Şimdi Ara

BOMBA Opel’in yeni 1.6 dizeli duyuruldu (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
431
Cevap
5
Favori
40.465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: muharrem.05

Evet arkadaşlar makyajlı kasa ile resmen İnsignia'da da satılacağı açıklandı yeni 1.6 cdti dizelin

http://www.gmotors.co.uk/news/2013-vauxhall-insignia-facelift-spied-with-undisguised-interior/

koymasalar kan çıkardı zaten.
  • quote:

Evet arkadaşlar makyajlı kasa ile resmen İnsignia'da da satılacağı açıklandı yeni 1.6 cdti dizelin

http://www.gmotors.co.uk/news/2013-vauxhall-insignia-facelift-spied-with-undisguised-interior/

Ya muharrem güzel bir haber daha koy,
    'otomatik şanzımanla satılacak' de de bayram edelim.
    Ben İnsigniayı sevmiştim, Kubilayın dediği gibi, bi çok yönüyle Passattan renkli bir araç.
    1.6 Dizel+ Otomatik Passatı resmen al aşşağı eder.
    Hep böyle itham edildi, kimler geldi geçti Passat aynı passat diye ama,
    ben şuna inanıyorum hiç bi zaman tam olarak mantıklı kombinasyonlarla satılmadı.

Yalıtım konusunda nasıl buluyosun aracı Muharrem, özellikle de yol sesi konusunda.

Bir C180, Passat, Bmw F30 ile filan kıyasladığında ne diyebilirsin.?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnginAKB -- 23 Ocak 2013; 0:17:32 >

• quote:

Orijinalden alıntı: EnginAKB

quote:

Ya muharrem güzel bir haber daha koy,
    'otomatik şanzımanla satılacak' de de bayram edelim.
    Ben İnsigniayı sevmiştim, Kubilayın dediği gibi, bi çok yönüyle Passattan renkli bir araç.
    1.6 Dizel+ Otomatik Passatı resmen al aşşağı eder.
    Hep böyle itham edildi, kimler geldi geçti Passat aynı passat diye ama,
    ben şuna inanıyorum hiç bi zaman tam olarak mantıklı kombinasyonlarla satılmadı.

Yalıtım konusunda nasıl buluyosun aracı Muharrem, özellikle de yol sesi konusunda.

Bir C180, Passat, Bmw F30 ile filan kıyasladığında ne diyebilirsin.?

Abi 1.6 dizel otomatik kombinasyonu hemen gelmeyecek ama 2 ihtimal var. Ya 1.6 dizel 130 hp ile gelişmiş Active Select gelecek ( %60 daha hızlı vites geçişi, performans kaybı azaltılmış) ya da bu motorun 2. nesli gelecek 160-165 hp olacak, bu motor ile otomatik vites kombinasyonuna sahip olacaktır. Bu dediklerim 2 yıl içinde gerçekleşecek. Opel zaten kendisi söyledi 2016 yılına kadar ciddi gelişim içindeler. Birde Opel'in çift kavrama otomatik vites çalışması var belki birine kombine edebilir.

Yalıtım olayına gelince F30 3 serisi 120 km/h ile giderken ciddi anlamda rüzgar sesini hissettiriyor. Bu araçtada hissettirme var ama ölçü olarak ifade etmem gerekirse yarı yarıya diyebilirim. Öyle çok dikkat çekici bir ses yok. zaten biraz müzik dinlemen ya da devir çevirmen o sesi hemen bastıracaktır. Bir tane videom vardı 6. vites 3000 devirde 150 km/h yapıyordum o video da çok az rüzgar sesi geliyordu, zaten lastik sesi gibi bir problemi yok çok şükür tabi şunuda görmemiz lazım araç makyaj ile beraber gelecek ne tür değişiklikler olacak yalıtım anlamında da farklılık olacaktır görmek lazım.
    Olmadı müsait zaman buluşuruz benim araçta sana hepsini gösteririm kafanda bir fikir olur

• Chevrolet cruze modeline 1.6cdti konulursa,4-5 sene sonra alacağım model kesinlikle cruze 1.6 dizel olacaktır.
  • aynı şeyi ben de astra sedan için düşünüyorum :)

quote:

Orijinalden alıntı: dentul
    Chevrolet cruze modeline 1.6cdti konulursa,4-5 sene sonra alacağım model kesinlikle cruze 1.6 dizel olacaktır.
  • asparagastır o haber hemen sazan gibi dalmayın sadece yem atıp gaz alıyorlar sazanlardan....1
  • quote:

Orijinalden alıntı: exsalibur

asparagastır o haber hemen sazan gibi dalmayın sadece yem atıp gaz alıyorlar sazanlardan....1

Hollanda da satışa çıktı bile
    Mart ayında makyajlı insignia'nın ürün gamında da bulunacak.
    İnsan yazarken bari biraz araştırır
  • quote:

quote:

asparagastır o haber hemen sazan gibi dalmayın sadece yem atıp gaz alıyorlar sazanlardan....1

verim performans ne aralıkda acaba merak....!

opel bayileri 6 ila 12 ay arası sipariş alır artık nede olsa 1.6 motorun hatrına siparişler sıraya girer ve patlama yapar...!

• quote:

ibretlik.
  • quote:

quote:

quote:

opel bayileri 6 ila 12 ay arası sipariş alır artık nede olsa 1.6 motorun hatrına siparişler sıraya girer ve patlama yapar...!

Sen her sakallıyı Vw zannetme

Söyleyim performans verisini

2000 devirde 320 nm tork, 3500 devirde 136 hp güç.
    Zafira Tourer ile satışa başlandı avrupada 1600 kg lik aracın 0-100 hızlanması 11,2 saniye.
    Emsali olan ve 80 kg daha hafif olan Ford Grand Cmax 'in 1.6 tdci 115 hp motorunun 0-100 hızlanması 13 saniye civarında. Gerçi aracın gerçek performansını 0-120 km/h hızlanması 80-160 km/h hızlanması birde 5. viteste 80-120 km/h hızlanması verir bunları ileride göreceğiz

• benzinliyle arasında 5 bin tl.nin üstü çıkarsa birilerinin kulağını çınlatacağım
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Zafira Tourer ile satışa başlandı avrupada 1600 kg lik aracın 0-100 hızlanması 11,2 saniye.
    Emsali olan ve 80 kg daha hafif olan Ford Grand Cmax 'in 1.6 tdci 115 hp motorunun 0-100 hızlanması 13 saniye civarında. Gerçi aracın gerçek performansını 0-120 km/h hızlanması 80-160 km/h hızlanması birde 5. viteste 80-120 km/h hızlanması verir bunları ileride göreceğiz

ben her sakallıyı vw zannetmiyorum ama siz her bıyıklıyı opel zannediyorsunuz.

FİAT teknolojisi ile ayak bağı GM ile olmaz bu işler burası amerika değil yapmış coniye göre uyarmı aliye veliye kafayı değiştirsin artık yenilesin kendisinide teknolojisinide

yılın motoru ödülünü alır artık bu kafayla...!

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

FİAT teknolojisi ile ayak bağı GM ile olmaz bu işler burası amerika değil yapmış coniye göre uyarmı aliye veliye kafayı değiştirsin artık yenilesin kendisinide teknolojisinide

Fiat ile bu motorun alakası ne? Amerikaya göre yapsaydı bu motor en az 6 silindir 3 litre üstü motor olurdu.
    Zaten mevcutta 1.7 litre 130 hp dizel motoru vardı ve vergi dezavantajından dolayı ülkemizde satılmıyordu. Bu motor tamda Ali, Veliye uygun bir motor

Opel yapamayınca senin gibi tipler laf sokarlar ama yaptıkları zamanda bir helal olsun diyemez. Bari konuya faydan yok, kirlilik yapma

• quote:

quote:

quote:

quote:

Kusura bakmayinda zafiranin rakibi grand cmax degil s-max veya galaxydir. İki aracinda 1.6 dizel motoru yoktur. Karsilastirmalari ayni katagorideki araclarla yaparsaniz daha saglikli olur. Opelin agirlik sorunu yoktur aktarma sorunu vardir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• düzeltme yapalım exsalibur.

1. 1.3 MJ teknolojisi GM ile fiat beraber geliştirmişlerdir. 1.3, 1.6, 1.9, 2.0 tüm MJ motorlar fiat ile beraber geliştirilmiş ve üzerinde hem GMin hem de fiatın ticari hakkı vardır.
    2. sizin beğenmediğiniz fiat teknolojisi günümüz modern common-rail dizellerin otomotivde ilk kullanıcısıdır. fiat 1997de fiat alfa romeo araçlarına common rail kullanırken sizin hayranı olduğunuz ismi lazım değil firmalar daha pumpdüse enjeksiyon kullanıyordu. hatırlayacağınız üzere de o gürültülü ve sarsıntılı teknolojiyi daha yeni bırakabildi.
    3. başlığa cevap yazmadan önce en azından birkaç önceki mesaja bakabilir ve başlığın hayal ürünü olmadığını görebilirsiniz. Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olunca insan komik duruma düşebiliyor. geçmiş olsun. bundan sonra dikkatli olursunuz

Saygılarımla

quote:

• Takin takin 1.6 motorlari. Yakinda vergi dilimini 1.5'e cekecekler bu gidisle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • +1
    Ne doğru söylemişsin dostum. vallahi ibretlik. bunlardan birkaç tane daha var DHde. :)
    Saygılarımla
    quote:

Orijinalden alıntı: electrostatic

quote:

ibretlik.
  • quote:

quote:

hollandada satışamı çıktı az önce baktım böyle birşey göremedim..

oha ne diye opel.nl ye bakıyodun diyebilirsin yurt dışından araç getirmek istiyoruz fiyatlara bakıodum:)

• quote:

Orijinalden alıntı: opelmania

quote:

Orijinalden alıntı: Kubilay S.

quote:

Orijinalden alıntı: ~Lion King~

quote:

Orijinalden alıntı: HoLY.oNE

quote:

Orijinalden alıntı: ~Lion King~

opel bu motorla satış rekorları kırar. millet artık kaliteye para veriyor plastik yığını olup teknolojiyi 20 yıl geriden takip eden markalara değil.

aslinda o bahsettigin ozellikler az da olsa opelde de mevcut.Opel artik eskisi kadar guven vermiyor kim ne derse desin..

2002-2007 arasi opelin araclari gercekten vasatin vasatiydi. hem tasarimiyla hem kalitesiyle hem surus kalitesiyle.. ancak insignia uretiminden sonra butun o neslin araclari tamamiyle yeni goruntusu, konforu, malzeme kalitesiyle cok cok yol katetti. Zaten insignia uretimiyle birlikte opel gercekten cok iddialiydi eski kalitesini yakalayabilmek icin. Bunu en yetkili agizlarda soyledi. Şuan opelin tek eksigi kendi motorunu yapamamasi ancak su zamanda mercedes bile reno motoru kullaniyorsa bunu problem etmemek gerek diye dusunuyorum. Hem opelin motorunu yapan general motor dunyanin en buyuk motor ureticisi. Insigniaya on yargiyla yaklasan herkes araci kullandiktan sonra resmen hayran kaliyor her konuda.

Opelin 2007 ve sonraki modelleri şahsi gorusum volkswagen den daha kaliteli. Hem tasarim olarak hem sorunsuzluk olarak hem kalite olarak... Diger Alman olmayan modellerle zaten kiyasa gerek yok.

Fatih İnsignia güzel bir araç ama hayran kalınacak bir araç değil.sahibini çok memnun edebilir ama dışardan bakana keşke dedirtecek bir araç değil.

c-180 ve 3 serisi hariç sınıfındaki en iddialı araç kesinlikle insignia.
    bana söyler misiniz d segment de c 180 ve 3 serisi hariç "hayran" kaldığınız ve "keşke" dediğiniz araç hangisidir?

ds5 açık ara:) keşke diyorum valla.

• quote:

Orijinalden alıntı: sebastian vettel

Üstad doğru söylüyorsun ben sadece 1.6 dizel motorda en geniş Mpv üstünden örneği yürütmek istedim.
    Bir noktada sizden farklı düşünüyorum bana kalırsa Opel'in ciddi bir aktarma sorunu yok, ağırlık problemi var.

2.0 cdti 130 hp'lik dizel otomatik İnsignia'nın yürür ağırlığı 1750 kg (Edition + elegance + sunroof paketi)
    Benim mevcutta kullandığım 1.4 turbo insignia ise ( edition + elegance + sunroof paketi) 1613 kg. Bence 2 litre dizel otomatik olan İnsignia 1613 kg olmalı. Benim mevcut aracımda en fazla 1500 kg olmalıdır. Bu da performansı hissedilir artırır

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.