Şimdi Ara

bonus OKUL kampanyası 500/50 bonus (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
120
Cevap
9
Favori
5.327
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: datox

quote:

Orijinalden alıntı: mmavcu

okula dönüş kampanyası sektörlerinin içinde akaryakıt yok ki, nasıl birleşsin?

Arkadaş market'le shell kampanyasından bahsetmiş sanırım. Evvelki market kampanyasında akaryaktı vardı 31 agustosa kadar bitende.

Bu okul'dan bahsetmiyorum.

ok, mantık karmaşasını gidermeye çalışıyordum:)
    teşekkürler bilgi için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: brak13

quote:

Orijinalden alıntı: kemal1414

şok market bonus üyesi mi ,bilen var mı ?

değil ise boşuna mesaj göndermeyeyim :)

Bonus puanlarını kullanildiğimize göre üyesine heralde

bende o şekilde düşünmüştüm ama emin olmak için sordum :)

gerçi bonus ortakları arasında geçmiyor ya neyse
  • Kitapyurdu.com da gecermı acaba :-)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mesaj attık talebiniz kayıt edilmiştir diyor. Ama akaryakıt olmaması cidden kötü olmuş. şimdi 2 market alışverişi yapsam 20 tl verir demi illahi 5 alışverişi tamamlamama gerekmez demi
  • Kampanya ya katıldım.....
  • kampanyaya katılım teyit sms geldikten ertesi gün FLO dan 102 TL değerinde tek çekim yaptım bonus k.kartıma ama 10 tl bonus kazandınız mesajı gelmedi. acaba üye değilmi FLO?
  • 40 TL oldu bile..

www.mavi.com üye işyeridir haberiniz olsun. Üst baş alırsanız. Avantajix'e de %5 iade :D + bonus + kartuş puan iyi oldu
  • Avansas üye işyerimi.
  • morhipo dan alışveriş yaptım 10 tl mesajı geldi.
  • Aynı gün, farklı garanti kartları ile (bende dün AMEX ve paracard oldu) kampanyadan faydalanılıyor

Ancak aynı kart ile olmuyor, ilkini kabul ediyor.

• alışverişten sonra "10 bonus kazandınız" gibi sms geliyor mu ? bana gelmedi ama garanti MH ile konuştum, problem yok diyorlar.
  • market içerigi görünmüyor önceden oldugu gibi, alkol alınabilr bence.bugün deniyeyim bakalım
  • kaptan69 kullanıcısına yanıt
    Market içeriği görünmediği için sigara da alınabilir......
    Not: Ben kullanmıyorum....
  • arkadaşlar garantinin okul kampanyasına katıldım.

dün morhipodan 100 lira üstü tencere aldım .bu alışverişinizden 10 lira bonus kazandınız diye msj geldi (halbuki tencere aldığım için beklemiyordum)

fakat
    bugun n11.comdan 100 lira üstü çanta tablet kılıfı gibi şeyler aldım. fakat bankadan mesaj gelmedi.(n11.com) kampanyaya dahil değil sanırım

bu hususta malumatı olan arkadaşımız varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: lideramca

morhipo dan alışveriş yaptım 10 tl mesajı geldi.

aynen bende dün tencere aldım morhipadan 100 tl üstü. Mesaj geldi 10 lira bonus kazandınız diye

bugün n11.com alışverişim oldu mesaj gelmedi.halbuki bonusa üye iş yeri hatta n11,in şuan 111lira bonus para kampanyası bile var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hadigatülverd -- 6 Eylül 2014; 14:04:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bkrbzk

quote:

Orijinalden alıntı: lideramca

morhipo dan alışveriş yaptım 10 tl mesajı geldi.

aynen bende dün tencere aldım morhipadan 100 tl üstü. Mesaj geldi 10 lira bonus kazandınız diye

bugün n11.com alışverişim oldu mesaj gelmedi.halbuki bonusa üye iş yeri hatta n11,in şuan 111lira bonus para kampanyası bile var

N11 üye işyeri ama diğer diye geçer
    World kampanyalarına ise dahildir ( 6 x 100 )

• Migros'ta deneyenler oldu mu acaba?

• anlamıyorum. okul mesajını gönderdim, katılımınız alınmıştır diye mesaj geldi, 4 gündür migrostan alışveriş yapıyorum 100 tl lik, ama hiç de mesaj gelmiyor bonus kazandınız diye..
  • ing den zaten hiçbir zaman mesaj gelmez ,biz alıştık yani :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaptan69

market içerigi görünmüyor önceden oldugu gibi, alkol alınabilr bence.bugün deniyeyim bakalım

metro market in MARKET içi kampanyası vardı ( 3 eylül de bitti ) 250 tl ye 25 tl ve 500 tl ye ( Tek çekim ) 50TL ( metro yazıp 3340 a SMS atılıyordu )

Ben hem teb hemde money bonus ile OKUL kampanyasına katılmıştım , buna da SMS gönderip ( normal de alkol aldık bir tekel bayi için ) katılım sağladım :))

Slipte tebrikler METRO 50tl bonus kazandınız bilgisi ve SMS ile tebrikler 10TL kazandınız bilgisi geldi.

akbank neo - akbank axess ve bonus un hem okul hemde METRO kampanyasına ikikez 500 tl ve 4 kez de 100 TL alış veriş yaparak katılmış oldum.

NOT: kez - kaçmaz - ucretsiz gibi şeylere zaten ayrıca SMS ile üye olmuştum.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.