Hmff. Neyse. Uzun zamandır takip ettiğim MerlininKazanı ve TRGamer sitelerinden yüz çevirip gelmiştim BölümSonuCanavarı'na. Gerçekten DonanımHaber kalitesi her tarafından belli oluyodu. Özellikle de tasarımından. Haberler sekmesinin tasarımının değişmesi hiç iyi olmamış. Önceden Haberlere tıklayıp bütün haberleri aşağı doğru düzgün bir biçimde istiflenmiş olarak buluyorduk. O da böyle bir değişikliğe gitmeden önce MerlininKazanı'nda böyleydi. Kullanıcı dostu bir sistemdi aslında, değişmesini yadırgadım. Yabancı sitelerin tasarımını örnek aldığınız belli ama BETA tasarımı daha iyiydi bence. Sisteme(konsola) göre renk değiştiren tasarım iyi hoş ama büyük yabancı sitelerde renk değiştirince, yani farklı konsola geçince içerik, haberler de büyük ölçüde değişir. PS3 sekmesinde ona özgü haberler olur, XBox sekmesinde ona özgü. Burda hangi sisteme geçersek geçelim haber içeriği aynı kalıyor. Biraz göz boyamak için olmuş
Üzülerek söylüyorum ama dizayn tamamen gamespot çakmasi olmuş ..
hayırlı olsun.
Kesinlikle hiç beğenmedim. ÇOK Çocuksu olmuş.
Böyle olmaya devam edecekse, başka sayfaları tercih edeceğim
Siteyi sevdim, tasarımı çok daha iyi olmuş eskisine göre.
Çok iyi bir tasarım olmuş dün gece neden ps3-xbox 360 diye ayırmamışlar diyordum böylesi süper oldu
Güzel olmuş, emeği geçenlerin eline sağlık
yesss mann :D
Platforma özel başlıklar güzel olmuş yakında çıkan/çıkacak oyunlar bölümüde daha faydalı bu sayede.Sitenin yeni halini beğendim.
Yazı fontları çok güzel olmuş yalnız Google Chrome 9.0 da videolar çalışmıyor. Eski sürümde çalışıyordu.
Genel olarak fena degil renk tasarım ign nin cok benzeri
(gamespotta mouse u soldakı kucuk oyun resımlerıne getırdımızde ana ekrandada o cıkıyor bolumsonucanavari nda basmak gerekıyor soldakılere ana ekrana cıkması ıcın onu duzeltırsenız guzel olur )
bence en guncel oyun sıtelerınden bırtanesi umarım daha da basarılı olur
Ben beğendim.Başarılarınızın devamını dilerim
Hadi hayırlı olsun. Giriş yapma sorunu hallolsa yeter bana.
Güzel olmuş
Şu giriş yapma muhabbeti çözülmüş de haberler bölümünü ben de pek beğenmedim cidden, süslü ama kullanışsız.
Hayırlı Olsun BSC Yenilik iyidir...
arkadaşlar harika olmuş ellrinize saglık
Abi çok güzel olmuş elinize sağlık hayırlı olsunda ben şifremi hatırlamıyorum giremiyorum siteye
Arkadaşlar,
Güzel yorumlarınız ve eleştirileriniz için öncelikle sizlere teşekkür ederim.
Yeni tasarımı herkes bir siteye benzetmiş. Aslında bu durum oyun sitelerinin birbirlerine ne kadar çok benzediğinin de bir göstergesi olsa gerek.
Fakat BSC'nin genel yapısı tüm sitelerden farklı ve kendine özgü. Lütfen sadece üst kısımda yer alan navigasyon bölümünü baz alarak, sitenin tümünü değerlendirmeyin. Bize has bir çok detayla süslediğimiz yeni tasarımın eksikleri tamamlandıkça, şu an eleştirenlerin fikirleri bile değişecektir.