Şimdi Ara

Maximum Kart ile 3x100 Akaryakıt Alışverişine 20 Tl Maxipuan

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
2
Favori
1.459
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Uzun yola çıkacaklar için fırsat olabilir.

Kampanya Detayları:

1- Kampanyadan yararlanılabilmesi için akaryakıt sektöründe yer alan Maximum anlaşmalı işyerlerindeki Maximum POS cihazlarından tek seferde ve farklı günlerde 100 TL ve üzeri tutarda 3 peşin alışveriş yapılması gerekmektedir.
    2- Kampanya süresince kampanyaya katılmak isteyen müşterilerin "KAMPANYA" yazıp, boşluk bırakarak, harcama yapılan/yapılacak kartın son 6 hanesiyle birlikte, Banka sisteminde kayıtlı cep telefonu numaralarından 4402'ye SMS göndermesi gerekmektedir.
    3- Kampanya kaydı için atılan SMS’ler operatörlerin kendi tarifesi üzerinden 1 kısa mesaj olarak ücretlendirilecektir.
    4- SMS katılımı için, gönderim yapılacak cep telefonu numarasının Bankamız sisteminde harcama yapılan kartın bağlı olduğu müşteri numarasına tanımlı olması gerekmektedir.
    5- İlave MaxiPuan'lar kampanya bitiminden itibaren 7 işgünü içerisinde kartlara yüklenecektir.
    6- Ziraat Maximum Kart sahiplerinin kampanyaya katılabilmeleri için banka sisteminde kayıtlı cep telefonu numaralarından "KAMPANYA” yazıp boşluk bırakarak harcama yapılan/yapılacak kartın son 6 hanesi ile beraber 4747'ye SMS göndermeleri gerekmektedir.
    7- Kampanya Maximum özellikli POS cihazlarından gerçekleştirilen peşin işlemlerde geçerlidir.
    8- Kampanya kapsamında yüklenen ilave MaxiPuan’lar geri alınmayacaktır.
    9- Aynı gün yapılacak harcamalardan sadece bir tanesi kampanyaya dahil edilecektir.
    10- Maximum Aidatsız Kart, İş’te Üniversiteli Aidatsız kredi kartı, Şirket Kredi Kartı, Vadematik Ticari Kart ve MaxiPuan kullanılarak yapılan alışverişler kampanya kapsamında değerlendirilmeyecektir.
    11- Kampanyadan MercedesCard ve Maximiles ile de yararlanılabilir. Maximiles ile kazanılan MaxiPuanlar MaxiMil'e dönüştürülemez ve Avans MaxiMil kapatmakta kullanılamaz.
    12- Kampanya kredi kartı bazında değil, müşteri bazındadır. Bir müşteri kampanyadan en fazla 1 kere yararlanabilecek ve kampanya kapsamında en fazla 20 TL ilave MaxiPuan kazanabilecektir.
    13- Maximum Kart ve Maximiles'ı bulunan müşterilerin kazandıkları ilave MaxiPuan tutarları kampanya kapsamında en son kullandıkları kartlarına yüklenecektir. Maximum Kart'a yüklenen MaxiPuanlar Maximum Kart ile, Maximiles'a yüklenen MaxiPuanlar Maximiles ile kullanılmalıdır.
    14- Bankamatik Kartı ile yapılan alışverişler de kampanyaya dahildir. Kampanyadan puan kazanılması için tüm alışverişlerin Bankamatik Kartı ile veya İş Bankası Maximum Kart ile veya Ziraat Maximum Kart ile yapılması gerekmektedir. Bankamatik Kartı ile kampanyaya katılmak için SMS katılımına gerek bulunmamaktadır.
    15- Kampanya kapsamında Ziraat Maximum Kart ve İş Bankası Maximum Kart ile yapılan alışverişler birleştirilememektedir.

http://www.maximum.com.tr/TR/kampanyalar/kampanya-ayrintilari/Sayfalar/kampanya-ayrintilari.aspx?CampaignName=Akaryak%C4%B1t+20+TL+Maxipuan+Kampanyas%C4%B1&IdCampaign=MzM1-ISB

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ufradirisi01 -- 16 Temmuz 2014; 19:39:50 >

• iftara yakın olduğundan ötürü görmüyor olabilirim ama tarih belirtilmemiş sanırım.

16-31 temmuz tarihleri arasında..

pek işe yaramaz gibi.
  • RAMAZAN kampanyasinda akaryakit olayi var miydi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yüklenen puanlar geri alınmayacaktır yazıyor,oruç oruç ben mi yanlış görüyorum yoksa?
  • quote:

Orijinalden alıntı: boncuk82

yüklenen puanlar geri alınmayacaktır yazıyor,oruç oruç ben mi yanlış görüyorum yoksa?

• Maximum anlaşmalı akaryakıt istasyonlarından 16-31 Temmuz 2014 tarihleri arasında Maximum Kart’ınızla tek seferde ve farklı günlerde yapacağınız 100 TL ve üzeri 3. peşin akaryakıt ya da otogaz alışverişine 20 TL MaxiPuan!

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben pocelliyim litrede 12 kuruş indirimim var bu tip kampayalarla birlesince avantajli oluyor.Hemen hemen her petrol ofisi bayisinde maximum posu var.Puanlarin geri alinmayacak olmasi guzel ama tarih araligi kisa bu kotu iste.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hemen 300 liralık akaryakıt alayım is bankasi cebime corba parasi koyacakmis

• maximum anlaşmalılar hangileri ki
  • 70 liraya fulleniyor araba nasıl yapsak acaba
  • zotacing kullanıcısına yanıt
    Bazı istasyonlar fiş veriyor daha sonra alıyorsun benzini, önce çektir sonra al hesabı, ben öyle yapıyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 747 yerine 532li numara yok mu ya :( bayramda illa yola çıkacaz 300 liralık alırım :D
  • 300 liralik benzin cogu aracin deposunu anca doldurur. Insanlardaki mantigi cozemiyorum, birak 15 i 3 gunde al doldur deponu. 20-30 lira doldurunca araba daha mi az yakiyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kursatowen

747 yerine 532li numara yok mu ya :( bayramda illa yola çıkacaz 300 liralık alırım :D

+90 (532) 752 22 02 mesai saati icinde deneyin.

• quote:

Orijinalden alıntı: jujuuu

300 liralik benzin cogu aracin deposunu anca doldurur. Insanlardaki mantigi cozemiyorum, birak 15 i 3 gunde al doldur deponu. 20-30 lira doldurunca araba daha mi az yakiyor ?

20 Lira vermek 300 e göre kolay

• quote:

Orijinalden alıntı: karti

quote:

Orijinalden alıntı: kursatowen

747 yerine 532li numara yok mu ya :( bayramda illa yola çıkacaz 300 liralık alırım :D

+90 (532) 752 22 02 mesai saati icinde deneyin.

sağolun Hocam :)
  • İyi olsu bu kampanya benim arabanin depo zaten 380 tl ye doluyor fulleyecektim artik parca parca alirim.

• Haber veren arkadasa tesekkurler :)

• 10010001 kullanıcısına yanıt
    Petrol Ofisi istasyonlarinin çoğu maximum kartla anlaşmalidir.Ama yakit almadan mutlaka sorun.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.