Şimdi Ara

Bolumsonucanavari.com Yenilendi! (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
123
Cevap
0
Favori
7.720
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yenilik iyidir...
  • Samimi Söylüyorum Hiç Beğenmedim.. Yada Yeni Tasarım Olduğundan biraz Alısmak Zor olucak ama bakalım zaman neler göstericek..
  • Gayet kullanışlı olmuş. Takip etmem ama
  • Tasarım bu haliyle daha iyi olmuş, devamını dileriz.
  • emekleriniz için teşekkürler
  • Güzel olmuş.
  • Site cok güzel olmuş elinize sağlık. Bsc yi sürekli takip ediyorum ve sizden yeni incelemeler bekliyorum saygılar :)
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burakkagan -- 1 Mart 2016; 20:43:03 >
  • bende bsc açılmıyor. internet explorerdan da firefoxtan da denedim olmuyor. ne yapmam lazım :S
  • Buna da alışırız. Hayırlı olsun.
  • site gayet güzel ama adını beğenmedim
  • gayet güzel olmuş bence ellerinize sağlık bu hali çok kullanışlı geldi bana
  • Ben pek beğenmedim eski hali daha iyiydi, çok karışık olmuş sanki.
  • Biraz sıradan göründü bana . En farklı yorumu be nyaptım ama , sıradan göründü . Eski hali kendine has tı . Bu gametrailers , level , cayber oyun gibi , sanki biraz sıradanlaşmış

UZUN SÜREN BİR EMEK OLDUĞU BELLİ . TEBRİKLER . Emeği geçenlere teşekkür ediyorum .
  • Valla beğendim de şu haberler kısmı kullanışsız olmuş tek eleştireceğim yön bu geri kalan her şey iyileştirilmiş ancak eski indeks görünümü de olsa Haberler kısmı için çok daha rahat haber okuma şansımız olur eskisi gibi..Şimdi zor oluyor biraz..
  • Hayırlı olsun...
  • Arkadaslar merhaba,

Haber bolumu icin istekler dogrultusunda bir calismaya basladik. Kisa sure sonra sizleri memnun edecek bir yapi karsinizda olacak.

Erdinc Iyikul
  • yazılar çok büyük sitede.korkunç kötü duruyor.
  • Benim ekran 1024*768 siteyi tam gore bilmek icin mousela saga sola aparmam gerekiyor, ki betasi boyle degildi. Bir zahmet bunu da duzeltin. Kolay olmasi lazim bildigim kadariyla.
    Tesekkurler yapsaniz da, yapmasaniz da.
  • quote:

Orijinalden alıntı: By_e

Arkadaslar merhaba,

Haber bolumu icin istekler dogrultusunda bir calismaya basladik. Kisa sure sonra sizleri memnun edecek bir yapi karsinizda olacak.

Erdinc Iyikul

Erdinç Bey site de şu anda sorun gibi bir şey var önceki günlerin haberlerini okumak istediğimde okuyamıyorum 2.sayfaya geçmek isteyince bugünün 2.sayfasına dönüyor otomatik olarak linkler aynı olduğundan..Bu sorunu çözseniz çok iyi olur sadece o günün haberleri okunabiliyor çünkü..Ayrıca Login olayında hala sorun devam ediyor..
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.