bence yılın transfer bombalarını bjk patlattı.çünkü şampiyon olan kadrosuna türkiyenin en iyi futbolcularını ilave etti.ahmet hassan okan koç sinan emre aşık vs.gs ninde peşinde koşup parasızlıktan alamayıp sonrada çamur attığı bu topçulara seneye onlara cevabı sahada verecek.ama bizim için seneye şampiyonlar ligi türkiye liginden daha önemli.amacımız türkiye ve beşiktaşı yurt dışında başarıyla temsil etmek.bu güç takımda fazlasıyla var.inşallah bu sene bunu başarırız.
balon bombalar elinizde patlamasında
sizin elinizde patlayacak bombanız bile yok.
yaw bırakın şimid kavgayıda bencede şuan hiç kimse patlatamadı nedne yurt dışından güzel tranfer yok
Bence kimsenin bomba filan patlattığı yok. Ayrıca BJK nin şu anda bomba patlatmasına imkan yok arkadaşlar. Bomba diyorsanız yabancı bir oyuncu olmalı. BJK zaten sahada oynatabileceği 5 yabancı futbolcuyu buldu. Cordoba, Zago, Ronaldo, Ahmet Hassan ve Pancu. Yani bundan sonra gelecek bir yabancı tarnsfer sadece kulübeye yapılmış olacak. Bir süper yabancı getirsen hangisini keseceksin ? E ne olacak bu sefer yurt içine dönmen gerekir. Peki yurt içinde şu an bomba sayılabilecek bir transfer görebiliyor musunuz ? Ben görmüyorum. Bence GS'nin bombaya hatta bir atom bombasına ihtiyacı var. Aksi halde Olimpiyat stadı kesinlikle ama kesinlikle dolmaz. GS nin geçen sezonki seyirci ortalaması 8 binmiş. Olimpiyat stadına 30 bin koysan ne olur ? Öyle bir yabancı gelmeli ki en az 40 veya 50 bin seyirci gelmeli.(hem de yolu bile olmayan Olimpiyat stadına).Yönetim de bunu biliyor. GS Mali sıkıntıda da deseler bi bomba yapabilir.Gelelim Fener'e.Yılın bombasını patlatamadılar ama bu işi Barca'nın yapmasına katkıda bulundular.Rüştü süper bir transfer.Aziz başkan her an her şeyi yapabilir.
aksilik olmazsa barca dan mark overmans gelecek
mark overmars gelemez fenerbahçede devrede ayrıca avrupanın bir çok ünlü kulübüde overmars peşinde
Galatasarayda Fenerbahçede Overmars a o kadar para veremez. Şu Sonny Anderson gelse bare ya :)
Şimdide doğruya doğru Bjk nınde aldıkları bomba fln değil aralarında Okan Koç güzel futbolcu diğerleri normal standart futbolcular.
Ne bombası yaa..BJK bomba filan almadı..Ses getirdi biraz hepsi bu..Al Backham ı patlat bombayı :)
sonny anderson qtar gitmiyo ayıca arkadaşı felipe tarafından kötü bilgiler almış gs hakkında
aynan heee alın bi viduka patlasın transfr
fatihy backhamı alırsak abd bize savaş açar.çünkü o bombadan çok nükleer silah.hoş onu alsalar ne olacak.adamı cam kafeste gezdirmek gerek.havaalanından kulübe gelene kadar zaten ortalık karışır.arkadaşlar beni yanlış anladı heralde.ben sadece diğer büyük kulüplerde hareketlilik yok.bjk de şampiyon olan kadrosuna takviyeler yaptı.şu an itibarıyla bunlara bomba transfer diyorum.yoksa rakiplerimizde iyi transfer yaparsa biz gerçekleri görür helal olsun deriz.tabi türkiyeyi şampiyonlar liginde temsil etmesi açısından gs ninde geç kalmadan transfer yapması lazım.
mareşal helal olsun bu bölüm gerizekalı kaynamasına rağmen doğru düzgün adamlarda var...
Herkes objektif olmalı arkadaşlar.Bir konu açılır açılmaz en fazla 3 msg sonra fanatiklik başlıyor. Bu sene lig süper olacak. Fener Daumla, GS Terimle, BJK Luce ile, Hadi diye bir yıldız Bursa'nın başına geçti, Trabzon iyice havalandı, Malatya geliyor, Gençler dersen tam bomba. Bu sezon çok iyi olacak.
KISACASI BU SEZONDA DESENIZE SAMPIYON BESIKTAS OLACAK.
SAYGILAR.
Allahın izniyle özellikle 2005 ve 2007 de şampiyonuz :)
fatih bu arada yabancı sayısı artık 6 oldu.Yani yeni gelen yabancıda oynucak artık nolur bu febe ile gaysenin hali sen düşün auzhhaha..
Saygılar.
Sistem 5+1 değil mi? yani yeni gelen kulübede oturacak.Bu yüzden de Giunti nin ipi çekildi