Şimdi Ara

bonus OKUL kampanyası 500/50 bonus (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
120
Cevap
9
Favori
5.327
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şimdi migrostan geldim, bira, rakı aldım 110 tlik migrostan,10 tl kazandınız diye mesaj geldi, kaçmaz kampanyasıylada birleşiyor ordanda 20 tl gelecek iyi oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaptan69

şimdi migrostan geldim, bira, rakı aldım 110 tlik migrostan,10 tl kazandınız diye mesaj geldi, kaçmaz kampanyasıylada birleşiyor ordanda 20 tl gelecek iyi oldu

ben 5x100 yaptim mesaj gelmedi sadece 10 tl bonus kazandınız dedi her seferinde. 5x100 yaptıktan sonra bir 50 tl alışveriş yaptim . Bir 50 tl daha yapın 20 tl kazanın mesajı geldi.
  • kaptan69 kullanıcısına yanıt
    bu 20 tl nasıl kazanılıyor?
  • En son bu günlerde katılabilen var mı? Bir günde 2 ayrı yerden 100TL lık olsa kabul edilir mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birşey sorucam arkadaşlar, ben bonus ile 2 kez 100 yaptım, paracard ile 1 tane 100 yapsam 3 mü olacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: çaylaq

Birşey sorucam arkadaşlar, ben bonus ile 2 kez 100 yaptım, paracard ile 1 tane 100 yapsam 3 mü olacak

3 olacak

• Glamour3113 'e irşey sorucam arkadaşlar, ben bonus ile 2 kez 100 yaptım, paracard ile 1 tane 100 yapsam 3 mü olacak cevapında 3 yazmışsınız. peki bonus a ve paracarda 30 mu gelecek yoksa bonus 20 paracard 10 mu.
  • bim de 2 adet garanti bir adet yapikredi posu gordum.. 100 tl ye 4 adet hediye kart alayim deneyeyim dedim. gece 1 de morhipodan giyim alisverisi yapinca, yarina biraktim..

ayni gun farkli yerlerden yapilan 100 tl ve ustu alisverislerin bir tanesi mi ,hepsi mi gecerli?

bim in garanti posundan 100 tl cekip deneyen var mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nabiaga -- 13 Eylül 2014; 15:57:09 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ats2017

Glamour3113 'e irşey sorucam arkadaşlar, ben bonus ile 2 kez 100 yaptım, paracard ile 1 tane 100 yapsam 3 mü olacak cevapında 3 yazmışsınız. peki bonus a ve paracarda 30 mu gelecek yoksa bonus 20 paracard 10 mu.

Yazdığınız gibi gelir bonuslarınz, maximum 50 TL'ye kadar

• 4.alışverişimde Kipa'dan oldu.....Mesajda geldi....Toplam 40 TL.....
  • quote:

Orijinalden alıntı: lideramca

morhipo dan alışveriş yaptım 10 tl mesajı geldi.

morhipodan 3 taksitle aldım.. kamp. şartlarında ''tek seferde 100 tl'' denmiş.. acaba bu şart taksitli işlemler olmaz mı demek yoksa 50+50 iki ayrı işlem toplamda 100 de olsa bonus verilmez mi demek..
  • quote:

Orijinalden alıntı: nabiaga

quote:

Orijinalden alıntı: lideramca

morhipo dan alışveriş yaptım 10 tl mesajı geldi.

morhipodan 3 taksitle aldım.. kamp. şartlarında ''tek seferde 100 tl'' denmiş.. acaba bu şart taksitli işlemler olmaz mı demek yoksa 50+50 iki ayrı işlem toplamda 100 de olsa bonus verilmez mi demek..

tek çekim dememiş hocam tek sefer. yani kazanırsın bonusu
  • nabiaga kullanıcısına yanıt
    tek seferde 100 tl olunca 99.99 tl lik alışverişi dahi kabul etmez.tek seferde 100 ve üzeri olmalı.taksit farketmez.
  • FLO ' dan garanti POS dahil olmadı.

• n11 geçerli mi?

• 1.inci alışverişten sonra 4 kez daha yapın dedi.
    2.nci alışverişten sonra 3 kez daha yapın dedi.
    3.üncü alışverişten sonra yine 3 kez daha yapın dedi.
  • Hepsiburada'da bonus sitesinde program ortagı gözüküyor.. deneyen oldu mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nabiaga -- 19 Eylül 2014; 0:06:36 >
  • quote:

bim de 2 adet garanti bir adet yapikredi posu gordum.. 100 tl ye 4 adet hediye kart alayim deneyeyim dedim. gece 1 de morhipodan giyim alisverisi yapinca, yarina biraktim..

ayni gun farkli yerlerden yapilan 100 tl ve ustu alisverislerin bir tanesi mi ,hepsi mi gecerli?

bim in garanti posundan 100 tl cekip deneyen var mi?

evet bim. posundan alışverış yapıp bonus kazanan varmı. 2 ay önce bimden yaptıgım 3 alışverışin 1.ini üye işyerı saymış ikisini ne hıkmetse saymamıştı.
  • bana hiç mesaj gelmiyor market migros
  • quote:

Hepsiburada'da bonus sitesinde program ortagı gözüküyor.. deneyen oldu mu?

Hb dahilmi arkadaşlar bilen yokmu?

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.