Şimdi Ara

Maximum Kart ile 3x100 Akaryakıt Alışverişine 20 Tl Maxipuan (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
2
Favori
1.464
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hangi istasyona girsem hepsinde bir sürü pos cihazı. ortak pos da vardır belki. en iyisi maximum anlaşması olup olmadığını sormak ve maximum posundan çekimin yapılmasını istemek.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben alirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bankamatik kartı dahil
  • quote:

Orijinalden alıntı: Foxxly

quote:

Orijinalden alıntı: jujuuu

300 liralik benzin cogu aracin deposunu anca doldurur. Insanlardaki mantigi cozemiyorum, birak 15 i 3 gunde al doldur deponu. 20-30 lira doldurunca araba daha mi az yakiyor ?

20 Lira vermek 300 e göre kolay

Tamam ama 20 lira uzerinden kampanya hic bir zaman olmadi. Eger 30 X 3 e yani 90 liraya 20 lira verilmeli dense ,anlamsiz bir beklenti olarak bulsam da bir mantigi var derim

Ama zaten 300 lira totalde harcanacaksa ve bu urun bayatlamayan er gec tuketilecekse hangi periyotlarla kac kerede ne kadar zaman icinde alinacaginin cok fazla onemi yok

Eger bu miktarda benzini 45 gunde harcayacaksan ve 15 gunde almak zorunda birakiliyorsan, bir baska bakis acisi ile geri kalan 30 gun benzin almayacaksin demektir.

Sadece ve sadece odeme kalibiyeti acisindan fark dogurur surenin kisa olmasi ama ornegin sure 30 gun olsaydi da cogu kisinin yine ne zaman alinirsa alinsin ayni ekstresine binecektir total 300 TL

• Arkadaşlar kavga nin gereği yok ne yapiyorum gidip opet ten 3X100 cektirip 100 er tl lik fisler aliyorum - edit alacak fisi

Bu fisleri sokagimdaki komsulara dagitiyorum komsular 3X100 u yapmis oluyor aybasinda tikir tikir parami veriyorlar 20 tl bana kaliyor Allah bereket versin

• 00:30'da 100 TL mazot aldım 1 saat sonra sms attım kabul ederler mi acaba?
  • Şu maximumun pintiliği öldürecek beni .
  • Benim maximum kartimdan kart kullanim aidati kesilmiyor. Ben yararlanamayacakmiyim simdi bu kampanyadan

• quote:

Orijinalden alıntı: simonmc

00:30'da 100 TL mazot aldım 1 saat sonra sms attım kabul ederler mi acaba?

Evet 3 kere aldiktan sonra bile kampanya bitim tarihinden once sms atarsaniz gecerli oluyor

Bizzat mh ye sormustm

• Zaman aralığı çok kısa anca deposu büyük olana ve bayrama tatile gidene yarar. Firma sınırlaması olmaması ve silinmemesi güzel bir uygulama

• quote:

Orijinalden alıntı: wapcep_scrol

quote:

Orijinalden alıntı: simonmc

00:30'da 100 TL mazot aldım 1 saat sonra sms attım kabul ederler mi acaba?

Evet 3 kere aldiktan sonra bile kampanya bitim tarihinden once sms atarsaniz gecerli oluyor

Bizzat mh ye sormustm

Eyvallah hocam. Büyük ihtimalle 3 kere alamıycaz zaman çok kısıtlıymış yeni gördüm
  • online alımla ilgili bir ifade göremedim.
    opet online ile alsak, işbankası ile anlaşmaları var mıdır acaba?
  • petrol ofisinden lpg aldım 95tlde depo durdu 5tl onlardan aldım 100tl çektik

2 defade shellden benzin alacam shell sıkıntı olmaz umarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkcald -- 18 Temmuz 2014; 14:34:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cheetahonline

online alımla ilgili bir ifade göremedim.
    opet online ile alsak, işbankası ile anlaşmaları var mıdır acaba?

riske değmez olsa iyi olurdu ama zor
  • Joker bir istasyon bulun bu tür kampanyalar için. Önceden çektir fiş al sonra fişi göster yakıt al. Ben yarında çektireceğim ve 20 tl cepte.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr.LiXX -- 18 Temmuz 2014; 22:39:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ipo_aga

Joker bir istasyon bulun bu tür kampanyalar için. Önceden çektir fiş al sonra fişi göster yakıt al. Ben yarında çektireceğim ve 20 tl cepte.

Araba lpg ile sehir ici 0,18 krs yakiyor o kadar lpg yi nasil bitiririm ki 1 yila yakin gider hocam.

• Arabaniz ne? Nasil bu kadar az yakiyor?

• SvlyMmt S kullanıcısına yanıt
    2000 model Renault twingo alize.

Normalde yakıtı sehir ici 30 krsa yakındı ama lpg taktırınca 18-20 krs istanbul trafiğinde düştü bende anlamadım. Tekirdag a gittik geldik ailecek 0,15 krs yakti

• Lpg kullananlar katılamasın diye 100tl heralde.

• quote:

Orijinalden alıntı: jujuuu

300 liralik benzin cogu aracin deposunu anca doldurur. Insanlardaki mantigi cozemiyorum, birak 15 i 3 gunde al doldur deponu. 20-30 lira doldurunca araba daha mi az yakiyor ?

Valla hiç de öyle olmuyor, benim aracın 140 civarına doluyor, şu anda depo 3/4 dolu zaten, benim 15 günde 1500 km yakın yo yapmam lazım ancak öyle olur

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.