Şimdi Ara

Bonus karttan bos yok kampanyasi (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
442
Cevap
6
Favori
30.017
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çok ilginç banada 50 TL yatmış. Hesap hareketlerinde görünmüyor ama bonus kısmında görünüyor.

Bu bonusu tüm alışverişlerde kullanabiliyorduk değil mi? Mesela Shell yakıt için?
  • boşyoktan 47 ,kazandanda 20 tl yatmış ama 4 x75 moneyvisadan 75 tl bonustan haber yok
  • 3 alışverişten 32 TL gelmiş. Bunada şükür :)
  • Yaaa 45 den fazla kazanamaz dediler diye 45 olunca kullanmamıştım. Keşke kullansaymışım yaaa
  • arkadaşlar benim toplamda 3 alışverişim oldu. 1. alışverişimde 1 tl çıktı. 2 ve 3. alışverişlerimde hiçbirşey çıkmadı.

Şuan dönem içi hareketlerine baktığımda 2 ayrı bonus yattığınbı görüyorum. 10 tl ve 2 tl olarak. ( 1 tlye ne oldu bilmiyorum )

Toplamda 12 tl kaanmışız anlayacağınız.
  • arkadaşlar garanti bankası, fazla verdiği bonusları geri istemede üstüne yoktur, bir bakmışsınız (-) eksi bonus oluşmuş, siz siz olun fazla olan kısımları harcamayın, benden uyarması...
  • kampanyaya katıldıktan sonra ilk bonus kartla harcama yaptım slip boştu, sonraki harcamalarımda money visa kullandım slipte bilgi vardı, sadece bu kart tanımlı demek diyerek bonusu kullanmadım bugün görüyorum ki bonus karta 2 money visa ya 47 toplamda 49 tl yatmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: antireis

quote:

Orijinalden alıntı: korner12

quote:

Orijinalden alıntı: Yasin Eskici

quote:

Orijinalden alıntı: serkan9842

quote:

Orijinalden alıntı: korner12

Garanti bonus internet şubesinde dönem içi hareketlerde yüklenmiş görünüyor fakat karta puan olarak tanımlı değil anlamadım durumu...

Aynı durum bendede mevcut

Bu konuda müüşteri hizmetleriyle görüştüm. Muhasebeleştirme işlemlerinden sonra yarın sabah gibi puanların aktif olacağını söylediler.

Aktif olmuş arkadaşlar. Kullandım ben hemen

masallah bu saatte...

Hepsiburada.com

• Bende yaptım alışveriş ama bana hiç sms filan gelmedi, slipte çıkmadı bonus kazandınız diye filan. Benim karta da yüklemişlermidir acaba ?
  • Bana da 40+11 toplam 51 TL yatmış bugün.
  • bonus üyesi iş yeri demek, bonus post makinası olan işyeri demek değil mı?

3-4 yerden bonus post makinasıyla işlem yaptım gelen giden bonus hediye yok henüz
  • 6-7 kere bonus sliplerinden 20 ile 190 aralığında farklı harcamalarım oldu. ilk 20 tl harcama sonrasında slipte şu kadar kazandınız yazmıyordu ama akşam mesajla 10 tl kazandığım bilgisi gönderildi. ancak şimdi kredi kartı puanına baktığımda 14.85 tl görünüyor. diğer alışverişlerimden bile en az tutar olan 1 tl hediye gelse daha fazla puanım olurdu.

hesap hareketlerinde bos yok 10 tl yazıyor sadece
  • ( 5x75 ) 25 + ( boş yok ) 20 TL den bende var +2TL de sonradan gelmiş. ( teb dahil değil di )

Benim merak ettiğim TEB BONUS ( teb dahil ) 1 - 8 aralık 2012 deki 5x75TL ye gelecek olan PUAN lar ne oldu ?

TEB BONUS SAYFASINDA PUAN GÖZÜKMÜYOR. ACABA FARKLI BANKA OLUNCA 10 - 20 ARALIK SÜRESİNE Mİ YAYILACAK.
  • quote:

Orijinalden alıntı: çaylaq

arkadaşlar garanti bankası, fazla verdiği bonusları geri istemede üstüne yoktur, bir bakmışsınız (-) eksi bonus oluşmuş, siz siz olun fazla olan kısımları harcamayın, benden uyarması...

haklısın, bazı dangalaklar garanti'yi arayıp bana fazla bonus yatmış diyebilirler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eranyumm -- 11 Aralık 2012; 13:36:48 >
  • 45+34+5 tl 84 tl yatmış hayırdır inşallah
  • boşyok bonusları ile birlikte 75 tl üzeri market alışverişlerine 5er tl bonuslarda yatmış aralık kampanyası adı altında

birde migrosda ilk günlerde boşyok kapsamında olması gerekirken puanı slipte görülmeyenlerin tamamınada 1er TL olarak yatırılmış !!

eksik yada fazla yatma sözkonusu değil
    ama boşyok kapsamında kart bazında max 45 tl gibi bir şart vardı da
    bazı kartlarda bu limit üzeri yükleme yapıldıysa onu bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ademcell -- 11 Aralık 2012; 13:55:25 >
  • 30 tl yatmış bugün
    dün yoktu
    garantinin ilk defa geciktiğini görüyorum
    hesap ekstresinde de bonus kart parasının 79 lira olduğunu ilan etmişler
    bi yerden veriyor bi yerden alıyor garanti
  • quote:

Orijinalden alıntı: Always0007

bonus üyesi iş yeri demek, bonus post makinası olan işyeri demek değil mı?

3-4 yerden bonus post makinasıyla işlem yaptım gelen giden bonus hediye yok henüz

bonus üyesi iş yeri demek, bonus post makinası olan işyeri demek değil kardeş. banka ile anlaşması olması lazım...
  • bana da 48 tl yatmış fazla yatmış diye arayacaklara duyurulur o zaman da şu 84 tl yatan arkadaş nasıl bonustur öyle o...
  • banada hiç sms gelmemişti 3 defada slipte 1+1+10 çıkmıştı şimdi baktım bonus kartıma 35+4 yatmış bonus amex kartıma 10+1 yatmış 50 tl demekki sms ve slipte yazmasada yatıyor
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.