Şimdi Ara

BOMBA Opel’in yeni 1.6 dizeli duyuruldu (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
431
Cevap
5
Favori
40.465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2015te zaten yepyeni astra çıkacak. o zaman şimdiki kasa astra classic 4 olarak satılır herhalde.

quote:

Orijinalden alıntı: alf70

ARKADAŞ AR BENDE BAYRAMPAŞA OPEL ODAK' A SORDUM

2013 TEMMUZ YENİ ZAFİRA TOURER 1.6 CDTI
    2014 NİSAN- HAZİRAN MAKYAJLI İNSİGNİA 1.6 CDTİ
    2015 NİSAN- HAZİRAN YENİ ASTRA 1.6 CDTİ (MAKYAJ FARKLI ARKA TASARIM VE İÇ TASARIM İLE GELİCEK İMİŞ- HATTA 2015 SONUNA KALABİLİR DEDİLER)

SAYGILAR..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ppzrg

2015te zaten yepyeni astra çıkacak. o zaman şimdiki kasa astra classic 4 olarak satılır herhalde.

quote:

2015 NİSAN- HAZİRAN YENİ ASTRA 1.6 CDTİ (MAKYAJ FARKLI ARKA TASARIM VE İÇ TASARIM İLE GELİCEK İMİŞ- HATTA 2015 SONUNA KALABİLİR DEDİLER)

SAYGILAR..

Belli oldu eski kasa astrayı sırf 1.6 dizel koyduk diye astra classic adı altında kitleyecekler millete.

• hayır hayır. şimdiki yeni astra o zaman astra classic 4 olacak muhtemelen. çünkü bir sonraki kasa astra 2015te çıkacak. şimdiki yeni kasa astra ise astra classic 4 olacak.
    Eğer şimdiki yeni kasa astra 1.6 dizel motor ile uygun bir fiyata classic 4 diye satılırsa ben şikayetçi olmaz anında alırım :)
    Saygılarımla
    quote:

Orijinalden alıntı: The Division Bell
    Belli oldu eski kasa astrayı sırf 1.6 dizel koyduk diye astra classic adı altında kitleyecekler millete.
  • quote:

hayır hayır. şimdiki yeni astra o zaman astra classic 4 olacak muhtemelen. çünkü bir sonraki kasa astra 2015te çıkacak. şimdiki yeni kasa astra ise astra classic 4 olacak.
    Eğer şimdiki yeni kasa astra 1.6 dizel motor ile uygun bir fiyata classic 4 diye satılırsa ben şikayetçi olmaz anında alırım :)
    Saygılarımla
    quote:

Evet bende aynısını kastediyorum zaten. Yeni 1.6 dizel motoru ilk olarak şuanki astrayı astra classic olarak itelemek için kullanabilirler.

• ben gönüllüyüm.
    Hemen yazılayım. Astra classic 4 sedan 1.6 dizel 136 bg.
    Saygılarımla
    quote:

Evet bende aynısını kastediyorum zaten. Yeni 1.6 dizel motoru ilk olarak şuanki astrayı astra classic olarak itelemek için kullanabilirler.

• quote:

SAYGILAR..

iyi sallamışlar.
  • Opel yine yaptı yapacağını...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BatıkanÖĞÜT -- 30 Mart 2013; 23:09:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: electrostatic

quote:

SAYGILAR..

iyi sallamışlar.

ne zaman gelecek 1.6 dizel insignia?
  • quote:

Orijinalden alıntı: electrostatic

quote:

SAYGILAR..

iyi sallamışlar.

kesinlikle katiliyorum resmen sallamislar... 2 yila kalmadan bu motoru hemen hemen tum opel modellerinde gorucez :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

SAYGILAR..

Bende şuanki kasada 1.6 dizel getireceklerini düşünmüyorum

Getirse 1.3 ile fiyat çok açılır gibime geliyor bu seferde alıcısı azalabilir
  • Opel in Türkiye sitesine bakılırsa temmuzda Zafira nın 1.6 dizelle gelebileceği yazıyor, Alman sitesindeyse 1.6 170Hp lik benzinli motorun baharda satışı başlayacak.
  • merhabalar,
    arkadaşlar,

bu tür araçların fuarlarda tanıtımları yapılıyor, albenili falan sonra üretim ve satış zamanı taaaa 3.çeyrek di temmuzdu falan deniliyor bu da bu vb araçlar almak isteyenleri zaman sıkıntısına sokuyor ve incelediği birçok mart nisan mayıs aylarına ait araçlardan soğuyor.
    örnek: reno xmod-captur cenevre fuarında tanıtıldı hatta bana renodan tanıtım postası bile geldi, hiç bir reno bayii bilmiyor ne geliş zamanı ne araçlar hakkında net bir bilgi, clio sport toruer geldi dizel otomatikleri taaa temmuz sonrası na gelebilir miş
    honda civic dizel otomatik hiç bir geliş satış bilgisi yok

bizde arka koltukları geniş, bagajı 400 ve üzeri ve 1.8 aşağısı dizel ve otomatik bir araç almak üzere karar verdik, 2012 sonundan beri beklemedeyiz, bütün araştırmalar sonucunda;
    1- reno scenic 2013 dizel otomatik 1.5
    2-reno clio sport toruer 1.5 dizel otomatik temmuz sonrası gelecek miş
    3-reno xmod dizel otomatik gelecek mi hiç belli değil
    4-reno captur dizel otomatik 2014 gibi gözüküyor
    5-peugeot-citreon istemiyoruz
    6-benzinli istemiyoruz manuel istemiyoruz nissanlar tiguanlar kugalar devre dışı kalıyor
    7-opel mokka 1.7 dizel otomatik ne zaman gelecek belli değil satış fiyatı var ama 2.eli düşündürüyor, test verileri fena değil ama ses yalıtımı ve amartisörler olumsuz bagaj fena değil ama küçük
    8- son olarak zafira tam istediğimiz ama benzin ve özellikle de yakıt tüketimi elememize neden oluyor, tüp taktır denilebilir de bir de işin için de eşim yani bayanlar oldu mu bir çok dikkat ve titizlikler devreye girer
    yoksa zafira tam aradığımız,
    şimdi dizel otomatik 1.6 temmuz ve sonrasına biraz zor bekleriz gibi
    en yakın seçenek RENO SCENİC VE OPEL MOKKA
    sizlerin bu yukarıda ki açıklamalar doğrultusunda görüşlerinizi almak isterim
    mayısa kadar vaktimiz var
    saygılar

• her zaman golfün jettanın 3-5 altını görür, üstüne çıkmaz. o yüzden 1.3 versiyonlarla aranın çok açılacağını sanmıyorum. bence max 3-4. yanılıyor olabilirim.
    Saygılarımla
    quote:

Orijinalden alıntı: Narc0s3

• Dizelle birlikte şanzımanda da iyileştirme yok mu?
    Çünkü motor ne kadar iyi olursa olsun, o tork konvertörlü şanzımanın yağı içinde %20'si kaybolur gider o gücün.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BILGILI

merhabalar,
    arkadaşlar,

bu tür araçların fuarlarda tanıtımları yapılıyor, albenili falan sonra üretim ve satış zamanı taaaa 3.çeyrek di temmuzdu falan deniliyor bu da bu vb araçlar almak isteyenleri zaman sıkıntısına sokuyor ve incelediği birçok mart nisan mayıs aylarına ait araçlardan soğuyor.
    örnek: reno xmod-captur cenevre fuarında tanıtıldı hatta bana renodan tanıtım postası bile geldi, hiç bir reno bayii bilmiyor ne geliş zamanı ne araçlar hakkında net bir bilgi, clio sport toruer geldi dizel otomatikleri taaa temmuz sonrası na gelebilir miş
    honda civic dizel otomatik hiç bir geliş satış bilgisi yok

bizde arka koltukları geniş, bagajı 400 ve üzeri ve 1.8 aşağısı dizel ve otomatik bir araç almak üzere karar verdik, 2012 sonundan beri beklemedeyiz, bütün araştırmalar sonucunda;
    1- reno scenic 2013 dizel otomatik 1.5
    2-reno clio sport toruer 1.5 dizel otomatik temmuz sonrası gelecek miş
    3-reno xmod dizel otomatik gelecek mi hiç belli değil
    4-reno captur dizel otomatik 2014 gibi gözüküyor
    5-peugeot-citreon istemiyoruz
    6-benzinli istemiyoruz manuel istemiyoruz nissanlar tiguanlar kugalar devre dışı kalıyor
    7-opel mokka 1.7 dizel otomatik ne zaman gelecek belli değil satış fiyatı var ama 2.eli düşündürüyor, test verileri fena değil ama ses yalıtımı ve amartisörler olumsuz bagaj fena değil ama küçük
    8- son olarak zafira tam istediğimiz ama benzin ve özellikle de yakıt tüketimi elememize neden oluyor, tüp taktır denilebilir de bir de işin için de eşim yani bayanlar oldu mu bir çok dikkat ve titizlikler devreye girer
    yoksa zafira tam aradığımız,
    şimdi dizel otomatik 1.6 temmuz ve sonrasına biraz zor bekleriz gibi
    en yakın seçenek RENO SCENİC VE OPEL MOKKA
    sizlerin bu yukarıda ki açıklamalar doğrultusunda görüşlerinizi almak isterim
    mayısa kadar vaktimiz var
    saygılar

Mokka'nın tek avantajı yerden yüksek oluşu. Scenic ise daha geniş ve kullanışlı iç hacmi, bagajı, daha düşük vergisi ile daha mantıklı. Otomatik vitesi sayesinde ikinci elde değer kaybı az olup kolayca elden çıkartabilirsiniz.

• quote:

her zaman golfün jettanın 3-5 altını görür, üstüne çıkmaz. o yüzden 1.3 versiyonlarla aranın çok açılacağını sanmıyorum. bence max 3-4. yanılıyor olabilirim.
    Saygılarımla
    quote:

3-4 bin lira fark olursa 1.3 satamazlar gibime geliyor bakalım kısmet çok uçmazlar inş.
  • 1.3'ün fiyatını aşağ çekerler o zaman. nasıl yeni kasa çıkınca eski kasada indirim oluyor, onda da öyle olur. zaten 1.6 gelince de 1.3 motoru astra koymazlar bir zahmet.
    Ek bilgi: bir yerde 1.3 MJ motor yerine de başka bir 3 silindir küçük hacim geleceğini okumuştum.
    Saygılarımla
    quote:

3-4 bin lira fark olursa 1.3 satamazlar gibime geliyor bakalım kısmet çok uçmazlar inş.
  • quote:

1.3'ün fiyatını aşağ çekerler o zaman. nasıl yeni kasa çıkınca eski kasada indirim oluyor, onda da öyle olur. zaten 1.6 gelince de 1.3 motoru astra koymazlar bir zahmet.
    Ek bilgi: bir yerde 1.3 MJ motor yerine de başka bir 3 silindir küçük hacim geleceğini okumuştum.
    Saygılarımla
    quote:

Bilgi için teşekkürler saygılar bizden
  • doğruluğu kesin değil yalnız. sonra aradım bulamadımkaynağı ;)
    quote:

Bilgi için teşekkürler saygılar bizden
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.