Şimdi Ara

Bonus Piu (65. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.478
Cevap
92
Favori
158.221
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    İyi olmuş, sevindim Hocam.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • bu piuda numara degisikligini nasil yapabiliyoruz acaba ?

• promil06 P kullanıcısına yanıt

arayüzde yoksa garanti müşteri hizmetleri veya şube ile olur anca

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi victoribarbo -- 13 Eylül 2021; 23:36:4 >
  • victoribarbo kullanıcısına yanıt
    subeden degisse bile sikinti oluyormus galiba..musteri hizmetleri bakiyormu piuya acaba?

buradaki iletişim formu garantibbva'ya gidiyor. bonus yüklenmemesiyle ilgili mail attığımda sorunla ilgilendiler. muhtemelen bakıyorlardır telefonla da

https://www.bonuspiu.com.tr/bize-ulasin

Hocam gerek yok bilgi güncelleme kısmında var bende gecen gün ordan güncelledim.

Bonus Piu

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • arkadaş baktı sandım :D bankacılık uygulamalarında genelde tel no güncelleme arayüzden olmaz ama bunlar limiti düşük diye koymuşlar herhalde oraya :D

Yok var bazılarında tespit ettiklerim: iş bankası, ziraat, vakıf, qnb finansbank (mail ile) 5/6 aya kalmaz hepsine gelir :)

• Vakıfta cep telefonu değiştirme sadece şubeden yapılıyor. Emin misiniz mobil uygulamadan yapılabildiğine?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Marjinal01 kullanıcısına yanıt

arkadası her konuda duzeltmekten yoruldunuz bugun

• gelmemesi daha iyi olur. hadi bunlar limitli cüzdanlar ama bankalarda büyük paralar bulunabiliyor. sim kart kopyalanarak 3d smsi aşan tipler rahat rahat telefon numarası da değiştirir

• omer14 kullanıcısına yanıt
    😆 Yok canım estağfurullah, hata insana mahsus, hepimiz yapıyoruz. Hiç kimseyi düzeltmek haddime değil. De hiç farketmemiştim gece gece yazdığım 2 cevabın muhatabının da aynı kişi olduğunu, siz yazınca anladım, ilginç bir tesadüf. Amaç yanlış düzeltmek değil, iş yoğunluğundan bazen bazı şeyleri atlayabiliyorum, farklı bir gelişme olmuşsa onu teyit etmek amaçlı sormuştum.

• Marjinal01 kullanıcısına yanıt
    Bonus Piu

peki sagol hocam

• Yanlış mı hatırlıyorum yoksa değişmiş mi bilmiyorum. Ama şimdi yeni cep eklemeyi denedim Vakıf Mobil üzerinden, kabul etti. Umarım sms şifre iletimi için seçilebilir oluyordur bu yeni no. Çok tşk ederim.

Ekleme: Malesef yeni no eklense bile bu numara üzerinden kampanya katılımı yapılamıyor, muhtemelen sms şifresi de asıl noya gidecek yine. Yeni noya iletişim tercihi vermek istiyorum bu sefer de hata veriyor. Yani farklı no eklemenin hiçbir pratik faydası olmadı bana. En azından şimdilik. Ykb de bunların hepsini çok kolaylıkla yapabiliyoruz. Vakıf hep geriden geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marjinal01 -- 14 Eylül 2021; 13:11:30 >
  • Bonus Piu

hocam yeni numara yazinca bu hatayi veriyor bunu nasil cozebiliriz.

Baska hesapta kayıtlı mı bu numara?

• yok hocam degil..yeni numara..hatta baska tel noda denedim hic bir hesapta kayitli degildi ondada ayni hata verdi.

Valla ben değiştirdim ordan bi sıkıntı olmadı mh ile iletisime bi gecin böyle böyle diyin ne diyecekler

• Piu aynı gün aynı işyerini sayıyordu dimi?

• 
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.