Şimdi Ara

Bölüm Sonu Canavarı'nın Forumu Açıldı! (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
188
Cevap
0
Favori
18.203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hayırlı olsun :)
  • oyunculara iyi bir haber
  • quote:

Orijinalden alıntı: gun

Video'yu izlerseniz bu zaten DH için geliştirilmiş bir proje fakat bsc'de deniyoruz en kısa sürede izleyip dh'yede uyarlayacağız tabii farklı şeyler yapmak gerekiyor ama şimdilik BSC forumuna özel durumda bir yandan da beta durumda.

Buna sevindim, oyun bölümü olarak dh rakipsiz ve yeterliydi, hiç gerek yoktu bsc forumuna bana kalırsa, dhdakilerin bsc forumuna kayacağını sanmıyorum gerçi.Umarım bsc forumu hiç tutmaz forum kapanır dh ile yola devam ederiz, oyun incelemeleri-haberleri açısından çok severim BSC'yi orası ayrı, fakat forum dedin mi DH akar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAKÁ -- 24 Ocak 2012; 9:57:34 >
  • Hayılı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolgay007

Buradaki konular oraya aktarılıp burası kapatılmalı bence

Oldu başka ?
  • BSC forumunda enter tuşu çalışmıyor...

Yani bunu yapamıyorum. Bu sorun benim kullandığım sistemden mi kaynaklanıyor yoksa forumdan mı anlamadım. Mac OS X Tiger kullanıyorum. İki ayrı browserda denedim (Safari ve Opera) ikisinde de aynı sorun var. DH forumunda böyle bir sorun yok ama. Hani aynı altyapıysa, ondan söyledim...
  • Öncelikle Hayırlı olsun.

Benim bir sorum var. Konu başlıklarının oyun künyesiyle ilişkilendirmek gayet güzel. Ama oyun türlerinin de ilişkilendirilmesi gerektiğini düşünüyorum. Belki vardır ama ben bulamadım. Örnek vermek gerekirse, ben sadece RPG oyunlarına ilişkin konuları görmek istiyorum. Buna nasıl ulaşacağım? Eğer böyle bir imkan yoksa çok büyük bir sorununuz var demektir. :) Çünkü çoğu kişi bazı oyun türlerine ilgi duyuyor ve diğer oyun türlerine ait konuları takip bile etmiyor. Bu konu hakkında bir bilgi verebilirseniz sevinirim.
  • hadi bakalım hayırlı olsun..
  • Yarım sattir videoyu izliyorum, DH forumlarındaki oyuna özel alt forumların aynısını yeni bir şey yapmış gibi anlatıyorsunuz...
  • BSC forumunda konu dışısı varmı? varsa dağıtalım :d:d;dd
  • Çok başarılı bir adım ayrıca programlama etiket sistemi künye sisteminin entegre edilmesi mükemmel olmuş
  • hayırlı olsun
  • Haydi hayırlısı :D
  • Turuncu DH için tehlike arz eden durumlar bunlar
  • Hayırlı olsun.
  • Hayırlı olsun.Böyle bir uygulama iyi olmuş dh halkı için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KAKÁ

quote:

Orijinalden alıntı: gun

Video'yu izlerseniz bu zaten DH için geliştirilmiş bir proje fakat bsc'de deniyoruz en kısa sürede izleyip dh'yede uyarlayacağız tabii farklı şeyler yapmak gerekiyor ama şimdilik BSC forumuna özel durumda bir yandan da beta durumda.

Buna sevindim, oyun bölümü olarak dh rakipsiz ve yeterliydi, hiç gerek yoktu bsc forumuna bana kalırsa, dhdakilerin bsc forumuna kayacağını sanmıyorum gerçi.Umarım bsc forumu hiç tutmaz forum kapanır dh ile yola devam ederiz, oyun incelemeleri-haberleri açısından çok severim BSC'yi orası ayrı, fakat forum dedin mi DH akar

DH forumlarının ne kadar başarılı olduğu konusunda haklısınız fakat Bsc'de çok başarılı bir site ve bir foruma ihtiyacı var zira forum bir sitenin büyümesi ve kararlı bir şekilde gelişmesi için gerekli.

Ayrıca sitenin trafiğini arttırmamız bize yeni reklam olanakları Buda daha fazla bütçe ile daha fazla içerik olanak sunacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: kumdaoyna

Öncelikle Hayırlı olsun.

Benim bir sorum var. Konu başlıklarının oyun künyesiyle ilişkilendirmek gayet güzel. Ama oyun türlerinin de ilişkilendirilmesi gerektiğini düşünüyorum. Belki vardır ama ben bulamadım. Örnek vermek gerekirse, ben sadece RPG oyunlarına ilişkin konuları görmek istiyorum. Buna nasıl ulaşacağım? Eğer böyle bir imkan yoksa çok büyük bir sorununuz var demektir. :) Çünkü çoğu kişi bazı oyun türlerine ilgi duyuyor ve diğer oyun türlerine ait konuları takip bile etmiyor. Bu konu hakkında bir bilgi verebilirseniz sevinirim.

İnanın bunu düşünmemiştik fakat ilerde entegre edebiliriz. Biz etiket sisteminden ziyade alt forum açmayı düşünmüştük.

Fakat bunu tür için etiket yaparak çözebiliriz. Yimese menü arayüzü programda yaratacağı karışıklık artabilir.

Ilerde DH gibi alt forumlara ayıracağız ama öncesinde künye ilede deneme yapabiliriz.

Değerli yorumlarınız için teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: C-TRanger

BSC forumunda enter tuşu çalışmıyor...

Yani bunu yapamıyorum. Bu sorun benim kullandığım sistemden mi kaynaklanıyor yoksa forumdan mı anlamadım. Mac OS X Tiger kullanıyorum. İki ayrı browserda denedim (Safari ve Opera) ikisinde de aynı sorun var. DH forumunda böyle bir sorun yok ama. Hani aynı altyapıysa, ondan söyledim...

Sorun sizde değil kullandığımız klavye ayarları forumda bunu engellemiş en kısa sürede duzelteceğiz kusura bakmayın.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.