Şimdi Ara

Bonus Piu Kampanyaları Ana Konu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
16
Favori
1.217
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilindiği üzere Bonus Piu da Garanti Bankasının Toslası denebilir. Maalesef şu an sadece sanal kartı var ve mobil uygulaması yok.

Güzel birkaç kampanyası var elimden geldiğince güncel tutmaya çalışacağım ancak güncel kampanyalara göz atmak isterseniz şurdan gidebilirsiniz.

İşin güzel tarafı kampanyalar kart bazında yani 4 kere(max kart sayısı) faydalanabilirsiniz her kampanyadan. Kampanya şartlarına ve detaylarına linklerinden ayrıca ulaşabilirsiniz.

En çok beğendiklerimden en az beğendiğime göre tüm kampanyaları sıralıyorum;

1. İstegelsin 125/30 Bonus(bir de kod kullanırsanız 125tl öderseniz 155/60 oran oluyor.) link
    2. 100tl ve üzeri ilk alışverişe 10tl bonus (sektör şartı yok 100tl üstü olsun yeter) link
    3. Hepsiburada 100tl üstü alışverişlere %5 bonus(gördüğüm kadarıyla max limit yok ancak kart max limiti 750tl) link
    4. Turkcell.com.tr 75tl üstü 10 bonus toplam 20tl bonus link
    5. Defacto.com.tr 100/15 bonus (defacto indirimleriyle birleştirilse güzel) link
    6. Sephora.com.tr 400/75 bonus (marka hakkında bilgim yok) link
    7. Ucuzabilet.com 200/30 bonus link
    8. Dijital film/dizi/müzik/oyun platformlarında %20 bonus(üst limit film/dizi için 20, müzik/oyun için 20 bonus olmak üzere 40 bonus)
    9. Online Yemek Siparişlerine 50/5 toplam 25 bonus (malum her yer kapandı iyi olabilir yemeksepeti dahildir %99) link
    10. Gittigidiyor.com 150/15 bonus link
    11. Oxxo.com.tr 150/20 bonus link

Keşke bankalar bu tür kampanyaları banka müşterilerine de sunsa, umarım işine yarayan olur. Her ay başı birçok kampanya yenilenir lütfen sürelerini kontrol edin harcama öncesi linklerden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CengizGurkan -- 22 Kasım 2020; 16:54:26 >

• Sağ ol

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bonus u da bi harcayabilseydik..

• mrtsrky45 M kullanıcısına yanıt

Asıl karta yüklenmiyor mu Bonus?

• Bugün 104 liralık Hepsiburada alışverişi yaptım kartı açarken Hepsiburada piu bonus kart seçtim bu kartta 100 lira üzeri %5 Hepsiburada bonusu vermesi gerekiyor.

Mesaj da geldi kazandınız diye ama kullanılabilir firma bonusuna bakıyorum yok.
    Garanti kartlarına yüklenmiştir belki diye baktım onlarda da yok.

Nerede ve ne zaman bu garanti piu Hepsiburada %5 bonus?

• problemli galiba. birkaç ay önce kayıt olduk, harcama yapıcam 3d de hata veriyor, masterpass a eklenmiyor. altungold da başka banka posu seçince parayı kurtarabildim. 10tl bonus yüklenmiş harcamak mümkün değil, 3d de hata veriyor. bonus posu ile ödeme yapamıyorken, başka banka posu ile ödeme yapabiliyorum  

• pudinkk kullanıcısına yanıt

Hocam sanırsam birkaç gün sonra yükleniyor öyle duymuştum emin değilim ama.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • AÇILIN-BEN-MÜHENDİSİM kullanıcısına yanıt

Evet hocam tam olarak oturmamış sistemi anladığım kadarıyla.

• quote:

Orijinalden alıntı: AÇILIN-BEN-MÜHENDİSİM

problemli galiba. birkaç ay önce kayıt olduk, harcama yapıcam 3d de hata veriyor, masterpass a eklenmiyor. altungold da başka banka posu seçince parayı kurtarabildim. 10tl bonus yüklenmiş harcamak mümkün değil, 3d de hata veriyor. bonus posu ile ödeme yapamıyorken, başka banka posu ile ödeme yapabiliyorum  

O da ilginç bir hataymış, sadece altungold mu böyle yoksa başka yerlerde de durum böyle mi hocam?

Ben dün akşam Hepsiburada piu kartı ile yaptım , en azından para yükleme işlemlerini biraz kolaylaştırmalari lazım, mesela senin garanti kartın yoksa haftasonu işin yaş.

• quote:

Orijinalden alıntı: pudinkk

O da ilginç bir hataymış, sadece altungold mu böyle yoksa başka yerlerde de durum böyle mi hocam?

Ben dün akşam Hepsiburada piu kartı ile yaptım , en azından para yükleme işlemlerini biraz kolaylaştırmalari lazım, mesela senin garanti kartın yoksa haftasonu işin yaş.

Alıntıları Göster

bonus üye işyerinde kullananmadım, üye iş yeri değilse 3d kod geliyor. masterpass a ekletmiyor kartı da

• AÇILIN-BEN-MÜHENDİSİM kullanıcısına yanıt
    Aşırı ilkel kaldı 15 gün önce kayıt oldum biraz olsun gelişir bir kıpırdama görürüm belki dedim ama öksüz evlat gibi bir şey olacak sanki

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • yapı kredinin ölü doğan NUVO mu neydi o ilkellikle bu bonus PİU da sakat doğmuş

bir türlü yürüyemeyecek mi ne

aman sende bi eksik piu kalsın

paralar suyunu çekti zaten

• 4 gündür %5 hepsiburada bonus bekleniyor bakalım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.