Bilindiği üzere Bonus Piu da Garanti Bankasının Toslası denebilir. Maalesef şu an sadece sanal kartı var ve mobil uygulaması yok. Güzel birkaç kampanyası var elimden geldiğince güncel tutmaya çalışacağım ancak güncel kampanyalara göz atmak isterseniz şurdan gidebilirsiniz. İşin güzel tarafı kampanyalar kart bazında yani 4 kere(max kart sayısı) faydalanabilirsiniz her kampanyadan. Kampanya şartlarına ve detaylarına linklerinden ayrıca ulaşabilirsiniz. En çok beğendiklerimden en az beğendiğime göre tüm kampanyaları sıralıyorum;
Keşke bankalar bu tür kampanyaları banka müşterilerine de sunsa, umarım işine yarayan olur. Her ay başı birçok kampanya yenilenir lütfen sürelerini kontrol edin harcama öncesi linklerden. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CengizGurkan -- 22 Kasım 2020; 16:54:26 > |
Bonus Piu Kampanyaları Ana Konu
-
-
Sağ ol
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bonus u da bi harcayabilseydik..
Asıl karta yüklenmiyor mu Bonus?
Bugün 104 liralık Hepsiburada alışverişi yaptım kartı açarken Hepsiburada piu bonus kart seçtim bu kartta 100 lira üzeri %5 Hepsiburada bonusu vermesi gerekiyor.
Mesaj da geldi kazandınız diye ama kullanılabilir firma bonusuna bakıyorum yok.
Garanti kartlarına yüklenmiştir belki diye baktım onlarda da yok.
Nerede ve ne zaman bu garanti piu Hepsiburada %5 bonus?
problemli galiba. birkaç ay önce kayıt olduk, harcama yapıcam 3d de hata veriyor, masterpass a eklenmiyor. altungold da başka banka posu seçince parayı kurtarabildim. 10tl bonus yüklenmiş harcamak mümkün değil, 3d de hata veriyor. bonus posu ile ödeme yapamıyorken, başka banka posu ile ödeme yapabiliyorum
-
Hocam sanırsam birkaç gün sonra yükleniyor öyle duymuştum emin değilim ama.
-
Evet hocam tam olarak oturmamış sistemi anladığım kadarıyla.
-
quote:
Orijinalden alıntı: AÇILIN-BEN-MÜHENDİSİMproblemli galiba. birkaç ay önce kayıt olduk, harcama yapıcam 3d de hata veriyor, masterpass a eklenmiyor. altungold da başka banka posu seçince parayı kurtarabildim. 10tl bonus yüklenmiş harcamak mümkün değil, 3d de hata veriyor. bonus posu ile ödeme yapamıyorken, başka banka posu ile ödeme yapabiliyorum
O da ilginç bir hataymış, sadece altungold mu böyle yoksa başka yerlerde de durum böyle mi hocam?
Ben dün akşam Hepsiburada piu kartı ile yaptım , en azından para yükleme işlemlerini biraz kolaylaştırmalari lazım, mesela senin garanti kartın yoksa haftasonu işin yaş.
quote:
Orijinalden alıntı: pudinkkO da ilginç bir hataymış, sadece altungold mu böyle yoksa başka yerlerde de durum böyle mi hocam?
Ben dün akşam Hepsiburada piu kartı ile yaptım , en azından para yükleme işlemlerini biraz kolaylaştırmalari lazım, mesela senin garanti kartın yoksa haftasonu işin yaş.
Alıntıları Gösterbonus üye işyerinde kullananmadım, üye iş yeri değilse 3d kod geliyor. masterpass a ekletmiyor kartı da
-
Aşırı ilkel kaldı 15 gün önce kayıt oldum biraz olsun gelişir bir kıpırdama görürüm belki dedim ama öksüz evlat gibi bir şey olacak sanki
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
yapı kredinin ölü doğan NUVO mu neydi o ilkellikle bu bonus PİU da sakat doğmuş
bir türlü yürüyemeyecek mi ne
aman sende bi eksik piu kalsın
paralar suyunu çekti zaten
-
4 gündür %5 hepsiburada bonus bekleniyor bakalım.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X