Şimdi Ara

Bonus Puanla Akaryakıt Alınabilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
1
Favori
2.200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Özellikle garanti bankasını çokça kullandığım için baya bonus birikiyor. Şimdi de 115 lira olmuş. Opet, Shell veya bunlara benzer güvenilir firmalardan herhangi birinde bonus puan kullanabiliyormuyuz?

• Garanti POS'u varsa kullanabilirsiniz.
  • Opet'te kullanabilirsiniz. Ben kullanıyorum, garanti posu olmayan Opet'e denk gelmedim henüz.
    Diğerlerini bilmiyorum.
  • Hemen hemen tüm istasyonlarda kullanabilirsiniz. Siz yine garantiye alın pompaya yanaşın gidin içeriye puanı çektirin daha sonra yakıtı alın. Pos arızalı / yok falan derler puan varken para vermiş olmayın.
  • eyvallah çok teşekkür ederim. işin açıkçası ümidim yoktu akar yakıtta kullanabileceğime ama ilk mazot almaya gittiğimde deneyeceğim.
  • Tabiki kullanabilirsiniz. Ancak kartı görevliye verirken uyarın puanlardan çekmesi konusunda. Yoksa otomatiğe bağlamışlar, direkt atlıyorlar puanları. Sizin özellikle belirtmeniz lazım.
  • Cesc_ kullanıcısına yanıt
    her garanti olan iş yerinde kullanılamayabiliyor. mesela biz çekemiyoruz iş yerimizde garanti posu olmasına rağmen. ondan ötürü tereddüt etmiştim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Şimdi shell'in bana yakın olan şubesini aradım(Eskişehir Ogü tarafında ki) kullanılabiliyormuş.

Ayrıca aynı gün opete gittim. Orada kullandım. Opettede problem yok. Daha sonra arama yapacak olan arkadaşlara bilgi olsun.
    İlgi ve bilgi veren herkese tekrardan çok teşekkür ederim sağolun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hhmercan -- 2 Mart 2015; 11:11:56 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.