Şimdi Ara

Bonus Piu (63. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.478
Cevap
92
Favori
158.221
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Açıkcası eşimin hesabı olduğuna uğraşmadım benimde 20 küsür liraydı.Başvurdum aradı bayanın biri aptal aptal sorular sordu , neymiş eşimin bankaya kayıtlı bilgisi olmadığı için bankaya gidip hesap açtırıp bilgilerini güncellemesi gerekliymiş.Eşimi de uğraştırmak istemedim.Kendi iadelerimin de tutarları düşüktü.

Bu ön ödemeli uygulamalarda iade ler hep sıkıntı zaten hangi konuya baksam sıkıntı var. Tosla ve paycell özelllikle başı çekiyor.Bu ön ödemeli uygulamalar aslen çocuklar için ancak puan kazanımları çok diye kullanıyoruz işte ama kesinlikle güvenilip büyük meblağlar yüklenmez ve harcanmaz.

• Android Chrome sorunsuz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10 tl steam iadesi yatmayınca kayıt açtım. maili 2 ya da 3 gün içinde yanıtlamışlar. steam üzerinden cüzdan kodu alımına bonus yatmıyormuş onu öğrendim. müşteri memnuniyeti adına 20 tl yatırdılar. bonusu yatmayan varsa kayıt açtırabilir

https://www.bonuspiu.com.tr/bize-ulasin

Bonus Piu

Bonus Piu

• Cep numaramı değiştirdim, şubeye gidip güncelledim fakat Bonus piu ya giremiyorum, şubedeki piu ne diyor müşteri hizmetleri kayıt açtı ama.donen kimse olmadı.

3d SMS gelmiyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İadeler geldi

• İçinde 20 TL Bonus bulunan bir Bonus Piu kartını "Tekrar Kart İstiyorum" seçeneği ile yenilesem eski kartın içindeki Bonus puan yeni karta geçer mi?

Dört tane Piu kartım var. Üçünün içindeki puanları Altungold'da harcayabiliyorum ama birindekini harcayamıyorum. Her seferinde aynı kart "Tam doğrulama hatası" şeklinde bir hata veriyor. CVV kodu "000"dan oluşuyor. Muhtemelen bu yüzden doğrulama hatası veriyor.

• Ben yaptım geçti. Ama piunun sağı solu belli olmuyor. @Bilen Biri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi agritux -- 3 Eylül 2021; 13:47:9 >
  • Suan oyun kampanyası var mı ? Hiç göremedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bonus Piuwww.bonuspiu.com.tr
    Bonus Piu ile dijital oyun ve müzik platformlarında yapacağın her ödemeye %20, toplam 20 TL bonus! | Bonus Piu
    https://www.bonuspiu.com.tr/kampanyalar/bonus-piu-dijital-oyun-muzik-platformu-bonus-kampanyasi
  • Arkadaşlar fiziksel kartı nasıl alabiliriz.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • egitimtube kullanıcısına yanıt
    Alamazsın

• Peki bonusları nasıl harcıyacaz

• egitimtube kullanıcısına yanıt

online olarak çeşitli sitelerde. ben altungolddan altın alıyorum mesela bonuslarla.

arkadaşlar geçen yerlerle ilgili bir şey danışmam gerekiyor. aklımda bir yer var ama açıktan yazmak istemiyorum. pm atar mısınız donanımlı ölücü kardeşlerim :d

• garanti hesabından bu kart direkt alınamıyormu ? illa sitesindenmi basvuru olacak ?

• texmo kullanıcısına yanıt

başvuru yapmıyorsunuz. siteye kaydolun 4 kart açın işlem tamamdır

https://www.bonuspiu.com.tr

• Arkadaşlar bu hepsiburada kartla %5 puan genelde ay başından sonuna kadar olurdu. Alışveriş yapacaktım bakayım dedim 24-30 eylül diyor. Sizde bir yanlışlık olabilirmi
    Bonus Piu Bonus Piu

• arkadaşlar 4 adet piu kartım var... kartları iptal edip ve  HB piu karta çevirmek istiyorum.... böyle bir şey olabiliyor mu???

• E-ticaret kampanyası yeniden başlamış,6-12 Eylül arasında geçerli

• mx0131 kullanıcısına yanıt

evet

• mx0131 kullanıcısına yanıt

evet ama toplamda 10 kere kart oluşturabiliyorsun, 10 olduğunda yeni kart oluşturmana izin vermiyor. daha önce sil/oluştur yapmadıysan yapabilirsin yoksa sayıyı takip etmen lazım

• 
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.