Şimdi Ara

Bolumsonucanavari.com da Neler Oluyor (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
117
Cevap
0
Favori
3.695
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alkan adakaner ve talha aynacı eski arkadaşlarım ve pek çok kez yüzyüze görüşmüşlüğümüzde vardır.

Sandığınızın aksine ne xboxdan nefret ederler nede ps fanıdırlar.

Yanlış anlaşılma var.

• gercekler ortada helal olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: Rai-gy

quote:

Orijinalden alıntı: GT_55

Bsc editörlerini destekliyorum.

Editör kendi yorumunu olumlu yönden yansıtıp ,xbox'ı pohpohlasaydı bu konuyu açar mıydı acaba çok adaletli ,tarafsız xboxçular..Tam kralcı bölümü burası ya.Dünya dalga geçiyor aletle ,bsc'den bir adam geçmiş diye açılan konuya bak.

Yazıdan Epic Fail silindiğine göre, demek ki haklı yere açılmış konu. Epic Fail gitmiş "Epey" konuşulur gelmiş

• quote:

Orijinalden alıntı: N'DexteR

Alkan adakaner ve talha aynacı eski arkadaşlarım ve pek çok kez yüzyüze görüşmüşlüğümüzde vardır.

Yanlış anlaşılma var.

biz iyidir kötüdür bilemeyiz ama bi forum yetkilisi olarka tutumu yanlış.

görüşlerini kendisine saklaması lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ryu_hayabusa

quote:

Orijinalden alıntı: N'DexteR

Alkan adakaner ve talha aynacı eski arkadaşlarım ve pek çok kez yüzyüze görüşmüşlüğümüzde vardır.

Yanlış anlaşılma var.

biz iyidir kötüdür bilemeyiz ama bi forum yetkilisi olarka tutumu yanlış.

görüşlerini kendisine saklaması lazım.

Neden saklasınki ? Burası bir forum ve haber sitesi. BSC de aynı şekilde. Biz fikirlerimizi bildirebilirken editörleri neden mumyalayalım. Ben kesinlikle taraflı yorum yaptıklarına inanmıyorum. Bu adamların hiçbiri bir konsolun kölesi değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: bluelabel

quote:

quote:

Editör kendi yorumunu olumlu yönden yansıtıp ,xbox'ı pohpohlasaydı bu konuyu açar mıydı acaba çok adaletli ,tarafsız xboxçular..Tam kralcı bölümü burası ya.Dünya dalga geçiyor aletle ,bsc'den bir adam geçmiş diye açılan konuya bak.

Yazıdan Epic Fail silindiğine göre, demek ki haklı yere açılmış konu. Epic Fail gitmiş "Epey" konuşulur gelmiş

Bütün Dünya epic fail diyor alete ,bsc editörünün yazısını düzelttirsen ne olacak Allah aşkına..Haydi git Dünya'nın geri kalan kısmına da düzelttir ,Allah kolaylık versin..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bluelabel

quote:

quote:

Bütün Dünya epic fail diyor alete ,bsc editörünün yazısını düzelttirsen ne olacak Allah aşkına..Haydi git Dünya'nın geri kalan kısmına da düzelttir ,Allah kolaylık versin..

arkadşaım diye savunma bana.

ben tr de yaşıyorum banane bütün düyanın ne düşündüğü.

yani diyosunki çıksınlar burda yok onu beğenmedim yok bunu beğenmedim şunu alın desinler istiyosun anladığpım kadarıyla ?

• quote:

yani diyosunki çıksınlar burda yok onu beğenmedim yok bunu beğenmedim şunu alın desinler istiyosun anladığpım kadarıyla ?

Fail haber girildiğinde başlığı da fail olur ,editör fail diye yorum da yapar..Hiç mi dış oyun sitelerini takip etmiyorsunuz arkadaş anlamıyorum ki..Sen benim demek istediğim şeyi saçma sapan yere çekmişsin kendince..Edştörler kimseye şunu alın ,bu kötü diye karışma ,karışamaz da..Bu arada evet Türkiye'de yaşıyorsun ,microsft'un online destek listesinde olmayan ve oyunların oynanmayacağı Türkiye'de.3 sene sonra oynarsın sende ,beklemeye devam.
  • quote:

quote:

Fail haber girildiğinde başlığı da fail olur ,editör fail diye yorum da yapar..Hiç mi dış oyun sitelerini takip etmiyorsunuz arkadaş anlamıyorum ki..Sen benim demek istediğim şeyi saçma sapan yere çekmişsin kendince..Edştörler kimseye şunu alın ,bu kötü diye karışma ,karışamaz da..Bu arada evet Türkiye'de yaşıyorsun ,microsft'un online destek listesinde olmayan ve oyunların oynanmayacağı Türkiye'de.3 sene sonra oynarsın sende ,beklemeye devam.

başka yerde saçmalarsan sevinirim.

• Arkadaşlar dünya kadar site var ...Açıkcası hiç bahsi geçen bu siteye ben girmedim...Ama anlaşılan taraf tutarak çok büyük bir yanlış yapmışlar...Bu tarz yanlı haberler değerlerini düşürür...Böyle bir hataya nasıl düşüyorlar anlam veremiyorum...
  • quote:

Beğenmiyorsan blok tuşuna bir kere tıkla ve beni de gereksiz kişiliğinden kurtar.
  • Xbox aleyhine olan her haber size göre taraflı zaten yabancı oyun sitelerinde de xbox hakkında olumsuz şeyler yazılıyor çiziliyor onlardamı taraflı bence siz gerçeği görmek istemiyorsunuz. Bsc ediyörlerine tepki göstereceğiniz kadar micrasoft türkiyeye tepki gösterseydiniz en azından xbox da türkçe oyun görürdük arkandayız bsc ediyörleri

• quote:

quote:

Boş boş konuşma da bana yabancı sitelerde (ign,gamespot,eurogamer) "haber" niteliği taşıyan bir konuda xbox veya oyunları hakkında haberi girenin kafasına göre fail diye yorum yaptığı bir yazı göster.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAKÁ -- 15 Haziran 2013; 22:11:48 >

• quote:

quote:

Beğenmiyorsan blok tuşuna bir kere tıkla ve beni de gereksiz kişiliğinden kurtar.

gereksiz kişilik sensin hocam.bana söyliyeceğine kendin blok la.
  • bırak hocam şunu değmez.

sallayıp duruyo.
  • quote:

quote:

quote:

Zırt pırt mesajlarımı alıntı yapıp saçma sapan cevaplar veren sensin ,önceden de gamepad konusunda yaptın bunu..Her şeye rağmen sana doğru düzgün cevap veriyorum...Sana yazdığım kısımlardan şu şu yanlış de bende eyvallah diyeyim sana.Ama diyemiyorsun işte ,çünkü yazdıklarım doğru.Hemen hemen herkes xbox'a fail demiyor mu ,online servis listesinde Türkiye'nin ismi var mı?Olmaması Türkiye'de oyunların daha geç oynanacağı anlamına gelmiyor mu?Hangi kısım saçma anlat bileyim..

• quote:

quote:

quote:

quote:

Zırt pırt mesajlarımı alıntı yapıp saçma sapan cevaplar veren sensin ,önceden de gamepad konusunda yaptın bunu..Her şeye rağmen sana doğru düzgün cevap veriyorum...Sana yazdığım kısımlardan şu şu yanlış de bende eyvallah diyeyim sana.Ama diyemiyorsun işte ,çünkü yazdıklarım doğru.Hemen hemen herkes xbox'a fail demiyor mu ,online servis listesinde Türkiye'nin ismi var mı?Olmaması Türkiye'de oyunların daha geç oynanacağı anlamına gelmiyor mu?Hangi kısım saçma anlat bileyim..

ya dedikya failse bile bi yetkili bu görüşünü kendine saklar biz ne diyoruz sabahtır ?

evet çok güzel cevap veriyosun gereksiz kişilik diyerek bana.

biz hatamız varsa özür dilemsinide biliriz.

sert davandıysam kusura bakma.

ama dediğin hiç hoş değil.

seviyeli oalrak tartışdıktan sonra ikimizinde düşünceleri ters olsa daha ben keyif alırım tartışmaktan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Team NINJA -- 15 Haziran 2013; 22:24:08 >

• Üslup haber editörü üslubundan çıkmış, haber adeta bir forum mesajı haline gelmiş. Haber editörü ibreyi asla kendine çevirmemeli ve subjektif üsluptan uzak durmalıdır. Arkadaşımız bu olayı kulağına küpe yapıp bir dahaki sefere dikkat edecektir mutlaka.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M.A.N.G.A.K.A -- 15 Haziran 2013; 22:50:21 >
  • Şu konuya devamlı yazacağım yazacağım birtürlu kısmet olmadı artık aradan çıkarayım.

Talha Aynacı ve Alkan Adakaner üzerine baya gidilmiş. Talha'yı çok eskiden beri tanırım birçok defa buluşup sohbetler ettiğimiz anlar olmuştur ama maalesef son dönemlerde baya ayrı düştük. Talha kesinlike çıkıpta bir sistemi provoke etmek amaçlı sözler söylecek biri değil. Kendisiyle fazlasıyla oyun sohbetlerimiz olmuştur böyle işlerle alakası olmaz ve oyununa bakar.

Alkan Adakaner'i ise uzun zamandır forumlardan tanırım gerçi o beni büyük olasılıkla hatırlamaz. Talha gibi kendiside yine belli bir marka için provoke amaçlı yazılar ve sözler sarfedecek biri değil. Yıllardır bildiğimiz kişiler şimdiye kadar söylediklerinide yazdıklarınıda bilirim. Xbox One ile ilgili olumsuz düşünceleri varsa bile bunları kötü amaçla söylecek kişiler kesinlikle değiller. Xbox One bolumune bir gelinde provoke amaçlı mesajlar neymiş görün Talha ve Alkan üzerine bu kadar gidilmesi gerekmiyor.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.