Şimdi Ara

Bonus karttan bos yok kampanyasi (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
442
Cevap
6
Favori
30.028
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kayıt açanlara manuel tanımlayacaklar galiba. GittiGidiyor bonuslarını saat 00:00'ı geçince yatırmışlardı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nétwork -- 10 Aralık 2012; 17:15:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vincentvega

quote:

Orijinalden alıntı: Marjinal01

Sadece bende oldu sanmıştım demek genelmiş. Az önce MH ni aradım ben de, kayıt bıraktım, yarın sabah yeniden kontrol edin dediler.

Bu kayıt açtırmaya da sinir oluyorum. 10 dakika telefonda bekletip, bir ton sorgulama yaptıktan sonra hiç bir sorunu çözmedikleri gibi "talebinize kayıt açıyoruz, yarın tekrar arayın" diyorlar. Böyle müşteri hizmetlerine .

Bu ukalalıklarından illallah zaten. Hem kendileri hata yapacak, hem dakikalarca telefonda bekletecek ve artı telefon parası olarak müşteriyi maddi kayba uğratacaklar, bir de lütfedip açtıkları kaydın takibini yine müşteriye yaptıracaklar. Ola ki aradınız, "henüz yanıtlanmadı" deme olasılıkları olduğu gibi, saçma sapan bir yanıtla karşılaşma olsılığınız da yüksek. Yalnız... Bu, müşteriyi geri aratma çok net bir şekilde bir politika. Biz size döneriz demek yok. Sırf bu yüzden çok cazip ve tartışmasız kampanyası olmadıktan sonra uzak durmak gerekir Garanti'den. Yakındır da zaten kırarım kartı!

• quote:

Orijinalden alıntı: na9n

quote:

Orijinalden alıntı: vincentvega

quote:

Orijinalden alıntı: Marjinal01

Sadece bende oldu sanmıştım demek genelmiş. Az önce MH ni aradım ben de, kayıt bıraktım, yarın sabah yeniden kontrol edin dediler.

Bu kayıt açtırmaya da sinir oluyorum. 10 dakika telefonda bekletip, bir ton sorgulama yaptıktan sonra hiç bir sorunu çözmedikleri gibi "talebinize kayıt açıyoruz, yarın tekrar arayın" diyorlar. Böyle müşteri hizmetlerine .

Bu ukalalıklarından illallah zaten. Hem kendileri hata yapacak, hem dakikalarca telefonda bekletecek ve artı telefon parası olarak müşteriyi maddi kayba uğratacaklar, bir de lütfedip açtıkları kaydın takibini yine müşteriye yaptıracaklar. Ola ki aradınız, "henüz yanıtlanmadı" deme olasılıkları olduğu gibi, saçma sapan bir yanıtla karşılaşma olsılığınız da yüksek. Yalnız... Bu, müşteriyi geri aratma çok net bir şekilde bir politika. Biz size döneriz demek yok. Sırf bu yüzden çok cazip ve tartışmasız kampanyası olmadıktan sonra uzak durmak gerekir Garanti'den. Yakındır da zaten kırarım kartı!

Evet çok doğru bir nokta. MH temsilcisi aynen böyle söyledi, "yarın sabah tekrar arayabilir misiniz?" . Yani "hata bizde, kusura bakmayın, çözüp biz sizi arayalım veya mesajla bilgilendirelim" değil. İnsanları öyle bir noktaya getiriyorlar ki, artık puanım yüklensin de nasıl olursa olsun diyorsunuz. Eşşeği önce çalıyorlar, sonra da buldurup sevindiriyorlar.

• şimdi mh ile görüştüm ve telefondaki bayan direk bonusların yarın yükleneceğini söyledi. demek arayan baya olmuş
    bu arada nekadar yükleneceğini görebiliyormusunuz diye sordum göremediklerini söylediler
  • deniz bonus 12 tl yatırmış. şeker ve flexide tık yok..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Denizbank ile bu kampanyadan yararlanmak icin 5 defa sadece 20 şer tl lik alisveris yapmistim. Yukleneceginden supheliydim. Cunku hicbiri de slipde yazmamisti. Ne kazandigimi bilmiyordum. Simdi baktim 45 tl bonus yuklenmis. Yarin da kiler kampanyasindan 50 tl yuklenecek. Toplam 300 tl harcamaya 95 tl bonus super iş...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • yarın yüklenirse bonuslar 20sine kadar mı kullanmamız lazım?

• quote:

Orijinalden alıntı: 06alp06

Denizbank ile bu kampanyadan yararlanmak icin 5 defa sadece 20 şer tl lik alisveris yapmistim. Yukleneceginden supheliydim. Cunku hicbiri de slipde yazmamisti. Ne kazandigimi bilmiyordum. Simdi baktim 45 tl bonus yuklenmis. Yarin da kiler kampanyasindan 50 tl yuklenecek. Toplam 300 tl harcamaya 95 tl bonus super iş...

Deniz bonus'tan 50 ve üzeri 5 işlem gerçekleştirdim, sadece 7 TL yatmış. Allahtan money visam var, bu karta 45 TL geldi.
  • Garanti bonus internet şubesinde dönem içi hareketlerde yüklenmiş görünüyor fakat karta puan olarak tanımlı değil anlamadım durumu...
  • quote:

Orijinalden alıntı: korner12

Garanti bonus internet şubesinde dönem içi hareketlerde yüklenmiş görünüyor fakat karta puan olarak tanımlı değil anlamadım durumu...

inşallah yarın bonus olarak aktif olur. daha önce de kazandığım bonuslar dönem içinde görünmüştü, ertesi gün aktif oldu..

yalnız bana biraz sürpriz oldu, önce kullanayım, sonra ne olduğunu söylerim inşallah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eranyumm -- 11 Aralık 2012; 0:45:10 >
  • 30 tl bonusda 2 tl moneyvisada görünüyor...32 tl ile kapatmışız..neyse allah bereket versin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: eranyumm

quote:

Garanti bonus internet şubesinde dönem içi hareketlerde yüklenmiş görünüyor fakat karta puan olarak tanımlı değil anlamadım durumu...

inşallah yarın bonus olarak aktif olur. daha önce de kazandığım bonuslar dönem içinde görünmüştü, ertesi gün aktif oldu..

yalnız bana biraz sürpriz oldu, önce kullanayım, sonra ne olduğunu söylerim inşallah

Büyük ihtimal yarın aktif olur hadi hayırlısı...

• gördüğüm kadarıyla 2 farklı karta da tanımlanmış çok kimsede. ben kampanya müşteri bazında diye tek kartla katıldım, demek flexi ile katılsaymışım o karta da bonus yatacakmış..
  • quote:

Aynı durum bendede mevcut
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkan9842

quote:

Bu konuda müüşteri hizmetleriyle görüştüm. Muhasebeleştirme işlemlerinden sonra yarın sabah gibi puanların aktif olacağını söylediler.
  • benimki yatmış ceb şubesinden gözüküyo teşekkürler konuyu açan arkadaşa 4 alış verişte verdi bonusu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yasin Eskici

quote:

quote:

Bu konuda müüşteri hizmetleriyle görüştüm. Muhasebeleştirme işlemlerinden sonra yarın sabah gibi puanların aktif olacağını söylediler.

Aktif olmuş arkadaşlar. Kullandım ben hemen

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Yasin Eskici

quote:

quote:

Aktif olmuş arkadaşlar. Kullandım ben hemen

masallah bu saatte...

• bosyok bonus kampanyası adı altında 45 + 3 tl yatmış 3 tl kardayız
  • Bugün benim günüm beyler. Boşyok tan 67 TL yatmış.
    4*75 TL kampanyasındanda 20 TL yatmış. Garanti büyüksün

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yildirimr -- 11 Aralık 2012; 7:36:18 >
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.