Şimdi Ara

Bonus Flaş Çarşamba 100 TL Restoran harcamasına 20 TL bonus

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
1
Favori
2.449
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 17.00-00.00 arası garanti poslarından 100 TL Restoran harcamasına 20 TL bonus.

• yemeksepeti bakiye yüklemesi oluyormu
  • tonbalıklı T kullanıcısına yanıt
    Konu tartışılmıştı ama sonucunu hatırlamıyorum. Ancak üye işyeri ile garanti posu ayrımı vardı diye hatırlıyorum. Bu yüzden olabilir diye düşünüyorum. Tecrübe edenler net sonucu yazarlar.
  • mkaragul40 M kullanıcısına yanıt
    garanti posu konusuna vakıfım ama bakiye yükleme konusunu merak edioyrum
  • Yemek sepeti bakiye yükleme öncekinde olmuştu ama 100/20 az bence
  • bana hem harcadığın kadar hem de restaurant gelmiş ikisine birden katılabiliyoruz herhalde değil mi
  • bana hem harcadığın kadar hem de restaurant gelmiş ikisine birden katılabiliyoruz herhalde değil mi
  • yemek sipariş edimiştim normalde 1-2 satte getiren yer bu sefer 10 dakikada getirdi 9 dk erken işlem yaptığım için kampanyadan faydalanamadım
  • Proprietor P kullanıcısına yanıt
    yemeği getirenin kafasına dökseydin.bu ne sorumsuzluk diye.
  • kapı çalınca baya şaşırdım kapıda kuryeyi görünce daha çok şaşırdım 10 dkda geitrebiliyordunuz madem 2 hafta önce neden 2 saat beklettiniz beni
  • cüzdan yüklemesi yapan var mı? sonuç nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: karasac

cüzdan yüklemesi yapan var mı? sonuç nedir?
    19 eylülde 100/25 gelicek restorant bu kampanyayı yapmaya gerek yok.

Hatta 1 lira verip katıldım garanti one'la birleştirmek için sonra vazgeçtim 19 eylülde yaparız.Onun katılım ücreti 3 tl fakat 22 kalır bunda 19 kalıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marrusia -- 12 Eylül 2018; 21:59:59 >
  • Marrusia kullanıcısına yanıt
    kaynak nedir? 1 lira garantionedan mı bahsediyorsunuz? netteki harcamalar geçmiyor ki onda ve tek sefer katılabiliyorsunuz.
  • Az önce Yemeksepeti 100tl bakiye yükledim 20tl bonus kazandınız diye bildirim geldi sıkıntı yok
  • Teşekkürler bilgi verene harxmamizi yaptık bosus geldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: karasac

kaynak nedir? 1 lira garantionedan mı bahsediyorsunuz? netteki harcamalar geçmiyor ki onda ve tek sefer katılabiliyorsunuz.
    hayır genç var bende kampanya katılım ücreti garanti one geçiyor ayrıca
    Kaynak:Gelince görürsün hocam toplam 100 tl restorant,eğlence merkezi harcamasına 25 bonus

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marrusia -- 12 Eylül 2018; 22:52:44 >
  • Ys bakiye yükledim 20₺ bonus geldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekdellal

Ys bakiye yükledim 20₺ bonus geldi
    aynı dk da bende yukledım bıldırım geldi..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.