Şimdi Ara

Bonus karttan bos yok kampanyasi (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
442
Cevap
6
Favori
30.017
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • maşallah herkese bol keseden verilmiş güle güle kullanın
    benim denizbank da 4 alışverişe 2+2+2+2 toplam 8 TL verdi sağolsun
    kredi kartı ödemiyorum ya bana cimri davranmış galiba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 06/12/2012 KAMPANYA BONUS-KASIM Diğer 30,00
    10/12/2012 BOŞYOK BONUS KAMPANYASI Diğer 43,00
    10/12/2012 BOŞYOK BONUS KAMPANYASI Diğer 45,00

10/12/2012 BONUS ARALIK KAMP. Diğer 20,00

Bu boş yok'tan en çok 45 tl yatmıyormuydu ? Bana 88 tl yatmışta

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • herkese boşyok 2 kalemde yansımış 1. kalemde slipte görünmeyen puanlar 2.sinde ise slipte görülen kazanılan puanlar yansımış (en azından benim ve 3 yakınımın öyle olmuş)

dikkat: toplamda 45 TLyi geçen kısım için düzeltme yapabilirler.
    ben bu durumu daha evvel yaşadım yüklenen fazla puanı kullandıktan sonra düzeltme yapıldı puan eksi 30a düştü sonra bir başka kampanyadan gelen puanlarla 0'a yaklaştı
    yeni kampanyanın silinme tarihinde bu puanları kullanmadınız diye tekrar puanlar eksiye düştü -30a düştü
    hem sonradan yüklenen kampanyanın puanını kullanamamış hemde sonra ki dönemlerde de yüklenecek puanlara rağmen sıfırın altında kalacak bir döngüye sokmuşlardı kartımı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ademcell -- 11 Aralık 2012; 15:33:13 >
  • en cimrisi denizbank cıktı 11 tl yuklemişler
  • quote:

Orijinalden alıntı: ademcell

herkese boşyok 2 kalemde yansımış 1. kalemde slipte görünmeyen puanlar 2.sinde ise slipte görülen kazanılan puanlar yansımış (en azından benim ve 3 yakınımın öyle olmuş)

ben bu durumu daha evvel yaşadım yüklenen fazla puanı kullandıktan sonra düzeltme yapıldı puan eksi 30a düştü sonra bir başka kampanyadan gelen puanlarla 0'a yaklaştı
    yeni kampanyanın silinme tarihinde bu puanları kullanmadınız diye tekrar puanlar eksiye düştü -30a düştü
    hem sonradan yüklenen kampanyanın puanını kullanamamış hemde sonra ki dönemlerde de yüklenecek puanlara rağmen sıfırın altında kalacak bir döngüye sokmuşlardı kartımı...

Garanti'nin böyle yaptığına bende şahit oldum. Allah'tan tutar düşüktüde 0 ın üzerine çıkabilidmi. Siz nasıl düzelttiniz? MH ye karta borş yansıtın diyorum yapamayız diyorlar.

• Napsak harcasak mı fazla yüklenen puanları ? Bankayı arayıp soran var mı bu konu ile ilgili ?
  • banada slipde cikan 10
    ve cikmayanlar 4 olarak yatmis teselli ikramiyesi vermisler slipte olmayana

• quote:

Orijinalden alıntı: gbriel

quote:

herkese boşyok 2 kalemde yansımış 1. kalemde slipte görünmeyen puanlar 2.sinde ise slipte görülen kazanılan puanlar yansımış (en azından benim ve 3 yakınımın öyle olmuş)

Garanti'nin böyle yaptığına bende şahit oldum. Allah'tan tutar düşüktüde 0 ın üzerine çıkabilidmi. Siz nasıl düzelttiniz? MH ye karta borş yansıtın diyorum yapamayız diyorlar.

bu durumu 3-4 ayrı görüşme ile izah edip 10-15 gün içinde ancak çözebilmiştim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ademcell -- 11 Aralık 2012; 19:03:57 >

• quote:

quote:

quote:

bu durumu 3-4 ayrı görüşme ile izah edip 10-15 gün içinde ancak çözebilmiştim...

garantiyi her ay 500 tl civarı kullanıyorsanız, "-" bakiyeden kurtulmak için sözüne bonus olayını değerlendirebilirsiniz...

• şeker bonus kullanıp da puanı yatan oldu mu

• 25 + 20 + 2 TL yattı ve bunun 27 TL si BOŞ YOK kampanyasına ait bende 2,5 TL kadar puan vardı

49,5TL yi DÜN öğlen saatlerinden harcamım bugün halen 49.5 TL BONUS puanım hem banka - hem online sitede hemde POS makinesinde gözüküyor.

Harcarsam , sonradan -49.5TL ye düşerim ve silinmesine daha var diye bekliyorum. Olmazsa ! müşteri temsilcilerini arayacağım. GARANTİ BANKASI akıllanınca % 100 o parayı benden kesecektir bir şekilde çünkü. !!!!

• quote:

Orijinalden alıntı: metinbestil

şeker bonus kullanıp da puanı yatan oldu mu

benim de yatmamış kardeş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: omergenc23

quote:

şeker bonus kullanıp da puanı yatan oldu mu

benim de yatmamış kardeş.

dün aradım. kayıt oluşturdular. 5 dk sonra geri aradılar 5 tl yatttı dediler. markete gittim gözükmedi.

• Kayıt olmama rağmen hiçbir slipte herhangi bir ibare çıkmamıştı. Bugün tesadüfen internet bankacılığında 45 tl bonus u görünce şaşırdım.
    Ayrıntılarda boşyok kampanyası yazıyordu, ayın 10 unda yüklenmiş. Deniz bonus kullanıyorum.
  • fazlalık puanlar geri alınmadı sanırım. kullanalım değil mi?

• quote:

fazlalık puanlar geri alınmadı sanırım. kullanalım değil mi?

Alınmadı sıkıntı yok
  • Bedava bonusların son kullanma tarihi 20 Aralık...Yoksa geri alınacak...Haberiniz olsun...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bukalemun

25 + 20 + 2 TL yattı ve bunun 27 TL si BOŞ YOK kampanyasına ait bende 2,5 TL kadar puan vardı

49,5TL yi DÜN öğlen saatlerinden harcamım bugün halen 49.5 TL BONUS puanım hem banka - hem online sitede hemde POS makinesinde gözüküyor.

Harcarsam , sonradan -49.5TL ye düşerim ve silinmesine daha var diye bekliyorum. Olmazsa ! müşteri temsilcilerini arayacağım. GARANTİ BANKASI akıllanınca % 100 o parayı benden kesecektir bir şekilde çünkü. !!!!

Sakın kullanmayın. Aynı durum başıma geldi ve direkt bakiyenizi eksiye düşürüyorlar. Sıfıra çıkana kadar da hiçbir kampanyadan faydalanamıyorsunuz. Çünkü yatan yeni kampanya puanları da kullanılmadı olarak tekrar geri alınıyor. Sonsuz kısır bir döngü

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Bukalemun

25 + 20 + 2 TL yattı ve bunun 27 TL si BOŞ YOK kampanyasına ait bende 2,5 TL kadar puan vardı

Sakın kullanmayın. Aynı durum başıma geldi ve direkt bakiyenizi eksiye düşürüyorlar. Sıfıra çıkana kadar da hiçbir kampanyadan faydalanamıyorsunuz. Çünkü yatan yeni kampanya puanları da kullanılmadı olarak tekrar geri alınıyor. Sonsuz kısır bir döngü

koptum yaw mesajına, Sonsuz kısır bir döngü

• 10 TL hız bonusum vardı ben 20 si biliyordum ama 15 aralıkmış son tarih geri almışlar.
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.