Şimdi Ara

Bomba gibi e-kitaplar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Büyük dosyalar için mutlaka getright veya benzeri programlar kullanın sakata gelmeyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NickFury -- 6 Nisan 2006; 16:23:50 >

• Çok harika gerçekten
    Allah Razı olsun..
  • quote:

Orijinalden alıntı: tasarimci

Çok harika gerçekten
    Allah Razı olsun..
    çok teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brucee22

çok teşekkürler

Alıntıları Göster
    paylasım için saol.
  • quote:

Orijinalden alıntı: klutch

paylasım için saol.

Alıntıları Göster
    Teşekkürler. Güzel paylaşım
  • quote:

Orijinalden alıntı: rafet32

Teşekkürler. Güzel paylaşım

Alıntıları Göster
    Ya arkadaşlar sağolun da bana niye teşekkür ediyorsunuz? Yok alçakgönüllü değilimdir pek ama bu kitapları ne yazdım ne de o siteye ben koydum yani yoldan geçen adam durumundayım her gelene geçene teşekkür etmeyin yav keyfinize bakın! Tek diyeceğim orda işinize hiç yaramayacak olanları da indirin ne zaman işe yarayacağı belli olmaz. Çünkü bu site muhtemelen bugün var ama yarın yok, dikkat. Bu yüzden ilerde bunları paylaşmak gibi bir sorumluluğunuz olacaktır unutmayın, ondan diyorum ya işinize yaramayacak olanları da indirin başkasının işine yarar.

• quote:

Orijinalden alıntı: NickFury

Ya arkadaşlar sağolun da bana niye teşekkür ediyorsunuz? Yok alçakgönüllü değilimdir pek ama bu kitapları ne yazdım ne de o siteye ben koydum yani yoldan geçen adam durumundayım her gelene geçene teşekkür etmeyin yav keyfinize bakın! Tek diyeceğim orda işinize hiç yaramayacak olanları da indirin ne zaman işe yarayacağı belli olmaz. Çünkü bu site muhtemelen bugün var ama yarın yok, dikkat. Bu yüzden ilerde bunları paylaşmak gibi bir sorumluluğunuz olacaktır unutmayın, ondan diyorum ya işinize yaramayacak olanları da indirin başkasının işine yarar.

Alıntıları Göster
    çook mükemmel

özellikle sözlük çok hoşuma gitti

• quote:

Orijinalden alıntı: haszom

çook mükemmel

özellikle sözlük çok hoşuma gitti

Alıntıları Göster
    paylaşım için teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sberkil

paylaşım için teşekkürler.

Alıntıları Göster
    e-book'boyutlarını bilen var mı?sitede boyutlar belirtilmemiş...
  • quote:

Orijinalden alıntı: CYRELL

e-book'boyutlarını bilen var mı?sitede boyutlar belirtilmemiş...

Alıntıları Göster
    saol
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deitel

saol

Alıntıları Göster
    kitaplar ingilizce mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: M@rKSm@N

kitaplar ingilizce mi

Alıntıları Göster
    tek kelimeyle harika daha ne denir bilmem
  • quote:

Orijinalden alıntı: Libra_a

tek kelimeyle harika daha ne denir bilmem

Alıntıları Göster
    quote:

Because of the Bandwidth thiefs we are forced to close this page for a few days . We have a limit off 20Gb/day and in the future we will block the Ip's from some country who generate this huge traffic . First in the list is Turkey because some people prefer mass download not one by one file download . In the future we will deny all IP's who will use this methods .

beyler daha sadece 1GB cık indirebilmişken yarım kalan 5-6 dosyayı indiremiyorum. çünkü 3 gündür , Türkiye ağırlıklı olmak katdı ile günlük 20GB lık limitleri dolmuş adamcağızların...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi untayk -- 12 Nisan 2006; 22:22:52 >

• quote:

Orijinalden alıntı: untayk

quote:

Because of the Bandwidth thiefs we are forced to close this page for a few days . We have a limit off 20Gb/day and in the future we will block the Ip's from some country who generate this huge traffic . First in the list is Turkey because some people prefer mass download not one by one file download . In the future we will deny all IP's who will use this methods .

beyler daha sadece 1GB cık indirebilmişken yarım kalan 5-6 dosyayı indiremiyorum. çünkü 3 gündür , Türkiye ağırlıklı olmak katdı ile günlük 20GB lık limitleri dolmuş adamcağızların...

Alıntıları Göster
    abi adamlar Türklere karşı tavır almışlar. kim kızdırdı adamları??

• quote:

Orijinalden alıntı: zibidi_gonzales

abi adamlar Türklere karşı tavır almışlar. kim kızdırdı adamları??

Alıntıları Göster
    YA ADAM GİBİ ŞEMATİK ŞEKİLLERİN OLDUĞU YADA AÇIK ŞEMALARIN GOSTERİLDİĞİ Bİ LİNK KOYARMISINIZ
  • quote:

Orijinalden alıntı: untayk

quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: untayk

quote:

Sitede bilimsel yayınlar var ve band genişliğini sıkıştıran ne Almanya ne Finlandiya, bizden şikayet etmişler inanamıyom valla, gurur duyalım bence

• ben yükledım ama okuyamadım bi satır bir metre uzuyor yana dogru.
    elimde süreklı moseu ile okumaklamı ugraşayım yoksa sayfayı sürüklemeklemi
  • quote:

Orijinalden alıntı: egzantirig

ben yükledım ama okuyamadım bi satır bir metre uzuyor yana dogru.
    elimde süreklı moseu ile okumaklamı ugraşayım yoksa sayfayı sürüklemeklemi
    Ne yükledin hangisini yükledin anlamadık yav sayın yarbayım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Liu Kang

Ne yükledin hangisini yükledin anlamadık yav sayın yarbayım?

Alıntıları Göster
    yaw arkadaşim e-kitapl inki verdı yükledim kitapları.

not defterinden actım. dedigim gibi satır yana dogru uzadıkca uzadı. okumak icin ileri ileri yapmak lazımdı.

şimdi kitaptakı gibi olsa aynen o şekilde sıkılmazdım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi egzantirig -- 14 Nisan 2006; 0:50:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: egzantirig

yaw arkadaşim e-kitapl inki verdı yükledim kitapları.

not defterinden actım. dedigim gibi satır yana dogru uzadıkca uzadı. okumak icin ileri ileri yapmak lazımdı.

şimdi kitaptakı gibi olsa aynen o şekilde sıkılmazdım.

Alıntıları Göster
    Laf olsun diye sormuştum ama iyi ki sormuşum. Demek ki pdf dosyaları okuyabilen "adobe acrobat" deyi bir programı yüklememişsin. Biraz araştır meseleyi, ilk denediğinden çok daha rahat bir okuma imkanı bulacaksın hemen pes etme.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.