Şimdi Ara

Bolumsonucanavari.com Yenilendi! (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
123
Cevap
0
Favori
7.720
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • guzel olmus ... çok daha iç açıcı ,kullanışlı..
  • Hayırlı olsun
  • Süper olmuş :D
    Hayırlı olsun inşallah .
  • video oynatıcınıyı daha kullanışlı yaparsanız sevinirim.Umarım dikkate alırsınız
  • aramalarda sureklı cıkan bır sıte bu ancak girmek istedıgımde her zaman mobile surume yonlenıyor. Saçma sapan bir site
  • Kesinlikle eski hali kendine özgü has ve güzeldi şu an olmamış diyeceğim özellikle yazılar berbat duruyor sitede ve çok göz yoruyor renk seçimleri çok kötü.
  • Eski tasarım daha hoştu.
  • Videolar dahi açılmıyor. Görsellik yerine işlevselliğe daha fazla önem vermelisiniz diye düşünüyorum.
  • Güzel olmuş daha kullanışlı.
  • hayırlı olsun ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxxbit54 -- 9 Aralık 2010; 13:09:53 >
  • Hayırlı olsun,yenilenen BSC'de başarılar dilerim.
  • Alıştığımız tarzı bozmamanız güzel olmuş.Umarım bu tasarım anlayışıyla uzun süre devam edilir.Hayırlı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Faramir

Videolar dahi açılmıyor. Görsellik yerine işlevselliğe daha fazla önem vermelisiniz diye düşünüyorum.

Aynen..Hiç bir videoyu açamıyorum.(IE-Firefox-Chrome)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HapLoo -- 9 Aralık 2010; 14:43:29 >
  • BSC yi tebrik ederim ancak
    LEVEL,OyunGezer gibi dergilerle
    baş edemez.Bu yüzden site değişse
    de önemli olan içerik,kalite ve para
    (para en gerekli olan şey) ama
    BSC ye başarılar diliyorum.

• Daha güzel Yenilenen BSC'de başarılar dilerim.
  • Siteye girdiğimde Server Error in '/' Application diyerek hata veriyor eger girmeyi başarırsamda bu sefer yorum yazıp yolladığımda aynı durum oluyor.
  • Çok güzel olmuş ellerinize sağlık bsc ekibi.
  • Hadi hayırlısı bakalım
  • Eskisi daha mı güzel di ne? Neyse artık değişim yapılmış :S
  • bence eski tema daha güzeldi bu tema bana çok karışık geldi önceden herşeyin yeri belliydi .. herşey elimizin altındaydı gayet sade ve şıktı.. platforma özel renkler iyi düşünülmüş.. banner önceden daha iyiydi(tetris şeklinde gelen) oda değiştirilebilir evet ama bence önceki gibi flash şeklinde olursa bence daha hoş olur .. önceki temada herşeyin özel rengi vs. vardı.. yeni çıkıcak oyunlar kısmının rengi farklıydı .. videoların rengi farklı vs.. bu yüzden herşeyi bulabiliyorduk..bu şekilde çok karışık olmuş... Bence temanın bazı yerlerine tekrar el atılmalı özellikle sitenin en yukarısındaki anamenü tamamen bir karışılık yaratmış.. herşey mavi ve beyaz renkte bırakılmış sanırım sadelik yaratmak açısından ama çok karışık olmuş.. Banner - ana menü - ve sağ taraftaki hızlı menü kısımları biraz daha hoş hale getirilirse bence mükemmel bir tema yaratmış olursunuz..
    (Bayağ bir uğraşmıssınız ama gerçekten elinize sağlık)

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.