güzel olmu hayırlı olsun ama site açıldığı zaman sağ tarafda reklam yazıların tam ortasında bölüyor assagıya dogru onada bi bakin
eskisine çok alışmıştık biz o haliyle mutlıyduk ama siz bana bakmayın yenilik iyidir yeni tasarımınız hayırlı olsun.
bence güzel olmuş sitenin yeni hali . mobile.bolumsonucanavari.com da da değişiklik olucak mı ?
Hayırlı olsun da, biraz karışık olmamış mı ?
yorumları okurken kaçıncı sayfadaki yorumu okuyorum belli olmuyor !! ilgili arkadaşlara duyurulur...
Sayfanız 10 numara olmuş.Böyle güzel bir hizmet için teşekkürler.
Darırısı mobil versiyonunun başına. Mobil versiyonda hala video ve fotograf sorunları var.
hayırlı olsun bir de şu video incelemelerden önceki uzun reklamları skip yapabilme şansımız olsa daha iyi olacak.
Hayırlı olsun betadan çıktınız ama bence eski tasarım daha iyidi bu da iyi ama sanki biraz karışık ,neyse zamanla alışırım
Yeni tasarım çok hoş olmuş bence. Emeği geçen herkesin eline sağlık.
benim hoşuma gitmeyen anasayfadaki video bölümü oldu.öncekinde üstüne gelince hemen klasör çıkıyordu ve 6-7 tane video oluyordu şimdi anasayfada sadece 4 video kutusu bulunuyor.
Ama genel olarak hoş olmuş.
Haberler bölümünü beğenmedim eskisi daha kullanışlıydı tüm haberleri tek bir sayfa da görebiliyorduk.
Yorumları okumak biraz işkence oluyor ama diğer yerler 10 numara. Yorumlar arasına kalın çizgiler koyarsanız ve hatta isimleri de sola alırsanız kusursuz olur :)
güzel olmamış, eskisi daha profesyonel duruyordu.
Merhaba,
Öncelikle yapıcı eleştirileriniz için teşekkürler.
Aylarca süren AR-GE çalışmaları neticesinde, radikal değişikliklerle, Erdinç'in de belirttiği üzere nihayet kullanıcı dostu bir arayüze kavuştuk. Buz dağının bir de görünmeyen kısmı var elbette, henüz kullanıma açılmamış test aşamasında olan, hepinizin beğeneceğini düşündüğümüz bir çok yeni fonksiyon bulunmakta. Bu yenilikleri bir an önce sizlere sunabilmek için yoğun çalışmalarımız devam etmekte.
Logo ile ilgili endişeniz olmasın, görmüş olduğunuz logo BSC'nin kalıcı logosu değil kesinlikle, önceki arayüzde yer alan animasyonlu logo yeni tasarıma uygun olmadığı için pratik bir çözüm üretmek zorundaydık. Yakın zamanda yeni logomuzu da görebileceksiniz.
Geribildirimleriniz bizler için çok önemli. Tüm yorumlarınızı okuyup, değerlendirdiğimizden şüpheniz olmasın.
Sevgiler...
hayırlı olsun güzel olmuş
Yeni Tasarım Hoş Olmuş. Başarılarınızın Devamını Dilerim.
Alışmak biraz zor olsada alışırız bunada. Daha kullanışlı bir yapıya bürünmüş.
Çok iyi olmuş. Başarılarınızın devamını diliyorum ve siteyi takip etmeye her zamanki gibi devam.
Gayet güzel olmuş fakat dediğiniz gibi logo değiştirilebilir.