Şimdi Ara

bonus OKUL kampanyası 500/50 bonus (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
120
Cevap
9
Favori
5.327
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • metinbestil M kullanıcısına yanıt
    ben mh aradım.mh temsilcisi hak verdi ve talep oluşturdu.pazartesi ogleden sonra neticelenir dedi.
  • iGaranti Paracard'ına okul kampanyasının puanları yüklenen var mı acaba?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben garanti mü?terisiyim ücretler yüzünden amex ve mastercard kk ile vadesiz hesaby kapadym. ?imdi igaranti reklam mesajy geldi.. ücretsiz her?ey diyor.. web sitelerinde de hiç ücret yok diyor 2016 yylyna kadar.. forumda arattym hep fyrsatlar çykyyor.. ana konu varsa biri linkini verir mi lütfen ? e?er yoksa da bi zahmet cevap yazsyn biri.. iphone uygulamasyny indirdim, giri? yaparken sizi igranti li yapalym my diye uyary çykty.. evet diyince otomatik olarak taahhüt vs yapar diye çekindin.. Kullanan varsa cevap verir mi lütfen ? uygulamadan hemen vadesiz hesap açyp sanal kart çykyyormu?, bankamatik karty da geliyormu?. Fakat zorunlu olarak kredi karty da yolluyor demi? birisi.. Y?in asly nedir?
  • tebbonus puanı yatan varmı?
  • teb ve şeker bonus yatan varmı?
  • Tebi halen bekliyoruz yatmadi.

• Bizim garanti bonus yatmış. Gömdük hemen migrosta. toplamda 80 TL birikti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi INDIGO -- 11 Ekim 2014; 18:24:08 >
  • benim n11 den 3 defa 100 tl üzeri market alışverişim oldu ancak bunlara mesaj gelmemişti,migrostan olmştu buuna 10 tl kazandın mesajı geldi sonucta 10 tl bonus yatmış şimdi n11 ler neden sayılmadı m.h yi aramalımıyım bilgi sahibi olanlar yazarsa sevinirim...
  • benimde 50tl yatmış bu ay kez ve kaçmazla 90 tl oldu benzin aldım, bonus aştı kendini aylardır
  • 55_42 kullanıcısına yanıt
    kampanya şartlarında "giyim, market, eğitim ve kırtasiye sektörlerinde" ifadesi var n11 diğer diye gözüküyor o yüzden sayılmaz mh'yi arasanızda bişey değişmez.
  • Shell + Hedef harcama ?
  • garanti 20tl yatmış.

bir sorum olacak. 16tl silinmeyen bonusum vardı +20 gelince 36 oldu.

ben şimdi 20 tllik bonustan alışverip yaparsam hangi bonusu kullanacak. silinen bonuslardan mı yoksa silinmeyenlerden mi?
  • ŞEKERBANK puanı yatan varmı arkadaşlar
  • Teb yatan var mi arkadaşlar

• quote:

Orijinalden alıntı: Ramses87

garanti 20tl yatmış.

bir sorum olacak. 16tl silinmeyen bonusum vardı +20 gelince 36 oldu.

ben şimdi 20 tllik bonustan alışverip yaparsam hangi bonusu kullanacak. silinen bonuslardan mı yoksa silinmeyenlerden mi?

Önce silinecek olan bonuslar kullanılır sonra kalanlar kullanılır.

Benim garanti bonus sadece 100 tl yerel bir marketten alışveriş yapmıştım 10 tl bonus gelmedi. kez ve kaçmaza katılmıştım onlarla birleşmediği içinmi olmadı acaba?
  • şekerbonustan haber var mı??
  • Teb hala yatan yok...
  • abank da yatırmadı.

• Teb msg geldi yatti diye

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.