Şimdi Ara

Bonus Shell Kampanyası Aldatmacası

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
802
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bonus'un Shell Kampanyasına katıldım. 4 defa 100 TL'lik yakıt alınca 25 TL Bonus verecekler sözde(!) Üçüncü 100 TL'lik yakıt alımını yaptıktan sonra "100TL daha bir harcama daha yap 25TL kazan" mesajı geldi ertesi gün aynı istasyondan yine 100Tl'lik akaryakıt aldım ve Tekrar "100 TL'li,k bir yakıt daha al 25 TL kazan mesajı geldi." Müşteri hizmetlerini aradım baktılar evet almışsınız ilgili birimlere iletelim dediler. Ondan sonra ses yok. Bir kaç gün sonra yine aradım müşteri hizmetlerini 3. aldığınız yakıt kampayaya dahil değil onay kodu yok gibi safsatalar uyduruyorlar. 4. ile aynı yerden aldım isterseniz ekstreme bakın diyorum hiç oralı olmuyorlar. Anlayacağınız Garanti gibi bir banka kampanya yapıyoruz diye karttan harcama yaptırıp sonra vermesi gereken Bonus'un üstüne bir güzel yattı. Siz siz olun bu kandırmacalara gelmeyin.
     Bonus Shell Kampanyası Aldatmacası

• ödemeye ilişkin sliplerin duruyor ise kontrol edin garanti pos'un dan mı geçmiş yoksa farklı postan mı ? genelde üye işyerileri üç kağıt yapıyor farklı poslardan geçirerek.
  • şikayet vara yaz. garantide kimsenin bonusu kalmaz. bana da bir kere eksik yatırmışlardı. sonra fazladan yatırdılar. geri de almadılar.
  • Hocam garanti kampanyalarına yeni mi katılıyorsunuz. Ben bunca zamandır katılıyorum senin dediğin defalarca başıma geldi ve puanlarım yüklendi. Sorun birgün önce yaptıgınız alışveriş hala provizyonda beklediği için Müşteri hizmetleri de bu işi bilmiyor ki arayınca saçmalamaları normal

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dragon Fighter -- 15 Ekim 2015; 15:03:05 >
  • dr_kofret kullanıcısına yanıt
    şikayetimvar yaz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha önce de Garanti kampanyalarına katıldım ama böyle bir sorun yaşamamıştım. Garanti POS'undan geçtiler zaten geçmeseler o mesaj gelmezdi diye düşünüyorum. Ben de sıkıtnı olmaz diye düşündüm çağrı merkezini aradım ama olumsuz dönüş yapınca kızdım zaten. Şikayet Var'a da yazdım burasıyla eşzamanlı olarak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dr_kofret

Daha önce de Garanti kampanyalarına katıldım ama böyle bir sorun yaşamamıştım. Garanti POS'undan geçtiler zaten geçmeseler o mesaj gelmezdi diye düşünüyorum. Ben de sıkıtnı olmaz diye düşündüm çağrı merkezini aradım ama olumsuz dönüş yapınca kızdım zaten. Şikayet Var'a da yazdım burasıyla eşzamanlı olarak.

Hocam boşuna velveleye vermişsin ortalıgı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • dr_kofret kullanıcısına yanıt
    Bu bonuslar zaten 21 ekimde yuklenecek..yuklenmezse ararsın yuklerler panik yapmaya gerek yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dün Haklı Müşteri Hattı arayarak Bonus'un yükleneceğini söyledi. Boşuna velveleye vermedim, velveleye verdiğim için Bonus'u tekrar yükleyeceklerini söylediler. Çağrı merkezi Bonus'un yüklenmeyeceğini söylemişti. Demek ki alman gerekeni almak için illa Şikayet Var'a yazmak gerekiyormuş Çağrı merkezini aramak boşunaymış.
  • hocam sen bilirsin ama bu işlerde bonus yüklenme tarihi geldiğinde yüklenmezse o zaman şikayet edersin. Sen slipteki yazıyı fazla ciddiye almışsın. Dediğim gibi senin başına gelen şey benim onlarca kez başıma geldi. Eğer yaptıgın harcamadan eminsen slipteki bir kere daha şu kadar alışveriş yapın yazmasına aldırmayacaksın. Bir dahakine sakin ol panik yapma bekle günü geldiğinde yatıyor mu yatmıyor mu
  • bende bonustan değilde shell den şikayetçiyim.. shell smart kart ı kasada kullanamıyormuşuz da pompada söyleyecekmişiz bundan da kullacaksın diye ya değilse olmuıyor muş ya arkadaş ben yakıtı alırım, gider kasada işimi hallederim orda puanı söylemek zorunda mıyım. böyle hizmet olmaz. shelli beğenmedim hizmetini..
  • alarma A kullanıcısına yanıt
    Kampanya olmasa Shell'i ben de sevmiyorum. Opet'i tek geçerim! 2 kardeş aynı gün aynı arabayı aldık kardeşim hep opetten aldı ben hep Shell'den benim arabanın rölanti sesi onunkinin iki katı gürültülü çalışıyor. Ve aramızdaki tek farkyakıt aldığımız istasyon. O günden beri Opet alıyorum ben de.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.