Şimdi Ara

Bonus Kart borcumu erken ödedim mağdur oldum!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
900
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dün bankadan aradılar kart borcunuzu bilmem kaç gündür yatırmadınız diye. Bi yanlışınız olmasın ödedim dedim. Ekstre gece kesiliyor siz gündüz ödediğiniz için ödediğiniz 3224 lira toplam borcunuzdan düştü dediler.
    Şimdi ekstre borcunuz kapanması için tekrar ödeme yapmanız lazım dediler şok oldum!
    Daha öncede başka kartlar kullandım erken ödemeler yaptım böyle bir saçmalık hiç olmamıştı. Yatırdığım para artıda görünür ekstre kesilince oradan düşerdi. 444 0 338 Garanti Müşteri'ne şikayet oluşturdum ama bugün dönüş
    yaptılar cevap olumsuz dediler.

Siz siz olun Bonus'unuza erken ödeme falan yapmayım yoksa iki kere ekstre ödemek zorunda kalırsınız. Tamam belki para toplam borcumu düşürdü ama bu ayki tüm hesaplarım alt üst oldu! Kenarda tekrar ödeyecek param olmasa
    faizlerle uğraşıp dururdum boş yere!

• benim teb bonus kart.Hep erkem öderim hiç sorun olmuyor. Şimdi şaşırdım
  • toplam borcun içinde ekstre borcu da yok mu, tam sivri zeka bunlar
  • EXTRE kesilmden önce ödeen para ana boçtan düşmüş.....

Enteresan olan bankanın hemen tele sarılması.......

• bankanın hemen telefona sarılmasında artniyet yok
    ve kullandığınız/kullanacağınız bankanın her türlü sistemini bilmek gerekiyor ayrıca şikayet sitelerindeki şikayet konularını da enine boyuna araştırmak lazım.
    orası ayrı konu da bankanın bu ve benzer durumları sivri zekalılık yapıp fırsata çevirmeye çalışması yakışık olmamış.
  • babamda teb bonus, bende ing bonus var. daha önce böyle bir şey başımıza gelmedi. sanırım otomatik ödeme talimatı verdiğimizden...
    bu durum sadece garanti bankasında mı var? diğer bonuslarda da varsa dikkat edelim.
  • dr_kofret kullanıcısına yanıt
    senin ödediğin bir önceki ekstre döneminden kalan borcu ödemiş oluyorsun.

onun zaten asgari /ya da fazlasını ödediysen keşke 1 gün daha bekleseydiniz.

not: ekstre kesim tarihi örneğin 27 kasım olsun. 26 kasımı 27 sine bağlayan gece kesilmez. aksine 27 sini 28 e bağlayan gece kesilir. ödemeye 28 kasımda başlayabilirsin.

not2: kkb açısından borcun erken ödenmesi değil ; hesap kesim tarihi ile son ödeme tarihi arasında ödenmesi makbuldur.

bilginize.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi msk_sansal -- 27 Kasım 2014; 19:15:07 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.