Şimdi Ara

BOLUNMUS HARDISK BIRLESTIRME

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADASLAR HARDISKIMI 4 DE BOLMUSTUM C: DE XP KURULU D: DATALAR VAR DIGER IKI BOLUMDE DE WINDOWS VARDI ONLARI SILDIM SU AN BOS YAPMAK ISTEDIGIM C NIN ICINDEKI XP YI SILMEDEN BOS OLAN BOLUMU C YE DAHIL EDEBILIRMIYIM

• PARTİTİON MAGİC PROGRAMINI İNDİR SONRA PROGRAMI ÇALIŞTIRDIĞIDNA BÖLÜMLER ÇIKACAKTIR D BÖLÜMÜNE GEL SAĞ TIKLA MERGE YE TIKLA BİRLEŞTİRCEĞİN BÖLÜMÜ SEÇ TAMAM A TIKLA VERİLERİN DATALARIN DURMUŞ BİR ŞEİKİLDE BİRLİŞTİRİRİ ...
  • Aynen Katılıyorum.Sata hdd lerde bazen p.m iş görmeyebiliyor.O durumlarda "Paragon Partition Manager v8.5 Pro" kullanırsan işin görülür
  • Partition Magic işini görür :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FantaFox -- 12 Ocak 2010; 0:05:59 >
  • ya partıtıon magıc 10,0 yukledım program yenı partıtıon olusturuyo tamam da ben bos olan bolumu xp nın oldugu bolumle bırlestıremıyorum program bos bolumlerı bırlestırıyo veya ayırıyor yoksa benmı yapamıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: prometeus05

ya partıtıon magıc 10,0 yukledım program yenı partıtıon olusturuyo tamam da ben bos olan bolumu xp nın oldugu bolumle bırlestıremıyorum program bos bolumlerı bırlestırıyo veya ayırıyor yoksa benmı yapamıyorum

İşletim sisteminin olduğu bölüme başka bir bölüm birleştiremezsiniz, fakat İşletim sisteminin olduğu bölümden bir parça yeni bölüm oluşturabilirsiniz. İşletim sistemi haricindeki bölümleri istediğiniz şekilde birleştirebilirsiniz. Bunu bir program olmadan Windows üzerinden de yapabilirsiniz. Disk yönetiminden yapıyoruz. Başlat > Çalıştır > diskmgmt.msc (yazacaksın) enter...
    Sonuç olarak; İşletim sisteminin olduğu bölümü genişletemezsiniz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • anladım tesekkur ederım son olarak sıstem uzmanlıgı kursuna kayıt oldum tavsıyenız varmıdır hazırlık ıcın yanı bu kursalarla ılgılı bılgınız varmı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.