Şimdi Ara

Bonus Piu [ANA KONU]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Garanti bankası'da Tosla, Papara benzeri bir oluşuma girmiş. Şu an inanılmaz kampanyaları yok, açıkçası iGaranti'de attığı kazıktan sonra ne kadar tercih edilir bilmem ancak konusunun bulunmasında fayda var.

Şu anlık fiziksel kart gönderimi yok sadece sanal kart mevcut. Website üzerinden hemen üyelik açılabiliyor.

Bonus Piu [ANA KONU]
    https://www.bonuspiu.com.tr/

Kampanyalar :
    www.bonuspiu.com.tr
    Bonus Piu ile tek seferde yapacağınız 100 TL ve üzeri harcamaya 10 TL bonus! | Bonus Piu
    https://www.bonuspiu.com.tr/kampanyalar

Yapacağın toplam 100 TL ve üzeri harcamaya 10 TL'lik hoş geldin bonusu!

Bonus Piu ile online yemek siparişlerine toplam 25 TL bonus!

Dijital dizi ve film platformlarında yapacağınız her ödemeye %20, toplam 20 TL bonus!

Dijital oyun ve müzik platformlarında yapacağınız her ödemeye %20, toplam 20 TL bonus!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Broon -- 29 Eylül 2020; 12:31:58 >

• İGaranti yi GarantiOne yaptı sonra hepsini kapattı. şimdi de piu, bunuda 1 yıl sonra kapatır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hazinem33 H kullanıcısına yanıt
    hocam hiç olmadı 100e 10 u kullanıp bir daha yüzüne bakılmaz. Ben garantiye hiç güvenmiyorum bu konuda, insanları kandırmaya yönelik davranışlarda bulundu hep
  • Maksimum 1-2 sene ömrü olan oluşum. Garanti Bankası inatla bu kesime yaranma çabaları içinde ancak bu işi beceremiyorlar. Kaymağını yiyip ardından kullanmayın.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bugün 104 liralık Hepsiburada alışverişi yaptım kartı açarken Hepsiburada piu bonus kart seçtim bu kartta 100 lira üzeri %5 Hepsiburada bonusu vermesi gerekiyor.

Mesaj da geldi kazandınız diye ama kullanılabilir firma bonusuna bakıyorum yok.

Garanti kartlarına yüklenmiştir belki diye baktım onlarda da yok.

Nerede ve ne zaman bu garanti piu Hepsiburada %5 bonus?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yurtdisi oyun 250 TL lik oyun ödemesi karşılığında 50 TL kazan kampanyası kapsamındaki platformlar hakkında bilgisi olan var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.