Benim anlamadığım bsc forum daki msj sayımız neden düşürüldü? Ya komple sıfırlansaydı ya da şimdiki ile devam etseydik. Benim 2000 mesajım var gözüküyor şuan bsc de, DH deki mesaj sayımdan bir "0" silmişler resmen.
Sadece oyun bölümüne attığın mesajları saymışlar galiba. Benim 55 mesajım gözüküyor ama en az 1000 mesaj yazmışımdır.
quote:
Orijinalden alıntı: KKochaKK
quote:
Orijinalden alıntı: Pinky_Demon
Benim anlamadığım bsc forum daki msj sayımız neden düşürüldü? Ya komple sıfırlansaydı ya da şimdiki ile devam etseydik. Benim 2000 mesajım var gözüküyor şuan bsc de, DH deki mesaj sayımdan bir "0" silmişler resmen.
Sadece oyun bölümüne attığın mesajları saymışlar galiba. Benim 55 mesajım gözüküyor ama en az 1000 mesaj yazmışımdır.
Yok onunla alakası yok öyle olsa benim tüm mesajlarım PC, PS3, X360 bölümünde zaten başka yere takılmam hiç.
hayırlı olsun oyun sorunnlarını tartışmak açısından mükemmel olur
quote:
Orijinalden alıntı: Roach3558
Metarjulist o forumda çok komik durmuş
Alıntıları Göster
Hayırlı Olsun :)
quote:
Orijinalden alıntı: Pwaux
Hayırlı Olsun :)
Alıntıları Göster
Hayırlı olsun
quote:
Alıntıları Göster
Kullanılan altyapıya eklenen yeni özellikler ve iki forumun sürekli birbirleriyle senkronlu bir biçimde çalışması çok iyi olmuş ( Adres Defteri, Gelen Kutusu, vs ). Umarım bu forumda DH Forum gibi başarılı olur.
hayırlı olsun
tutulacağını sanmam .
quote:
Orijinalden alıntı: 07kubi07
hayırlı olsun
tutulacağını sanmam .
Hayırlı olsun
quote:
Orijinalden alıntı: 07kubi07
hayırlı olsun
tutulacağını sanmam .
Vatana millete hayırlı uğurlı olsun
quote:
Orijinalden alıntı: Phantom7
Hayırlı olsun
Alıntıları Göster
Hayırlı olur umarım
quote:
Alıntıları Göster
Hayırlı uğurlu olsun .. :)
hayırlı olsun güzel olmuş :)
süper ya... bu güzel oldu
Birde video oynatıcı değiştimi geriye başka sorun kalmıyor :)))
quote:
Orijinalden alıntı: Erdem
oyun çıkış tarihinde ayın 20 sine kadar seçebiliyoruz benim tarayıcımda mı bi problem var acaba
Unutmuşuz düzeltildi :D . Buda tarihe en komik hata olarak girmiş durumda.
quote:
Alıntıları Göster
Hadi hayırlısı bakalım.
quote:
Alıntıları Göster
Ne zaman bir oyunu online oynasam By_e yazısını ararım. Belki bu oyunu inceliyodurda beraber oynuyoruzdur diye..Şimdi aynı forumdayız Rastgeleee
quote:
Orijinalden alıntı: UstundagMert
Ne zaman bir oyunu online oynasam By_e yazısını ararım. Belki bu oyunu inceliyodurda beraber oynuyoruzdur diye..Şimdi aynı forumdayız Rastgeleee
Alıntıları Göster
Bazı BSC misafirlerinin yazdıklarını gördükten sonra BSC'in forumu nasıl olur diye endişeliyim
Birde DH'in büyük çoğunluğu hem burada hem orada takılacaktır aşağı yukarı birbirinin aynısı forumlar olacaktır diye düşünüyorum.