş. ForumDonanımhaber'in tek kötü yanı asp kullanması (aspx'te olabilir), asp ve aspx hız olarak PHP'den daha yavaş oluşuda serveri etkiliyordur.

BSC forumuna yazacağımız her mesaj Forumdonanımhaberin Oyun Forumuna gidiyorsa gayet güzel bir uygulama olmuştur.Diğer türlü Forumdonanımhaberden kan kaybettirecektir.

Son olarakta şunu söyliyim BSC forumunda Linux Oyunları bölümü görmek isteriz :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: metinardicli

Madem boyle bir uygulama yapildi. Ozaman dh nin oyun bolumu kapatilsin. Cift baslilik olmasin.

ileride olur gibi tagleme sistemi gelmiş video'yu izliyorum şuan harkulade olmuş.
  • Burasının oyun bölümünün kapatılmasına sonuna kadar karşıyım... Eskiden beri varolan ve severek girdiğim bir yerin kapatılması ve sil baş yapılması hoş olmayacaktır... Burada 1000'lerce hatta 10000'lerce mesaj atarak bölüm acarak paylasarak foruma katkıda bulunan insanlarda bunu istemeycektir... He açılması güzel olmuş... Yeni insanlar üye olacaktır ve DH ailesine katılacaktır lakin yine de burayı kapatmasınlar
  • hayırlısı
  • çok güzel olmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: MeaCulpa_27

Burasının oyun bölümünün kapatılmasına sonuna kadar karşıyım... Eskiden beri varolan ve severek girdiğim bir yerin kapatılması ve sil baş yapılması hoş olmayacaktır... Burada 1000'lerce hatta 10000'lerce mesaj atarak bölüm acarak paylasarak foruma katkıda bulunan insanlarda bunu istemeycektir... He açılması güzel olmuş... Yeni insanlar üye olacaktır ve DH ailesine katılacaktır lakin yine de burayı kapatmasınlar

+1905
  • quote:

Orijinalden alıntı: gun

quote:

Orijinalden alıntı: Erdem

oyun çıkış tarihinde ayın 20 sine kadar seçebiliyoruz benim tarayıcımda mı bi problem var acaba

Unutmuşuz düzeltildi :D . Buda tarihe en komik hata olarak girmiş durumda.

Buralarda sizi görmek ilginç.

Bu arada daha fail bişey buldum mesaj atarken enter ile alt satıra inemiyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Conquistador -- 24 Ocak 2012; 0:52:10 >
  • hemen iş başvurusunda bulunalım o zaman :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pinky_Demon

Benim anlamadığım bsc forum daki msj sayımız neden düşürüldü? Ya komple sıfırlansaydı ya da şimdiki ile devam etseydik. Benim 2000 mesajım var gözüküyor şuan bsc de, DH deki mesaj sayımdan bir "0" silmişler resmen.

Sanırım BSC ye girilen haberlerin altına attığımız yorumlar sayılmış. Yani oyun haberleri kısmındaki mesajlarımız. Bende de 400 civarı birşey görünüyor.

quote:

Orijinalden alıntı: grn00b

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Erdem

oyun çıkış tarihinde ayın 20 sine kadar seçebiliyoruz benim tarayıcımda mı bi problem var acaba

Unutmuşuz düzeltildi :D . Buda tarihe en komik hata olarak girmiş durumda.

Buralarda sizi görmek ilginç.

Bu arada daha fail bişey buldum mesaj atarken enter ile alt satıra inemiyoruz.

Evet. Hızlı Cevap'da bu sorun yokken normal cevaplama kısmında bu sorun kendini baş gösteriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoldPunch -- 24 Ocak 2012; 0:59:22 >

• Bayılırım..
  • Burası varken orası niye çıktı şimdi.Resmen forumu bölüyolar tey allam..
  • hayırlı olsun, umarım donanımhaber'in eski zamanlarındaki ortam olur. ama umuyorum olacak burada..
  • quote:

Video'yu izlerseniz bu zaten DH için geliştirilmiş bir proje fakat bsc'de deniyoruz en kısa sürede izleyip dh'yede uyarlayacağız tabii farklı şeyler yapmak gerekiyor ama şimdilik BSC forumuna özel durumda bir yandan da beta durumda.

peki ne gibi yenilikler, biraz açasanız.?
  • hayırlı olsun çok faydalı olacağını düşünüyorum
  • Hele şükür. Ben de bunu bekliyordum. Oyun bölümünde takılan yok pek. Forum açıldığı zaman tüm oyunseverler akın edecektir foruma.
  • hayırlı olsun
  • Yarbay yaparsanız takılırım :P
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.