< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Bonus En uzun geceye özel 3000 TL İnternet harcamasına 250 Bonus (5. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Neden yasaklansın? Kaç kuyumcu sattığı altının faturasını kesiyor? E tixaretten alınan altınların hepsi de faturalı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
dünkü çift kart ile hb alışverişimde e ticaretler yansıdı ama bu kampanya yansımadı. telefon almıştım kargom biraz önce geldi. bonustan haber yok.
-
bonus 24 Aralıkta yatacak
-
biliyorum hocam ama sayaçta gözükmüyor. bekleyip görücez.
-
babası kuyumcudur zoruna gitmiştir elamanın :D
-
Tamam. Gıda, giyim, elektronik, kırtasiye, kitap vb. de yasaklansın. Sonuçta hepsi mali suç kapsamında.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
250 TL bonusu yatan oldumu açıklamada 24 Aralıkta yatacak deniyordu. Bana henüz yatan bonus yok.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bonus puanlar gece yatıyor hocam. 2 hesabıma da sorunsuz yattı
-
Yattı
Bana yatmadı. N11’den grantipay ile işlem yapmıştım. Geçerli işlemin yok diyor bonusflash ta
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kurbagaspor -- 24 Aralık 2023; 14:58:59 >
Bende de aynı durum. N11 den garantipayle alışveriş yaptım.
Bana da sorunsuz yattı.
N11 ile işlem yapanların puanları yatmadı ise yasaklı ürün almış olabilirler.
N11 o konuda biraz sıkıntılı.
-
Yatti ag
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yattı ag
Kampanya açıklamalarında yasaklı ürünler ile ilgili bir madde yoktu.Yatmamasi için sebep yok kayıt açtık bekliyorum.
müşteri hizmetleri 3 güne dönüş yaparlar demişti yarın bakacaz artık
-
sayaç işlemeyince ertesi gün twitter'dan yazmıştım. aynı gün aradılar kazanmanız lazımdı vs diyip otomatik olarak 250 tl bonus tanımladılar karta. yatmayan varsa @GarantiyeSor'a yazsın bence.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi damienn -- 24 Aralık 2023; 21:19:10 > -
Teşekkürler. Ben dediğiniz gibi mesaj attım cevap bekliyorum. Kampanyada hiçbir kısıtlama yoktu. Yatması gerekiyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X