Şimdi Ara

BOMBA Opel’in yeni 1.6 dizeli duyuruldu (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
431
Cevap
5
Favori
40.466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ikop

Opel birde çift kavramalı şanzıman yapar onuda vw den daha ucuza edc gibi bir fiyattan sunarsa pazarı sallar, kimse de önünde duramaz bu çıkışın!!

Aynen öyle. O zaman tutun tutabilirseniz Opel'i. Opel batıyor, batacak aha battı bitti kül oldu diyenler de hüzünle izlerler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayak kokusu

quote:

Orijinalden alıntı: ikop

Opel birde çift kavramalı şanzıman yapar onuda vw den daha ucuza edc gibi bir fiyattan sunarsa pazarı sallar, kimse de önünde duramaz bu çıkışın!!

Aynen öyle. O zaman tutun tutabilirseniz Opel'i. Opel batıyor, batacak aha battı bitti kül oldu diyenler de hüzünle izlerler.

• konu 2 ay öncesinde kalmış, yok mu bununla ilgili bir haber, duyum?
  • quote:

Orijinalden alıntı: turquaz60

konu 2 ay öncesinde kalmış, yok mu bununla ilgili bir haber, duyum?

Bende sabırsızlıkla bekliyorum ayrıca insignia için fabrikasyon lpg geleceği haberleri vardı ağustos ayında
  • bu haber bile yeter bence, insigniayı sırf yakıtı yüzünden alamıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: turquaz60

bu haber bile yeter bence, insigniayı sırf yakıtı yüzünden alamıyorum.

Aynen
  • Alın size video

Yalnız bu aracın rakibi Ford 'da S-max olarak geçiyor bir C sınıfı hb hızlanması beklemek zor. Astra'ya eklenirse çok daha iyi olacaktır

Edit: Link düzenleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muharrem.05 -- 29 Mayıs 2013; 11:08:01 >

• Linki düzelttim
  • quote:

Orijinalden alıntı: muharrem.05

Linki düzelttim

Hocam herkes videoyu izleyip anlayamayabilir , misal ben Yorumunu da yapar mısınız?
  • Bu aracın rakibi Peugeot 5008, Ford S-max gibi araçlar ve Zafira Tourer'in fabrika hızlanması bu araçların 1.6 dizel motorundan daha iyi. Esnek hızlanmaları bu ağırlıkta bir araç için bence gayet başarılı. Opel bu dizel motora yakında otomatik vites kombinasyonu da getirecekti. Eğer bunu da başarıp birçok modeline entegre ederse ciddi bir satış elde edecektir. Ayrıca bu motor Astra ile İnsignia'da üst hızlarda daha atik ve keyifli kullanıma sahip olacaktır. Video dan anladığım kadarıyla aracın 30-100 km/h hızlanması 9 saniye sürüyor zaten fabrika 0-100 verisi 11.2 saniye diye biliyorum.

Video emsal olması amacıyla koyuyorum illaki eğim ve kullanım tarzı farkından bu süre değişecektir ama bu aracın 30-100 km/h hızlanması yaklaşık 11-12 saniye sürüyor (2-13. saniye arası) bu da yeni Opel motorunun başarısını gösteriyor.

• Yeni opelin dizelinde GM parmağı varsa o motor yine tutmaz. General motors dizel motor üretemez.
  • Vw ceo'suyum tum sirket oturduk kara kara dusunuyoruz opelin bu motorundan sonra ne yapacagiz diye. Bagzi hissedarlar ne yapacagini sasirdi karisini cocuklarini dovuyor.cok kotuyuz dostlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KIZLARIN KORKULU RÜYASI -- 29 Mayıs 2013; 11:46:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gezginbur

Yeni opelin dizelinde GM parmağı varsa o motor yine tutmaz. General motors dizel motor üretemez.

Ne kadar boş bir mesaj yani bu kadar olur. Hala fanatiklik yapan var ne demek üretemez kardeşim düne kadar teneke dedigimiz firmalar üretmişte opel gm neden üretemesin yuh diyorum ya.
  • Opel zaten bir GM şirketi. Hemde 1931'den beri. Bir de GM dizel üretemez demek çok iddialı bir laf. Dünyanın en büyük motorlu araç üreticisinden bahsediyoruz. Tamam benzinli motorları daha çok üretiyor ama dizel zaten üretiyor. sadece küçük hacimli dizel motorlarda çok tecrübeli değil-Multijet'i saymazsak-.
    Saygılarımla
    quote:

Yeni opelin dizelinde GM parmağı varsa o motor yine tutmaz. General motors dizel motor üretemez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noxioushelminth

quote:

Ne kadar boş bir mesaj yani bu kadar olur. Hala fanatiklik yapan var ne demek üretemez kardeşim düne kadar teneke dedigimiz firmalar üretmişte opel gm neden üretemesin yuh diyorum ya.

Opel'in kendisi harbi araba. Fakat motoru araba değil. Uçuz petrolun su gibi aktığı amerika için üretilmiş bir motor kullanıyor. Türkiye gibi petrolün damlasının değerli olduğu ülkelerde GM lider olamaz. Amerikan motoru türkiyede tutmaz.
  • zaten amerikada kullandığı motoru satmıyor ki GM Avrupa'da. Amerika'da 2000 motor altı araç yok gibi bir şey zaten. Ayrıca GM'in Opel birimi bir nevi özerk çalışıyor GM'den. Dolayısıyla ürettiği çözümler, geliştirdiği motorlar Avrupa'ya yönelik. Amerikan motoru diye bir şey yok. Ayrıca şu an genel olarak hem GM hem de Opel bünyesinde verimli motorlar geliştirilmesi ile ilgili milyar euroluk çalışmalar yürütülüyor. Bahsi geçen 1.6 motor hem ekonomiklik hem de çevrecilik bakımından Euro 6 standartlarını sağlayan ilk dizel motorlardan. Satışına da zafira tourer ile birlikte çok yakında başlanacak. İnşallah insignia ve astra'da da gelmesi uzun sürmez.
    Saygılarımla
    quote:

Opel'in kendisi harbi araba. Fakat motoru araba değil. Uçuz petrolun su gibi aktığı amerika için üretilmiş bir motor kullanıyor. Türkiye gibi petrolün damlasının değerli olduğu ülkelerde GM lider olamaz. Amerikan motoru türkiyede tutmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: ppzrg

zaten amerikada kullandığı motoru satmıyor ki GM Avrupa'da. Amerika'da 2000 motor altı araç yok gibi bir şey zaten. Ayrıca GM'in Opel birimi bir nevi özerk çalışıyor GM'den. Dolayısıyla ürettiği çözümler, geliştirdiği motorlar Avrupa'ya yönelik. Amerikan motoru diye bir şey yok. Ayrıca şu an genel olarak hem GM hem de Opel bünyesinde verimli motorlar geliştirilmesi ile ilgili milyar euroluk çalışmalar yürütülüyor. Bahsi geçen 1.6 motor hem ekonomiklik hem de çevrecilik bakımından Euro 6 standartlarını sağlayan ilk dizel motorlardan. Satışına da zafira tourer ile birlikte çok yakında başlanacak. İnşallah insignia ve astra'da da gelmesi uzun sürmez.
    Saygılarımla
    quote:

Sadece zafira da kullanılacaksa rekabet anlaşması falan yapmıştır motoru üretirken. 1.6 dizel motoru fransızlarla almanlar mafya gibi başka kimseye sattırmıyor. Mercedes bile 1.6 dci kullanıyor. Sanki ezik marka 1.6 dizel üretemez dermiş gibi. Bir şeyler var piyasada bizim bilmediğimiz.

• enteresan bir yaklaşım. :)
    merak etmeyin 1.6 dizel motor'u astra ve muhtemelen ondan önce insignia'da göreceğiz.
    Saygılarımla

quote:

Sadece zafira da kullanılacaksa rekabet anlaşması falan yapmıştır motoru üretirken. 1.6 dizel motoru fransızlarla almanlar mafya gibi başka kimseye sattırmıyor. Mercedes bile 1.6 dci kullanıyor. Sanki ezik marka 1.6 dizel üretemez dermiş gibi. Bir şeyler var piyasada bizim bilmediğimiz.
  • inşallah en kısa zamanda görürüz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kalavun

Dizel astra ve dizel insignia Opel'in genel fiyatları artık %10 zamlanır.

otomobil dünyasına yön veren ajan he :D :D hahaa
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.