Bomb_X isimli kullanıcı, eğer bu mesajımı okuyorsan ya da Bomb_X'i tanıyan varsa mesajımı kendisine iletebilir mi? Not: Bomb_X'e ulaşmam lazım... Ondan bir yardım isteyeceğim... Aslında önceden yazışmıştık. Ama arkasını getiremedik.. Bomb_X'i gören ya da tanıyankar lütfen haber versin...
Bomb_X'i taniyan, eposta adresini bilen yok mu? bana soylemenize bile gerek yok.. Kendisine ulasmak istedigimi bildirin yeter.. tesekkurler
Kendisinden oyun alacaktım :( Musayit olunca haber vermen yeterli demişti :( ama bu arada üyeliği iptal edilmiş. PM attım. Ama ulaşmıyor.. Şimdi kendisine nasıl ulaşırım yolunu arıyorum. Belki tanıyan arkadaşlar vardır diye düşündüm.. Bir ümit ... ilginize teşekkürler arkadaşlar..
allah allah ben baktığımda burdaydı.az bi farkla olayı kaçırmışım quote:Orjinalden alıntı: ULtraV1olet quote:Orjinalden alıntı: LejyoneRr PM at. Üyeliği sınırsız iptal edilmiş bulması baya bi zor.
Bomb_X yaklaşık 3 ay önce sınırsız uzaklaştırıldı, herhangi bir mesajının üstündeki butonunu tıklayarak e-mail gönderebilirsiniz.