Şimdi Ara

Bonus Piu (64. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.478
Cevap
92
Favori
158.221
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kesinlikle silme derim maximum mobilde m.para karti fazla actim sonra bakariz diye silip iptal ettim bi daha izin bile vermedi Allahtan fiziki 1 tane almış olduk

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: iSo-9001

Arkadaşlar bu hepsiburada kartla %5 puan genelde ay başından sonuna kadar olurdu. Alışveriş yapacaktım bakayım dedim 24-30 eylül diyor. Sizde bir yanlışlık olabilirmi

bu sorunun cevabını bilen yok mu ?

• alitaro A kullanıcısına yanıt
    Başlangıç 2020. 1 seneden uzun bir kampanya. Sorun ne anlamadım?

• quote:

Orijinalden alıntı: MKTR_AHMET

Başlangıç 2020. 1 seneden uzun bir kampanya. Sorun ne anlamadım?

Alışveriş yapacaktım bakayım dedim 24-30 eylül diyor. Sizce bir yanlışlık olabilirmi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alitaro -- 8 Eylül 2021; 15:16:11 >
  • Tarihi yanlış yazmışlar, alışveriş yapılabilir. %5 cashback geldi

• hayırlı forumlar , bu gün paracard üzerinden piu kartıma nakit gönderdim tam mesaj onaylama aşamasında hata verdi, sonra paracarda girip baktığımda para çekilmiş piu hesabımda da para yatmış gözüküyor ama bakiye sıfır, işlemlerde hata yok hepsi gözüküyor ama para sanal hesaba düşmemiş , bu şekilde bir problem yaşayan oldu mu arkadaşlar ? mh aradığımda gün sonunda bakiye gözükmezse şubeye gidin diyor  

• Beyler bir sey sorayım. Hepsiburada garantipay nasıl kullaniliyor? Ne mobilden ne pcden ödeme esnasında garantipay çıkmıyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pi

Beyler bir sey sorayım. Hepsiburada garantipay nasıl kullaniliyor? Ne mobilden ne pcden ödeme esnasında garantipay çıkmıyor?

Ödeme sayfasında dijital banka ödemeleri sekmesinden GARANTİPAY i seçiyorsunuz. Yada Kayıtlı kartınız varsa Ödeme aşamasında yeni kart sekmesine tıkladıktan sonra dijital banka ödemelerini seçiyorsunuz. Eğer cüzdana yükleme yapmak istiyorsanız burada garantipay ile maalesef yükleme olmuyor

• srkncal S kullanıcısına yanıt

Mesajınız üzerine şimdi denedim oldu. Yeni kart ekle demek lazımmış. Ne kadar saçma bir şey. N11 veya GittiGidiyor da direkt düğme var. 25 liradan olduk tuh Neyse bilgi için teşekkürler hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • an itibariyle karta 1250 lira yüklemem lazım. garanti bankası kredi kartımdan yükleyebiliyor muyum arkadaşlar?

hafta içi değil de şimdi yüklemek istiyorum. en hızlı nasıl olur. bkm express limitim doldu.

garanti bankası kredi kartım ve hesap kartım var.

• quote:

Orijinalden alıntı: alitaro

an itibariyle karta 1250 lira yüklemem lazım. garanti bankası kredi kartımdan yükleyebiliyor muyum arkadaşlar?

hafta içi değil de şimdi yüklemek istiyorum. en hızlı nasıl olur. bkm express limitim doldu.

garanti bankası kredi kartım ve hesap kartım var.

hesap kartıyla hesapta para varsa yükleme yapılabiliyor, ama limitler konusunda bilgim yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: iSo-9001

Tarihi yanlış yazmışlar, alışveriş yapılabilir. %5 cashback geldi

hocam hepsiburada cüzdana mı yükleme yaptınız yoksa normal alışveriş mi ?

bir de %5 cashback alışveriş sonrası anında geldi mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: alitaro

hocam hepsiburada cüzdana mı yükleme yaptınız yoksa normal alışveriş mi ?

bir de %5 cashback alışveriş sonrası anında geldi mi ?

Alıntıları Göster

Cüzdana yükleyince gelmez.

• yükleme yapılabiliyor diye biliyorum kredi kartıyla

• elfen_lied kullanıcısına yanıt
    Bende de benzer durum oldu. Şubeye gidin dediler. Şubeye gittim, epey de sıra bekledim.
    Sonra kız dedi ki: yatmış piu'ya. Sonra bir baktım gerçekten de yatmış.
    Yani bir-iki gün içinde kendinden yatıyor.

• alitaro A kullanıcısına yanıt
    Arkadaşın dediği gibi cüzdana cashback gelmiyo. Evet anında geldi %5

• Astforum A kullanıcısına yanıt

Aynen hocam demek ki bekleyince oluyor , bende durum şuydu benim şubeye git gel 50 km :) bende bekleyeyim dedim , sonuçlanmazsa nasıl olsa giderim yada telden tekrar şansımı denerim dedim , gün sonunu bekledim düzeldi .

• quote:

Orijinalden alıntı: victoribarbo

10 tl steam iadesi yatmayınca kayıt açtım. maili 2 ya da 3 gün içinde yanıtlamışlar. steam üzerinden cüzdan kodu alımına bonus yatmıyormuş onu öğrendim. müşteri memnuniyeti adına 20 tl yatırdılar. bonusu yatmayan varsa kayıt açtırabilir

https://www.bonuspiu.com.tr/bize-ulasin

piu iade konusunda temiz. geçen gün ty cüzdana bakiye attım hesaptan düştü ama cüzdana geçmedi. işlemin muhasebeleşmesini bekledim bir gün. ertesi gün hesap hareketlerinde iade olarak gözüktü. 3 gün sonra da param geri yattı

• 
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.