The pre-order will also have a download code and instructions to access the Metal Gear Online beta when it launches on April 21st, 2008.
on siparis yapanlara 21 nisandaki online için bi kod veriyor sanırım .
toshiba kiloyla satıyor onları artık mağazalara üst üste en görünen yerlere koymuşlar şaka bir yana
quote:
Orjinalden alıntı: mistikv
tüh keşke hd dvd kullansaymışlar
ne alakası var şimdi hd dvd ile anlaşılan o ki xbox kullanıcılarını Ti ye alıyorsun
quote:
Orjinalden alıntı: MHos
quote:
ne alakası var şimdi hd dvd ile anlaşılan o ki xbox kullanıcılarını Ti ye alıyorsun
belli başlı xbox kullanıcılarını desek
yazıktır mıstıkv kardeş :) onlar için blue ray yok hd dvd var ve blue ray i gereksiz buluyorlar :) ...
12 haziran guzel tarih ....artık deli gibi oynarım.....
hadi gözümüz aydın arkadaşlar...
quote:
Orjinalden alıntı: MHos
yazıktır mıstıkv kardeş :) onlar için blue ray yok hd dvd var ve blue ray i gereksiz buluyorlar :) ...
yav zamanında çok yazdılar çok ti ye aldılar bende dayanamadım yine de biraz pişmanlık duyuyorum yazdıklarımdan ama buraya kadar geldi(artık nereye kadar geldi tahmin edebilirsiniz)artık ciddi yazılarda yazsalar rahatsız ediyor yazdıkları beni zaten buda sonuncu olsun dahada kimseye bu tip konularda msj yazmayacam kafama göre takılacam eskisi gibikim neyi tartışırsa tartışsın
oyun yeni blue-ray disc' te geliyor 50GiB. yalnış anlamadıysam double layer değil yeni tech. uretimi kafadan 50GiB.
quote:
Orjinalden alıntı: 007ybse04
Oyunda tek dil olacakmış. Bluray yetmemiş
Seslendirme olarak tek dil olacak..
fazla bişi kalmamış dicem ama yinede baya var
Her yorumumu şahsi meseleye dönüştüren çocuklara el sallayayım
quote:
Orjinalden alıntı: Matherman
quote:
Ayıp! ayıp! ölülerin arkasından böyle konuşulmaz.
quote:
Orjinalden alıntı: Alyen77
quote:
Orjinalden alıntı: 007ybse04
Oyunda tek dil olacakmış. Bluray yetmemiş
Seslendirme olarak tek dil olacak..
İsteyene opsiyon versinler, internetten çeksin dil
Para var, disk var, imkan var
hadi bakalım ertelenme olmaz inş.
Oyun 12 haziranda piyasada olacak.Oyun Metal Gear Online ile beraber geliyor.Bu tarihi beklemek gerçekten zor olacak.Gel haziran gel.
quote:
Orjinalden alıntı: pmanager
Oyun 12 haziranda piyasada olacak.Oyun Metal Gear Online ile beraber geliyor.Bu tarihi beklemek gerçekten zor olacak.Gel haziran gel.
Kaç kere oyun dedin MGS ye farkındamısın
aldim gitti ama yaninda titresimli kol, 65 nm bir iki blu-ray film vs olursa alirim yoksa almam sony beni daha cok bekler
gerçekten 50 gb mı olucak bu oyunun boyutu ? biyerde 25 gb olarak yazmışlardı.50 gb sa çok iyi dolu dolu olucak demektir
quote:
Orjinalden alıntı: husmenus
oyun yeni blue-ray disc' te geliyor 50GiB. yalnış anlamadıysam double layer değil yeni tech. uretimi kafadan 50GiB.